Πού να δωρίσετε στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας

Εάν είστε κάτι σαν τους περισσότερους ανθρώπους, περνάτε από τις ντουλάπες σας ή τη σοφίτα λίγες φορές το χρόνο και βρείτε αντικείμενα που θα τοποθετηθούν σε ένα σωρό "πώλησης αυλής" ή αντικείμενα που θα δωρίσουν σε πώληση ενός φίλου, εκκλησίας ή κοινοτικής αυλής. Αλλά ας το αντιμετωπίσουμε, η προετοιμασία που πηγαίνει σε μία από αυτές τις πωλήσεις μπορεί να είναι συντριπτική, και τα χρήματα που κάνετε μπορεί να μην αξίζουν την προσπάθεια.

Τι άλλες επιλογές έχετε; Το Charlotte έχει πολλές τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα δεχθούν με χαρά δωρεές οικιακών ειδών.

Εδώ είναι μια λίστα για να σας σώσει από πολύ ψάχνοντας

Βιομηχανίες καλής θέλησης του νότιου Piemonte
Όλοι γνωρίζουν για την οργάνωση καλής θέλησης. Εδώ στη Σαρλόττα, είναι ίσως η πιο προσιτή για εύκολη δωρεά οικιακών ειδών. Οι βιομηχανίες καλής θέλησης του νότιου Πεδεμοντίου άρχισαν να παρέχουν υπηρεσίες σε ανθρώπους στην περιοχή αυτή το 1965. Το νότιο Πεδεμόντιο περιλαμβάνει 13 κομητείες στη Βόρεια Καρολίνα και πέντε κομητείες στη Νότια Καρολίνα. Σε τοπικό επίπεδο, η Goodwill διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης ή παρέχει υπηρεσίες σε επτά από αυτές τις 18 κομητείες: Mecklenburg, Gaston, Union, Lincoln, Cleveland, York και Lancaster. Με δώδεκα καταστήματα λιανικής πώλησης στην περιοχή της άμεσης περιοχής του Charlotte, η Goodwill παρέχει επίσης επτά τοποθεσίες απόρριψης προσωπικού και παρέχει υπηρεσία παραλαβής σε σπίτια που δωρίζουν τουλάχιστον έξι μεγάλα αντικείμενα επίπλων καλώντας το 704-393-6880.

στρατός σωτηρίας
Ο Στρατός Σωτηρίας εκμεταλλεύεται διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης στην περιοχή του Charlotte, τα οποία δέχονται όλοι δωρεές κατά τις καθορισμένες ώρες.

Ο Στρατός Σωτηρίας παρέχει επίσης ένα καταφύγιο που ονομάζεται Κέντρο Ελπίδας και οι δωρεές γίνονται πάντοτε δεκτές για πάνες, θηλυκά προϊόντα, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνι, αποσμητικό, σαμπουάν, κοντίσιονερ, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσες), πετσέτες και μαξιλάρια και μαξιλάρια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεά στο άστεγο καταφύγιο, επικοινωνήστε με το Κέντρο Ελπίδας στο 704-348-2560.

Amped 4-A-Cure
Το Amped 4-A-Cure είναι ένα νεώτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα στην περιοχή, αλλά κάνει ήδη μεγάλα βήματα. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη μέσω της παγκόσμιας γλώσσας της μουσικής. Όλες οι χρηματικές δωρεές που λαμβάνονται κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των νοσοκομείων της περιοχής Charlotte και των εθνικών πρωτοβουλιών για τον καρκίνο. Δώζουν συσκευές αναπαραγωγής μουσικής / mp3 στα νοσοκομεία των παιδιών μέσω του Best Buy για τα παιδιά που περνούν από τη θεραπεία, ώστε να μπορούν να ακούσουν χαλαρωτική μουσική για να τα βοηθήσουν μέσα από τις αυστηρές, μερικές φορές δυσάρεστες, θεραπείες. Η διεύθυνσή τους είναι 1000 NC Music Factory Blvd.-Ste. C3, Charlotte, και μπορείτε να τα φτάσετε μέσω τηλεφώνου στο 704-900-6218.

