Ιαπωνία Συμβουλές Ταξιδιού

Συμβουλές προϋπολογισμού για ξενοδοχεία, μεταφορές, φαγητό και δραστηριότητες στην Ιαπωνία

Οι συμβουλές ταξιδιού της Ιαπωνίας συχνά επικεντρώνονται γύρω από ένα θέμα: πώς να εξοικονομήσετε χρήματα. Ενώ παίρνετε αυτό που πληρώνετε, η Ιαπωνία είναι ένας ακριβός προορισμός σε σύγκριση με άλλες επιλογές όπως η Κίνα και η Νοτιοανατολική Ασία.

Η Ιαπωνία είναι ένας συναρπαστικός, ενθαρρυντικός τόπος για να ταξιδέψετε με αρκετό πολιτισμό, αξιοθέατα και απίστευτο φαγητό για να σας κρατήσουμε εντυπωσιασμένους όσο το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας - το οποίο μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο, δεδομένων των υπερβολικών τιμών για ξενοδοχεία και μεταφορές.

Μια μικρή στρατηγική για τους ταξιδιώτες προϋπολογισμού προχωρεί πολύ. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές ταξιδιού της Ιαπωνίας για να απολαύσετε το Land of the Rising Sun, χωρίς να σπάσετε την τράπεζα!

Ταξιδιωτικές Συμβουλές Ιαπωνίας για Διαμονή

Διαμονή στην Ιαπωνία, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, είναι ακριβό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την εξεύρεση των φθηνότερων επιλογών:

Συμβουλές ταξιδίου για τη μεταφορά

Ταξιδιωτικές Συμβουλές Ιαπωνίας για φαγητό και ποτό

Το Τόκιο έχει μια μαγευτική σειρά από διαφημιστικά μηνύματα που διαφημίζουν τα πάντα κάτω από τον ανερχόμενο ήλιο που μπορεί να καταναλωθεί. Μην εκφοβίζεστε. περπατήστε μέσα και απολαύστε απίστευτο φαγητό!

Εάν τρώτε με άλλους, μάθετε λίγο για την εθιμοτυπία της ιαπωνικής κουζίνας .

Άλλες Συμβουλές ταξιδιού για την Ιαπωνία