Πώς να διεκδικήσετε μια νίκη στο Λόττο στη Βόρεια Καρολίνα

Είναι το πράγμα που ονειρεύεται κάθε παίκτης λαχειοφόρων αγορών, τελικά το χτυπάει μεγάλο. Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι αν η τύχη κυρία είναι στο πλευρό σας, πώς ισχυρίζεστε πραγματικά τα κέρδη σας στη λαχειοφόρο αγορά της Βόρειας Καρολίνας; Πώς ισχυρίζεστε ότι το εισιτήριό σας εξαρτάται από το ποσό των κερδών. Έτσι, αν αγοράσατε ένα εισιτήριο, ένα κρατικό επίπεδο όπως το Pick 3 ή το Cash5 ή ένα εισιτήριο Mega Millions ή Powerball, δείτε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τα χρήματά σας.

Πώς να διεκδικήσετε δώρα κάτω από $ 599 ή λιγότερα

Εάν τα κέρδη σας είναι κάτω από $ 600, μπορείτε να διεκδικήσετε τα κέρδη σας σε οποιονδήποτε λιανικό πωλητή της Lottery Education North Carolina (NCEL) ή περιφερειακό γραφείο. Μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε τα κέρδη σας στέλνοντας μια φόρμα.

Πώς να διεκδικήσετε δώρα από $ 600 έως $ 99.999

Αν έχετε κερδίσει μεταξύ $ 600 και $ 99.999, θα πρέπει να διεκδικήσετε τα κέρδη σας σε οποιοδήποτε από τα περιφερειακά γραφεία που αναφέρονται παρακάτω, στην κεντρική έδρα της Raleigh ή ταχυδρομικώς στη φόρμα που αναφέρεται παραπάνω. Για όλα τα βραβεία άνω των $ 600, θα χρειαστεί να έχετε έγκυρο αναγνωριστικό φωτογραφίας και απόδειξη αριθμού κοινωνικής ασφάλισης.

Πώς να διεκδικήσετε τα βραβεία των $ 100.000 ή μεγαλύτερα

Εάν το χτυπήσετε πραγματικά μεγάλο, ένα ταξίδι στο Raleigh είναι η μοναδική σας επιλογή για να διεκδικήσετε το βραβείο σας, καθώς το έπαθλο των $ 100.000 μπορεί να διεκδικηθεί μόνο στα κεντρικά γραφεία της NCEL.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν κερδίσετε Powerball ή Mega Millions στη Βόρεια Καρολίνα υπογράφει αμέσως το πίσω μέρος του εισιτηρίου σας.

Στη συνέχεια, καλέστε τις Υπηρεσίες Παίκτη στο (877) 962-7529 (9NC-PLAY). Θα επαληθεύσουν τους αριθμούς που κερδίζουν και θα σας εξηγήσουν τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Όταν φτάσετε στην έδρα της NCEL, θα χρειαστεί να φέρετε το εισιτήριο νίκης, μαζί με ένα έγκυρο αναγνωριστικό φωτογραφίας και την απόδειξη του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης. Η NCEL έχει κάνει πολύ ισχυρότερο το μεγάλο βραβείο σας με το πρόγραμμα ηλεκτρονικής μεταφοράς κεφαλαίων.

Με την εγγραφή σας για αυτήν την επιλογή, η NCEL στέλνει τα χρήματα κατευθείαν στον τραπεζικό σας λογαριασμό, χωρίς προβλήματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τυχόν κέρδη υπόκεινται σε υποχρεωτικούς ομοσπονδιακούς και κρατικούς φόρους καθώς και σε άλλες κρατικές παρακρατήσεις.

Χρόνος διεκδίκησης βραβείου

Πόσο καιρό πρέπει να κάνετε αξίωση στο λαχείο της Βόρειας Καρολίνας εξαρτάται από τον τύπο του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια Scratch off έχουν διάρκεια λήξης 90 ημερών, ενώ έχετε 180 ημέρες για να διεκδικήσετε ένα παιχνίδι ισοπαλίας, Powerball και Mega Millions.

Πού να ζητήσετε τα εισιτήριά σας (Γραφεία Λοταρίας της Βόρειας Καρολίνας)