Το Ελεύθερο Κατάστημα
1138 N. Caldwell Street
Charlotte, NC 28206
Το Free Store προσφέρει δωρεάν αντικείμενα και υπηρεσίες σε εκείνα τα μέλη της κοινότητας που έχουν απεγνωσμένα ανάγκη. Δεν απαιτούνται έντυπα ή έγγραφα προσόντων. Δεχτούν ρούχα, σκηνές, υπνόσακους, έπιπλα και γενικά είδη οικιακής χρήσης. Τότε φυλάσσονται στο κατάστημα για άμεση διανομή στα μέλη της κοινότητας που επισκέπτονται το κατάστημα.

Εθνικό Ίδρυμα Νεφρού της Βόρειας Καρολίνας
Το Εθνικό Ίδρυμα Νεφρών θα παραλάβει οτιδήποτε είδη οικιακής χρήσης και είδη ένδυσης για μεταπώληση στο Carolina Value Village, όπου το 100 τοις εκατό των εσόδων ωφελεί το Εθνικό Ίδρυμα Νεφρού της Βόρειας Καρολίνας χρηματοδοτώντας σημαντικά προγράμματα.

Για να προγραμματίσετε μια παραλαβή των αντικειμένων, καλέστε το 704-393-5780.

Υπουργείο Υποστήριξης Κρίσεων
Το Υπουργείο Υποστήριξης Κρίσεων του Charlotte λειτουργεί ένα Ελεύθερο Κατάστημα που παρέχει δωρεά ειδών ένδυσης και οικιακής χρήσης χωρίς καμία επιβάρυνση σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως ρούχα για άντρες, γυναίκες και παιδιά, οικιακά αντικείμενα όπως κουβέρτες, μαγειρικά σκεύη και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Απαιτούνται επίσης τα έπιπλα και οι συσκευές που βρίσκονται σε καλή λειτουργική κατάσταση, όπως σόμπες, ψυγεία, μικροκύματα, στρώματα, τραπέζια κουζίνας, καναπέδες και καρέκλες. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεά αντικειμένων στο Υπουργείο Υποστήριξης Κρίσεων, καλέστε το 704-371-3001.

Καθολικές Κοινωνικές Υπηρεσίες
Οι καθολικές κοινωνικές υπηρεσίες του Charlotte παρέχουν στην κοινότητα πολλές υπηρεσίες, όπως η επανεγκατάσταση των προσφύγων, οι υπηρεσίες μετανάστευσης, η υποστήριξη εγκυμοσύνης και άλλα.

Ειδικότερα, το τμήμα επανεγκατάστασης προσφύγων δέχεται δωρεές με τη μορφή οικιακών ειδών και επίπλων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία και να δώσετε τα στοιχεία σας, καλέστε το 704-370-3262.

Φόρεμα για την επιτυχία
Το φόρεμα για την επιτυχία είναι ένας οργανισμός που επιτρέπει στις γυναίκες να πάρουν συνέντευξη για δουλειές και να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ντυμένο με κατάλληλη ενδυμασία. Αυτή τη στιγμή δέχονται επαγγελματικές ενδυμασίες (κοστούμια και μπλούζες) σε μεγέθη 0-4 και μεγέθη 24 και μεγαλύτερα κοστούμια και μπλούζες, ενδυμασίες για επαγγελματική μητρότητα, αξεσουάρ και κασκόλ, παπούτσια, ειδικά σε μεγαλύτερα μεγέθη, γόνατο και παντελόνι παντός μεγέθους μη ανοιγμένες συσκευασίες και πορτοφόλια σε συντηρητικά χρώματα. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεά στο φόρεμα για την επιτυχία, καλέστε το 704-525-7706.

