Μόντρεαλ τον Μάρτιο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Η επίσκεψη στο Μόντρεαλ τον Μάρτιο είναι

Μάρτιος είναι ένας καλός χρόνος για να επισκεφθείτε το Μόντρεαλ του Κεμπέκ; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το είδος του ταξιδιώτη που είστε. Αν δεν σας πειράζει το κρύο και πιθανώς μια μεγάλη καταιγίδα χιονιού, τότε ο Μάρτιος μπορεί να είναι για σας. Το Μόντρεαλ τον Μάρτιο είναι για έναν πιο ανθεκτικό ταξιδιώτη. ο πιο λεπτός ταξιδιώτης θα πρέπει να κοιτάξει δυτικά στο Βανκούβερ ή τη Βικτώρια.

Στον Καναδά, τα περισσότερα μέρη (εξαιρουμένων των πιο μετριοπαθών περιοχών της Δυτικής Ακτής) έχουν απρόβλεπτες πρώιμες καιρικές συνθήκες που μπορεί να περιλαμβάνουν καταιγίδες χιονιού, έντονες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Ειδικά στο Μόντρεαλ, η τρίτη δημοφιλέστερη πόλη του Καναδά για επίσκεψη , αλλά και ένας από τους ψυχρότερους μήνες, ο Μάρτιος μπορεί να είναι υγρός και ψυχρός και όχι ήπιος και ηλιόλουστος.

Εάν έχετε τα κατάλληλα ρούχα, συμπεριλαμβανομένων των αδιάβροχων υποδημάτων, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τα πόδια από τα πλακόστρωτα δρομάκια του παλιού Μόντρεαλ και να επισκεφθείτε πολλά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της πόλης το Μάρτιο, αλλά τα ποτά στην αυλή μπορεί να είναι εκτός εικόνας.

Μια μεγάλη κλήρωση στο Κεμπέκ τον Μάρτιο είναι ότι είναι η εποχή των σκαφών ζάχαρης . Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο, καθώς αρχίζουν να αυξάνονται οι θερμοκρασίες και αρχίζει να τρέχει η σάουνα σφενδάμνου, οι παραγωγοί τοπικού σιροπιού σφενδάμνου καλωσορίζουν τους επισκέπτες για να μάθουν πώς γίνεται το γλυκό, κολλώδες καρύκευμα και το δείγμα κατ 'ευθείαν ή ως μέρος του γεύματος.

Μάρτιος Ο καιρός στο Μόντρεαλ

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν βροχή περίπου 5 - 7 από τις 31 ημέρες το Μάρτιο.

Τι να Pack για το Μόντρεαλ τον Μάρτιο

Το Μόντρεαλ έχει κρύους, χιονισμένους χειμώνες.

Οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν αισθάνονται ψυχρότερες λόγω του συντελεστή ψύξης του ανέμου. Αλλά, οι θερμοκρασίες δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστες αν είστε προετοιμασμένοι.

Οι επισκέπτες του Μόντρεαλ τον Μάρτιο πρέπει να προετοιμαστούν για διάφορες θερμοκρασίες. Ζεστά ξόρκια είναι γνωστό ότι συμβαίνουν. Συσκευασία ενδυμάτων που μπορούν να στρωματοποιηθούν.

Μόντρεαλ το Μάρτιο Perks

Καλό να γνωρίζετε για το Μόντρεαλ τον Μάρτιο

Μόντρεαλ τον Μάρτιο - Εκδηλώσεις & Στιγμιότυπα