Ποιος είναι ο καιρός όπως στην Πορτογαλία τον Ιούλιο;

Μάθετε για τον καιρό στην Πορτογαλία τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος, μαζί με τον Αύγουστο, είναι ένας από τους θερμότερους μήνες στην Πορτογαλία. Οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικές για όλες τις παραλίες της Πορτογαλίας και οι παράκτιες περιοχές είναι συνήθως ζεστές και ηλιόλουστες. Μακριά από την ακτή μπορεί πραγματικά να ζεσταθεί πολύ, όπως στην κοιλάδα Duoro. Παρακάτω, θα βρείτε μέσες θερμοκρασίες ανά περιοχή για τον μήνα Ιούλιο, καθώς και τι μπορείτε να φτάσετε αν επισκέπτεστε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λισαβόνα: Η ηλιοφάνεια στην πρωτεύουσα

Ο Ιούλιος είναι ασφαλώς ζεστός και ηλιόλουστος στη Λισαβόνα

Κάνει έναν από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε τις παραλίες της πόλης, έτσι σίγουρα πακετάρετε ένα μαγιό εάν βρεθείτε εκεί στο ύψος του καλοκαιριού. Να είστε ενήμεροι αν και οι θερμοκρασίες μπορούν να μειωθούν σε μόλις 15 ° C τη νύχτα, έτσι ποτέ δεν πονάει να προετοιμαστεί για αυτές τις πιθανές διακυμάνσεις.

Η Λισαβόνα είναι μια μεγάλη πόλη για να επισκεφθείτε γενικά, αλλά είναι πολύ διασκεδαστική όταν ο καιρός είναι ευχάριστος και θέλετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας έξω. Αν δεν είχατε πάει ποτέ στη Λισαβόνα, διαβάστε τα Top Ten Things to Do στη Λισαβόνα . Εάν είστε ο αθλητικός τύπος, μπορείτε να πάρετε ακόμη και μια πορεία σερφ και να χτυπήσει τα κύματα!

Αν παραμείνετε για λίγο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει ένα ξενοδοχείο εκ των προτέρων για να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε πιθανό πονοκέφαλο στη γραμμή. Η Λισαβόνα είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες το καλοκαίρι, οπότε ο προγραμματισμός μπροστά είναι το κλειδί για διακοπές χωρίς στρες.

Κάντε μια περιήγηση με το κρασί στο Πόρτο

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο ηλιόλουστους μήνες του Πόρτο, καθιστώντας την πολύ άνετη για δείπνο στην βεράντα ή πίνοντας σε ένα λιμάνι έξω από ένα από τα κελάρια. Οι θερμοκρασίες έχουν φτάσει μέχρι και 38 βαθμούς Κελσίου και μόλις 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά κατά μέσο όρο οι θερμοκρασίες είναι άνετες.

Δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε στο Πόρτο; Εδώ είναι τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην πόλη.

Μάλλον θα έχετε μαντέψει από το όνομα ότι το Πόρτο είναι το σπίτι του λιμανιού - το ενισχυμένο κρασί που εφευρέθηκε στην περιοχή. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε κράτηση για περιηγήσεις γύρω από την πόλη , τις οποίες σας προτείνουμε ιδιαίτερα αν είστε λάτρεις του κρασιού.

Υπάρχουν πολλά προσιτά καταλύματα στην πόλη - Το TripAdvisor διαθέτει μια μεγάλη λίστα, αν χρειαστεί να κάνετε μια έρευνα πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Χτυπήστε την παραλία στο Αλγκάρβε

Είναι όλα σχετικά με τη θάλασσα, το surf και τον ήλιο στο Algarve το καλοκαίρι, και η θερμοκρασία είναι ιδανική για να απολαύσετε τις πολλές παραλίες του. Οι Temps έχουν φτάσει τα 36 C και τα χαμηλά 16 C, οπότε ποτέ δεν πονάει να φέρει ένα ελαφρύ στρώμα για πιθανές δροσερές νύχτες.

Θερμαίνετε τα πράγματα στην κοιλάδα Douro

Όπως συμβαίνει παντού στην Πορτογαλία, ο Ιούλιος φέρνει τις ηλιόλουστες μέρες στην κοιλάδα, γεγονός που καθιστά ιδανική την προβολή των ταβερναριών. Οι θερμοκρασίες μπορούν να αυξηθούν εδώ, γι 'αυτό φροντίστε να φέρετε αυτό το αντηλιακό και ένα δισκοειδές καπέλο για μέγιστη προστασία / άνεση.

Και πάλι, αν το κρασί είναι το πράγμα σας, γιατί να μην κάνετε κράτηση για μια ολόκληρη μέρα περιήγηση στο κρασί; Όπως το Πόρτο, ολόκληρη η κοιλάδα Douro στην καρδιά της πατρίδας του κρασιού της Πορτογαλίας και το καλοκαίρι είναι μια τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει.

Απολαύστε το καλοκαίρι στην Πορτογαλία

Έτσι σε αυτό το σημείο, το παίρνουμε ότι έχετε παρατηρήσει ένα πρότυπο: το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Πορτογαλία! Εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε άλλες περιοχές της Πορτογαλίας τον Ιούλιο, εδώ είναι μερικοί σύνδεσμοι που μπορεί να σας βοηθήσουν