Τα 9 κορυφαία αξιοθέατα στο Bacharach της Γερμανίας

Bacharach είναι μια όμορφη πόλη σε μια γραφική έκταση της Άνω Μέσης Ρήνου κοιλάδα. Σε αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO κάστρα κάθεται σε κάθε λόφο και μικρές πόλεις exult σε γοητεία και κρασί. Ο ποταμός είναι τεμπέλης, οι λόφοι είναι πλούσιοι σε αμπελώνες, και η πόλη είναι γεμάτη από κτίρια με μισό ξύλο και πλαγιές με λιθόστρωτα.

Είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας. Η Γερμανία έχει πολλά από αυτά τα μαγευτικά χωριά στον ποταμό, αλλά αυτός είναι ο μόνος που ο Βίκτορ Ουγκό περιγράφεται ως μία από τις "ωραιότερες πόλεις του κόσμου".

Ιστορία του Bacharach

Αυτή η περιοχή αρχικά διευθετήθηκε από τους Κέλτες και είναι γνωστή ως Baccaracus ή Baccaracum . Αυτό το όνομα αναφέρει τον Bacchus, τον θεό του κρασιού. Και πράγματι, η περιοχή ήταν γνωστή για το κρασί της για όσο χρονικό διάστημα υπήρχε.

Η στρατηγική του θέση στον ποταμό το έκανε ιδανικό για τη συγκέντρωση διοδίων πλοίων που διέρχονταν και οδήγησαν στην ανάπτυξη του κάστρου του πάνω στο λόφο. Ήταν επίσης ένα ναυτιλιακό σταθμό για την εξαγωγή των πολλών τύπων κρασιού που βρέθηκαν κατά μήκος του Ρήνου.

Ορισμένες από τις οχυρώσεις του εξακολουθούν να παρατηρούνται σήμερα και ο ποταμός εξακολουθεί να φέρνει τους ταξιδιώτες από μακριά μέρη για να απολαύσετε τις απόψεις και το κρασί του.

Πού είναι ο Bacharach;

Η πόλη βρίσκεται 50χλμ. Από το Koblenz και 87χλμ. (Περίπου μιάμιση ώρα) από τη Φρανκφούρτη . Βρίσκεται στην περιοχή Mainz-Bingen στη Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας.

Το Bacharach βρίσκεται στην αριστερή όχθη του όμορφου φαραγγιού του Ρήνου. Είναι χωρισμένο σε διάφορα ορθογώνια που εκτείνεται από το ποτάμι μέχρι την κορυφή του λόφου.

Πώς να φτάσετε στο Bacharach

Ο Bacharach είναι καλά συνδεδεμένος με την υπόλοιπη Γερμανία, καθώς και με την ευρύτερη Ευρώπη.

Το αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn (HHN) απέχει 38 χιλιόμετρα (40 λεπτά) και το κεντρικό αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι περίπου 70 χιλιόμετρα (1 ώρα).

Μπορείτε επίσης να φτάσετε με το τρένο . Υπάρχουν απευθείας τρένα από το Koblenz και το Mainz, τα οποία αφήνουν κάθε ώρα (και μερικές φορές τρένα από την Κολωνία ). Αν φτάσετε στη Φρανκφούρτη , περιμένετε το ταξίδι να διαρκέσει περίπου μια ώρα και μισή με το τρένο με μια αλλαγή στο Mainz. Υπάρχει επίσης μια γραφική γραμμή, ο σιδηροδρομικός κόλπος του Ρήνου, που ακολουθεί τον ποταμό.

Εάν οδηγείτε, πάρτε το Bundesstraße 9 (B9) περίπου 16 χλμ βόρεια από την επόμενη μεγαλύτερη πόλη, Bingen.

Αλλά ο πιο ευχάριστος τρόπος για να φτάσετε στο Bacharach είναι με βάρκα. Η υπηρεσία εκτελείται τακτικά στο Bacharach στη γραμμή Köln-Düsseldorfer-Rheinschiffahrt (KD). Συνδέει την πόλη με την Κολωνία και το Mainz. Υπάρχουν επίσης γραμμές κρουαζιέρας που ονομάζεται Bingen-Rüdesheimer μεταξύ Rüdesheim και St. Goar.

Εδώ είναι τα εννέα καλύτερα πράγματα που κάνουν στο Bacharach.