Η νεότερη διαδρομή του ελαφρού σιδηρόδρομου, το Ντένβερ στο Γουέστμινστερ, τρέχει τώρα

Hop On The Train: Πηγαίνετε από το Ντένβερ στο Westminster στην πιο πρόσφατη διαδρομή της RTD

Είτε είστε τοπικός είτε τουριστικός, το σύστημα lighttrail της RTD είναι ένας εύκολος τρόπος για να κινηθείτε γύρω από το Ντένβερ και τα γύρω προάστιά του, βοηθώντας να παρακάμψετε το χώρο στάθμευσης και την κυκλοφορία που αντιμετωπίζει αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή του μετρό.

Η νεώτερη γραμμή, που ονομάζεται Γραμμή Β, θα σας φέρει στο φως μεταξύ του σταθμού Union Union του Ντένβερ και του Westminster. Μερικά γρήγορα γεγονότα: Η βόλτα είναι μια γρήγορη, 11 λεπτά βόλτα και το τρένο τρέχει ωριαία, περιμένετε κατά τις ώρες αιχμής όταν τρέχει την μισή ώρα.

Αλλά πριν φτάσουν οι τουρίστες στο σκάφος, ξέρτε αυτό: Δεν σας περιμένουν πολλά στην περιοχή του σταθμού Westminster - ακριβώς έτσι είναι. Όμως, αν είστε πρόθυμοι να περιπλανηθείτε γύρω από το προάστιο μερικά, θα βρείτε μερικές μοναδικές γκαλερί τέχνης, ζωολογικό κήπο εντόμων, καθώς και μερικά άλλα οικογενειακά αξιοθέατα, όπως ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ και ένα μονοπάτι για πατινάζ.

Ωστόσο, οι προγραμματιστές έχουν υπέροχα σχέδια για την περιοχή στο μέλλον. Σε μια μεγάλη γιορτή άνοιξης του Ιουλίου 2016, οι ασχολούμενοι με την πόλη και την κοινότητα παρουσίασαν σχέδια για το μέλλον, τα οποία περιλάμβαναν ένα πάρκο 40 στρεμμάτων κατά μήκος του Little Dry Creek. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα αμφιθέατρο για συναυλίες καθώς και μια παιδική χαρά εμπνευσμένη από τη φύση για τα παιδιά, η οποία είναι λιγότερο σχετικά με τις μπάρες πίτας από χάλυβα, περισσότερο για την αναρρίχηση ανάμεσα στις δομές των δέντρων.

Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού οραματίζονται μια ζωντανή περιοχή συγκέντρωσης κοινότητας, ίσως με φορτηγά τροφίμων, γιόγκα ηλιοβασιλέματος, συναυλίες και φεστιβάλ. Επίσης, υπάρχουν σχέδια για αλιεία, πικνίκ και κήπους.

Η πρώτη φάση του πάρκου έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το 2017.

Επιπλέον, η πόλη σχεδιάζει μια ανάπτυξη μικτής χρήσης με εστιατόρια και καταστήματα που αναμιγνύονται με κατοικίες. Η πόλη τον Δεκέμβριο του 2016 υπέγραψε συμφωνία με το Κολοράντο και την REgeneration Development για να χτίσει δύο κτίρια, με εμπορικό χώρο στο ισόγειο και έως και πέντε ορόφους διαμερισμάτων πάνω.

Επιπλέον, η δημόσια τέχνη θα εμφανιστεί στην περιοχή.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γραμμή Β του RTD.

Αν θα περάσετε λίγο χρόνο στο Westminster, μπορείτε να δείτε μερικά μέρη διασκέδασης: