Προφίλ του ElderTreks

Στοιχεία της εταιρείας:

Το ElderTreks εξυπηρετεί τους ώριμους ταξιδιώτες που θέλουν μια εμπειρία υψηλής περιπέτειας ή που προτιμούν εξωτικούς προορισμούς, προσφέροντας μικρές ομαδικές εκδρομές και εκδρομικά ταξίδια.

Αποστολή:

Σύμφωνα με το φυλλάδιό της, η ElderTreks προσφέρει "δραστήριες, εξωτικές περιπέτειες, μικρές ομάδες περιπέτειες τόσο από τη γη όσο και από τη θάλασσα σε περισσότερες από 100 χώρες". Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι "η πρώτη ταξιδιωτική εταιρία ταξιδιών στον κόσμο σχεδιασμένη αποκλειστικά για ανθρώπους 50 και τέλος."

Προορισμοί:

Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Νέα Ζηλανδία και Πολυνησία, Ανταρκτική και Αρκτική.

Δημογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων:

Ηλικίας 50 ετών και άνω. Οι σύντροφοι ταξιδιού πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι "σε καλή κατάσταση και καλή κατάσταση". Οι συμμετέχοντες στο γύρο πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο ιατρικών πληροφοριών που αντιστοιχεί στο επίπεδο δραστηριότητας για το προτεινόμενο ταξίδι. Το προσωπικό της ElderTreks θα προβάλλει κάθε ταξιδιώτη και θα προτείνει εναλλακτικές λύσεις σε άτομα τα οποία, κατά τη γνώμη τους, δεν πρέπει να επιχειρούν συγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφορίες Ενιαίου Ταξιδιώτη:

Αν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε ένα δωμάτιο με έναν άλλο συμμετέχοντα σε περιοδεία, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα συμπλήρωμα για μια περιπέτεια χερσαία. Οι μεμονωμένες πολιτικές συμπλήρωσης για τις περιπέτειες στο πλοίο ποικίλλουν ανάλογα με την ταξινόμηση των δρομολογίων και των κρατήσεων. επικοινωνήστε με την ElderTreks για περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος:

$ 2.750 και άνω. Οι τιμές των εκδρομών περιλαμβάνουν τα εγχώρια ταξίδια, τα εισιτήρια εισόδου, τα γεύματα, τα ξενοδοχεία, τις συμβουλές ξενοδοχείων και εστιατορίων (μόνο εκδρομές εδάφους) και τους εγχώριους φόρους αναχώρησης.

Οι θεωρήσεις, οι εσωτερικές πτήσεις, οι διεθνείς φόροι αναχώρησης, η ταξιδιωτική ασφάλιση, οι συμβουλές για τον ξεναγό σας και τους εθνικούς οδηγούς, οι συμβουλές για δρομολόγια πλοίων, οινοπνευματώδη ποτά και αεροπορικά εισιτήρια από και προς το σημείο αναχώρησής σας δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ταξιδιού.

Μήκος ταξιδιού:

Διαφέρει από έξι έως 23 ημέρες. Τα περισσότερα ταξίδια είναι 11 έως 17 ημέρες.

Τα ταξίδια δεν περιλαμβάνουν ημέρες ταξιδιού προς και από το σημείο αναχώρησης.

Γρήγορα γεγονότα για το ElderTreks:

Το ElderTreks επικεντρώνεται αποκλειστικά στα ταξίδια περιπέτειας. Η δυσκολία ταξιδιού κυμαίνεται από "εύκολη" - περπατώντας ένα ή δύο μίλια, ίσως με κάποια αναρρίχηση στα σκαλοπάτια - σε "προκλητική" - οκτώ έως 10 ώρες πεζοπορίας ανά ημέρα. Αν έχετε κινητικά προβλήματα, επικοινωνήστε με το γραφείο του ElderTreks για να μάθετε εάν το ταξίδι του ElderTreks είναι κατάλληλο για εσάς.

Η ElderTreks δεσμεύεται για βιώσιμα ταξίδια και για την επιστροφή στις κοινότητες που επισκέπτονται οι επισκέπτες του. Η ElderTreks δημιούργησε ένα ορφανοτροφείο στην Ουγκάντα ​​και υποστηρίζει τα ορφανοτροφεία και τα καταφύγια των γυναικών σε πολλές χώρες. Η τελευταία φιλανθρωπική προσπάθειά του περιλαμβάνει αρκετές προσπάθειες για την εξοικονόμηση του ρινοκερατού του Σουμάτρα.

Σχεδόν όλα τα έξοδα εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το σημείο αναχώρησης της εκδρομής σας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του γύρου σας, αλλά θα χρειαστεί να ελέγξετε τη διαδρομή κάθε διαδρομής για λεπτομέρειες.

Όλες οι εκδρομές είναι μικρές ομαδικές εκδρομές με μέγιστο αριθμό 16 συμμετεχόντων.

Τα μικρά πλοία αποστολής χρησιμοποιούνται για θαλάσσιες και ποτάμιες εκδρομές.

Το ElderTreks προσφέρει ταξίδια ειδικά σχεδιασμένα για πεζοπόρους, εκτός από τις περιπετειώδεις περιπέτειες. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ασία, την Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία και την Παπουασία-Νέα Γουινέα.

Πολλοί προορισμοί του ElderTreks δεν διαθέτουν ξενοδοχεία πολυτελείας ή αλυσίδες εστιατορίων. Το ElderTreks εργάζεται σκληρά για να βρει καταλύματα που είναι φιλόξενα και άνετα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να μοιραστείτε τις εγκαταστάσεις μπάνιου σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά η ElderTreks ζητά από τους συμμετέχοντες να κάνουν κάτι τέτοιο μόνο εάν δεν είναι διαθέσιμες ιδιωτικές εγκαταστάσεις μπάνιου. Λεπτομερή δρομολόγια περιηγήσεων στην ιστοσελίδα του ElderTreks περιλαμβάνουν πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις μπάνιου εάν απαιτείται κοινή χρήση.

Η ElderTreks μπορεί να κανονίσει τις πτήσεις σας, αν θέλετε, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε τις δικές σας ταξιδιωτικές διευθετήσεις.

Το πρόγραμμα Club Rerewards του ElderTreks προσφέρει εκπτώσεις για επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Η ElderTreks προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση μόνο για τους συμμετέχοντες περιοδεία των ΗΠΑ και του Καναδά. Όλοι οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται έντονα να εξετάσουν την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Πρέπει να αγοράσετε ασφάλιση ιατρικής εκκένωσης σε ορισμένα δρομολόγια.

Ειδικές πολιτικές ισχύουν για τους πολίτες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά που ταξιδεύουν στο Ιράν με την ElderTreks.

Αν θέλετε να πάτε στο Νότιο Πόλο με το ElderTreks, μπορείτε. Αρχίστε όμως να εξοικονομείτε τα χρήματά σας. το ταξίδι κοστίζει $ 48.150.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικοί αριθμοί:

(800) 741-7956 - Βόρεια Αμερική

0808 234 1714 - Ηνωμένο Βασίλειο

(416) 588-5000 - Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο

Ταχυδρομική διεύθυνση:

23 Clinton Street
Τορόντο, Οντάριο
M6J 2N9 Καναδάς

ElderTreks ιστοσελίδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@eldertreks.com