Αποφύγετε το Spring Break στο Μεξικό

Μάθετε πώς να κερδίσετε το πλήθος

Έτσι προγραμματίζετε το ταξίδι σας στο Μεξικό την άνοιξη και προτιμάτε να μην περάσετε τις διακοπές σας περιτριγυρισμένες από ορδές μεθυσμένων φοιτητών; Για να μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές για διακοπές μεξικάνικης άνοιξης με μεγάλη γαλήνη και χαλάρωση και δεν υπάρχουν τεύτλα ή υγροί διαγωνισμοί t-shirt για να μιλήσετε. Διαβάστε τις συμβουλές μου για το πώς να ταξιδέψετε στο Μεξικό κατά τη διάρκεια της άνοιξης και να αποφύγετε τα πλήθη της άνοιξης.

1. Αποφύγετε τους χρόνους αιχμής.

Αν μπορείτε να το αποφύγετε, προγραμματίστε το ταξίδι σας έτσι ώστε να μην συμπίπτει με την πιο πολυσύχναστη περίοδο ταξιδιού της άνοιξης. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι εκτός από τα διαλείμματα στο κολέγιο, το Πάσχα είναι επίσης πολύ απασχολημένος για ταξίδια στο Μεξικό: οι Μεξικανοί φοιτούν τις δύο εβδομάδες γύρω από το Πάσχα, και οι μεξικάνικες οικογένειες αγαπούν να κατευθύνονται στην παραλία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η εβδομάδα που προηγείται του Πάσχα τείνει να είναι λίγο πιο ήσυχη από την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, εάν μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας γύρω από αυτές τις ημερομηνίες, θα βρείτε λιγότερα πλήθη. Μάθετε περισσότερα για το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα στο Μεξικό . Αν δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για άλλη φορά, συνεχίστε να διαβάζετε.

2. Επισκεφθείτε μία από τις αποικιακές πόλεις του Μεξικού.

Το Μεξικό έχει πολλές υπέροχες αποικιακές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων δέκα που έχουν καταχωρηθεί από τις UNESCO ως πόλεις της Παγκόσμιας Κληρονομιάς . Αυτοί είναι προορισμοί όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μεξικανική ζεστασιά και φιλοξενία, να δείτε υπέροχη αρχιτεκτονική και συναρπαστικά μουσεία, να απολαύσετε μερικές χειροτεχνικές αγορές και ίσως να επισκεφθείτε και μερικούς αρχαιολογικούς χώρους.

Μπορείτε να περπατήσετε στους γραφικούς λιθόστρωτους δρόμους του San Miguel de Allende , να απολαύσετε τα υπέροχα φαγητά της Oaxaca ή να ακούσετε το παιχνίδι mariachis στη Γκουανταλαχάρα . Το Μεξικό έχει πολλά να προσφέρει εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του.

2. Επιλέξτε έναν προορισμό παραλίας εκτός πίστας.

Έχετε μια χαρά που μόνο η παραλία θα ικανοποιήσει;

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους παραλιακούς προορισμούς του Μεξικού είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των διακοπών της άνοιξης, αλλά το Μεξικό έχει πάνω από 5000 μίλια ακτογραμμής και υπάρχουν πολλά σημεία για να κρεμάσετε την αιώρα σας με το ναυτικό σας ένα ελαφρύ σπάσιμο. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε μια επιλογή που είναι εξίσου όμορφη με τους κορυφαίους προορισμούς, αλλά χωρίς συνωστισμό, όπως μία από αυτές τις μυστικές μεξικάνικες παραλίες . Ή βρείτε τις περιοχές γύρω από τους τουριστικούς προορισμούς όπου οι ντόπιοι μένουν - συνήθως προτιμούν να αποφεύγουν τα πλήθη της άνοιξης διάλειμμα επίσης.

4. Επιλέξτε το ξενοδοχείο σας με σύνεση.

Αν, παρά την ενθάρρυνσή μου να κάνετε διαφορετικά, εξακολουθείτε να σχεδιάζετε να επισκεφτείτε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της άνοιξης, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία που είναι γνωστά ως κέντρα κόμματος άνοιξης. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Κανκούν , το Λος Κάβου ή το Ακαπούλκο και να βρείτε ακόμα μια ήσυχη και ήσυχη διαμονή, αν επιλέξετε ένα ξενοδοχείο που αποφεύγει μια ατμόσφαιρα πάρτι υπέρ μιας πιο ήρεμης ατμόσφαιρας. Τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία που είναι λίγο πιο αναβαθμισμένα θα ταιριάζουν κατά πάσα πιθανότητα στο νομοσχέδιο, και πραγματικά δεν μπορεί να πάει στραβά αν επιλέξετε ένα από τα boutique ξενοδοχεία του Μεξικού.

5. Επιλέξτε δραστηριότητες που αποφεύγουν οι ελατηριωτές.

Σύμφωνα με το στερεότυπο, οι ανοιξιάτικοι σπαστήρες θα περάσουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην πισίνα, την παραλία και το μπαρ, να πάρουν αργά το κρεβάτι και να κοιμηθούν.

Αυτά που δεν ταιριάζουν σε αυτό το στερεότυπο ίσως δεν χρειάζεται να αποφεύγονται τόσο πολύ. Τα πολιτιστικά και φυσικά αξιοθέατα είναι λιγότερο πιθανό να ξεπεραστούν με τους εαυτούς τους από τις πισίνες και τις παραλίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των Μάγια στο Κανκούν. Επίσης, εάν δεν σας πειράζει μια πρόωρη ξυπνητήρι, δοκιμάστε να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα νωρίτερα την ημέρα. θα είναι πιο πιθανό να μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς τα πλήθη.