Το αεροδρόμιο Charlotte Overlook

Κοιτάξτε προσεκτικά ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του έθνους

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια της χώρας που διαθέτει μια δημόσια περιοχή με θέα. Πολλοί μακροχρόνιοι Σαρλοττανοί γνωρίζουν αυτό το σημείο, αλλά αποτελεί έκπληξη για τους νεοφερμένους. Τα περισσότερα αεροδρόμια δεν θα ενθαρρύνουν την ενεργή παρακολούθηση των αεροπλάνων και των μοτίβων πτήσης, και πολύ λίγοι έχουν πράγματι μια περιοχή το κάνουν.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν αεροπλάνα απογείωσης, γης και ταξί γύρω από διάφορους διάδρομους. Θεωρείται μία από τις καλύτερες προβολές αεροδρομίου στη χώρα.

Είναι ένα υπέροχο μέρος για να σκοτώσετε κάποιο χρόνο σε μεσημεριανό διάλειμμα, για οικογένειες που αναζητούν κάτι διασκεδαστικό και ελεύθερο να κάνουν, για ένα μοναδικό σημείο ημερομηνίας και πολλά άλλα. Ξεκινήστε μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιθανότατα θα δείτε πολλά παιδιά και οικογένειες. Είναι επίσης ένα δημοφιλές σημείο για λάτρεις του αεροσκάφους και φωτογράφους. Μαζί με την υπέροχη θέα του ίδιου του αεροδρομίου, ο ορίζοντας Charlotte τοποθετείται τέλεια στο παρασκήνιο.

Το καλύτερο μέρος από όλα αυτά είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν

Όταν τα αεροπλάνα απογειώνονται στον πλησιέστερο διάδρομο προς την παραβλέψουμε, τείνουν να εγκαταλείψουν το έδαφος λίγο πέρα ​​από την περιοχή θέασης. Εξακολουθείτε να έχετε μια υπέροχη θέα στα αεροπλάνα με άφθονη ταχύτητα και ήχους, γι 'αυτό αξίζει τον κόπο να το κάνετε ακόμα και εκείνο το διάστημα. Αλλά αν μπορείτε να επισκεφθείτε όταν τα αεροπλάνα προσγειώνονται στον πλησιέστερο διάδρομο, είναι πολύ καλύτερη εμπειρία θέασης.

Θα συναντήσετε χρονικές περιόδους περίπου 30 έως 45 λεπτών με ελάχιστη ή καθόλου δραστηριότητα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους χρόνους αναχώρησης προτού ξεκινήσετε ένα μακρύ ταξίδι για να το παραβλέψετε ή πριν φέρετε μικρά παιδιά μαζί σας.

Υπάρχει μια μεγάλη περιοχή που προβλέπεται για τις οικογένειες, καθώς και επιπλέον πάγκους πάρκο επίσης. Αν δεν θέλετε να βγείτε έξω, μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία από το όχημά σας. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να φέρουν κάμερα και κιάλια.

Η θέα είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10:30 μ.μ. καθημερινά και δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις μπάνιου.

Ερχόμενοι από το I-485, πάρτε το Wilkinson Blvd Exit East στην Little Rock Road. Αυτό μετατρέπεται σε Old Dowd Road που θα ακολουθήσετε γύρω από το αεροδρόμιο μέχρι να δείτε ένα σημάδι για να παραβλέψετε. Από το Billy Graham Parkway, πάρτε την έξοδο του αεροδρομίου και κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο προς το φανάρι στο Old Dowd Road. Στρίψτε δεξιά στο Old Dowd Road και αφήστε το φανάρι εκεί (είστε ακόμα στο Old Dowd). Συνεχίστε στην πρώτη αριστερή πλευρά μετά το τέλος του διαδρόμου.