Habitat for Humanity ReStore
Υπάρχουν δύο Habitat for Humanity ReStores στη Σαρλότ που δέχονται και δωρεές νέων και ήπιων αντικειμένων από ιδιώτες και επιχειρήσεις στην κοινότητα και πωλούν αυτά τα αντικείμενα στο κοινό με μειωμένο κόστος, συνήθως 50-70% της αρχικής λιανικής αξίας με όλα τα έσοδα που πηγαίνουν προς την οικοδόμηση κατοικιών Habitat με την τοπική θυγατρική Habitat. Και τα δύο καταστήματα αποδέχονται αντικείμενα και υλικά χρήσιμα στο σπίτι, όπως έπιπλα, συσκευές, δομικά υλικά, δάπεδα, πόρτες, ντουλάπια, υλικό, υδραυλικά προμήθειες και παράθυρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεά στο Habitat for Humanity ReStore, καλέστε το 704-392-4495.

Αποστολή αποστολής Charlotte
Η Charlotte Rescue Mission (CRM) παρέχει οικιστικά προγράμματα για τους άστεγους, άνεργους άνδρες και γυναίκες με προβλήματα αλκοόλ και ναρκωτικών. Οι πελάτες μας έχουν συνήθως λίγες επιλογές για αυτούς, επειδή δεν έχουν κάλυψη υγείας για να τους βοηθήσουν να εισέλθουν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για να πραγματοποιήσουν μια νέα ζωή διαυγής. Τα προγράμματα επαγγελματικής ανάκαμψης και οι πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει η Charlotte Rescue Mission για να στηρίξουν αυτά τα άτομα παρέχονται χωρίς κόστος. Διατηρούν μια λίστα με τα απαραίτητα στοιχεία. Ανδρικά και γυναικεία ρούχα είναι σχεδόν πάντα σε ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεά, καλέστε το 704-334-4635.

Οργανισμός Κατοικίας Ανασυγκρότησης της Καρολίνας
Η υπηρεσία επανεγκατάστασης προσφύγων της Καρολίνας παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες στους πρόσφυγες και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην επανεγκατάσταση στην περιοχή του Σαρλότ. Πάντα χρειάζονται έπιπλα και κρεβάτια επειδή προσφέρουν διαμερίσματα για πελάτες πρόσφυγες. Αποτελεί αποστολή τους να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να γίνουν οικονομικά ασφαλείς και να συνεισφέρουν μέλη της αμερικανικής κοινωνίας. Δεν μπορούν να φιλοξενήσουν pick-up μιας ημέρας, αλλά να τους καλέσουν στο 704-535-8803 για να προγραμματίσουν ένα χρόνο.

Συνεργατική ένωση της Σαρλότ
3405 Στ. Τρύωνος
Charlotte, NC 28217
(704) 525-5000

Ώρες μαγαζιού:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 10 π.μ. έως 4 μ.μ.

Τα έσοδα από το κατάστημα Thrift Shop βοηθούν στην παροχή βοήθειας στο League of Charlotte φιλανθρωπικά προγράμματα. Οι ευκαιρίες αφθονούν σε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται απαλά, όπως έπιπλα, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, κοσμήματα, αντικείμενα οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικά είδη, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, παπούτσια, αθλητικά είδη και είδη μωρών. Βοήθεια Τα μέλη του συλλόγου συνεργάζονται με το κατάστημα και βοηθούν στην απολαυστική εμπειρία αγορών για κάθε πελάτη.

Τα προγράμματά τους παρέχουν σχολικές στολές και χειμερινά παλτά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπληρώνουν τη διατροφή παρέχοντας σνακ σε σχολεία και παρέχουν υποτροφίες σε επιτυχημένους ανώτερους μαθητές και φοιτητές. Επιπλέον, διευθύνουν το εφημεριδικό δικαστήριο του Mecklenburg County Teen, το οποίο δίνει στους έφηβους μια δεύτερη ευκαιρία, επιτρέποντάς τους να αποφύγουν την καταγγελία πλημμελειοδικίας για το πρώτο αδίκημα, αν παραδεχθούν την ενοχή και την πλήρη κοινωνική υπηρεσία.

Να γνωρίζετε μια φιλανθρωπική οργάνωση που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε αυτήν τη λίστα ή πληροφορίες που πρέπει να ενημερωθούν; Ενημερώστε μας μέσω e-mail στο charlotte.about@outlook.com ή μέσω Facebook ή Twitter.