Το πάρκο ψυχαγωγίας Carowinds στο Charlotte

Το πάρκο αντικατοπτρίζει τις εποχές με υδάτινο πάρκο, αποκριές και διασκέδαση διακοπών

Αν ανήκουν σε λίστα με κουβάδες και αν βρίσκεστε κοντά στη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, κατευθυνθείτε προς το Carowinds, ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρκα διασκέδασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σημειώστε το από τη λίστα σας.

Ένα εποχιακό πάρκο 400 στρεμμάτων, ανοιχτό από τον Μάρτιο έως το Δεκέμβριο, το Carowinds, όπως και ο άνεμος, έχει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμα ωρών και ημερών που είναι ανοιχτό.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στο Charlotte στα σύνορα της Βόρειας και Νότιας Καρολίνας, το πάρκο ονομάστηκε έτσι ως ένας τρόπος αναφοράς τόσο των Καρολίνων όσο και των ανέμων που διασχίζουν τα σύνορα μεταξύ των δύο κρατών. Στην πραγματικότητα, δύο από τις κυλιόμενες σούβλες του πάρκου ξεκινούν στη Βόρεια Καρολίνα και διασχίζουν τις κρατικές γραμμές.

Ιστορία

Το πάρκο άνοιξε το 1973 από τον επιχειρηματία Charlotte Earl Patterson Hall, ο οποίος εμπνεύστηκε από ένα ταξίδι στην Disneyland στην Καλιφόρνια το 1956. Αυτή τη στιγμή ανήκει και λειτουργεί από την Cedar Fair, το πάρκο άλλαξε χέρια μερικές φορές κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας από την Paramount. Για 13 χρόνια το πάρκο είχε ονομαστεί "Paramount's Carowinds".

Ταξίδια και αξιοθέατα

Το πάρκο διαθέτει 64 βόλτες, ελκυστικές σε όλα τα επίπεδα, από ένα μίνι πάρκο για παιδιά, το οποίο ονομάζεται Snoopy Camp μετά το δημοφιλές franchise Peanuts, σε μερικές από τις πιο επιθετικές, συναρπαστικές βόλτες. Οι βόλτες στο Carowinds βασίζονται σε οκτώ θεματικές περιοχές.

Τα μεγάλα σουβέρ και τα γίγαντα, που ονομάζονται έτσι για τους διαφορετικούς βαθμούς ύψους τους, δεν είναι για το αχνό της καρδιάς.

Ορισμένες από τις 13 καράβιες περιπάτους του Carowind γεμίζουν με διαδοχικούς βρόχους 360 μοιρών, αναστροφές προς τα πίσω και ανηφορικές έλικες. Το Giga coaster (ένα καράβι ψηλότερο από 300 πόδια) Fury 325, προστέθηκε το 2015, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα, ψηλότερα και ταχύτερα χαλύβδινα κυλινδροκεραμένα στον κόσμο. Διαθέτει ταχύτητες έως 95 μίλια ανά ώρα.

Μπορεί να βρεθεί στη ζώνη θεμάτων Thrill Zone.

Υπάρχει μια σειρά από διασκεδαστικές παραστάσεις για παιδιά και θεατές όλων των ηλικιών. Κάθε εποχή, το πάρκο προσθέτει συνήθως κάτι νέο για να προσελκύσει τους κανονικούς του πίσω για περισσότερες ρίγη και συγκινήσεις.

Λιμάνι Καρολίνα

Σε εποχιακή βάση, το Carowinds προσφέρει το θαλάσσιο πάρκο του Carolina Harbour, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου στο πάρκο. Μπορείτε να απολαύσετε γιγαντιαίες νεροτσουλήθρες και πισίνες κύματος, καθώς και παιδική χαρά τριών στρεμμάτων με δομές παιχνιδιού κατάλληλες για παιδιά.

SCarowinds

Ένα άλλο εποχιακό αξιοθέατο είναι το "SCarowinds", το οποίο είναι όταν το πάρκο μετατρέπεται σε ένα πάρκο «αποτρόπαιων» με θέμα «Απόκριες». Περισσότερα από 500 "τέρατα" περιφέρονται σε όλο το πάρκο, και οι εκθέσεις αντικατοπτρίζουν το θέμα Απόκριες.

WinterFest

Ορισμένες εποχές, το Carowinds φιλοξενεί το ολοένα και δημοφιλέστερο WinterFest, όταν το πάρκο μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο τοπίο διασκέδασης. Το πάρκο διαθέτει μια μεγάλη οθόνη φωτισμού διακοπών, εορταστική διακόσμηση, ζωντανή ψυχαγωγία και φανταστικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων μέχρι και 16 από τις αγαπημένες σας βόλτες. Το μενού του πάρκου αντικατοπτρίζει την εποχή με καπνιστή γαλοπούλα, χαρούμενα χοιρομέρια και παραδοσιακά επιδόρπια.

Carowinds Lodging

Το Carowinds προσφέρει καταλύματα στο Camp Wilderness, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια πλήρως εξοπλισμένη executive cabin των 1.100 τετραγωνικών ποδιών, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα με τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, καθώς και ένα ευρύχωρο δωμάτιο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 65 ιντσών. περιστρεφόμενη βεράντα με ξαπλώστρες, εξωτερική ψησταριά και αίθριο.

Αν έχετε μικρότερο ταξίδι, ίσως θελήσετε να μείνετε σε μια καμπίνα δύο υπνοδωματίων, ενός μπάνιου που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα. Ένα υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο έχει δύο κουκέτες, καθώς και έναν καναπέ futon που μετατρέπεται σε ένα διπλό κρεβάτι (τα κλινοσκεπάσματα δεν παρέχονται) στο σαλόνι.

Αυτές οι καμπίνες διαθέτουν μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και ζεστό νερό.

Εάν έχετε τα δικά σας καταλύματα με τη μορφή ενός RV ή σκηνή, Camp Wilderness χαρακτηριστικά RV, pop-up και θέσεις σκηνή. Η περιοχή RV μπορεί να φιλοξενήσει RVs έως και 40 πόδια σε μήκος. Η πλακόστρωτη περιοχή RV διαθέτει πλήρεις συνδέσεις με νερό, αποχέτευση και ηλεκτρική υπηρεσία 50 amp. Επιπλέον, υπάρχουν 56 ευρύχωρες θέσεις σκηνής και pop-up με συνδέσεις νερού και ηλεκτρική υπηρεσία 30 amp. Κάθε περιοχή διαθέτει σχάρα με κάρβουνο.

Άλλα καταλύματα

Εάν η Camp Wilderness δεν είναι ακριβώς αυτό που είχατε κατά νου, η Carowinds συνιστά σχεδόν δύο ντουζίνα τοπικά ξενοδοχεία με τιμές που κυμαίνονται από $ 70 έως $ 200 τη νύχτα ανάλογα με την εποχή και το επίπεδο πολυτέλειας των καταλυμάτων που αναζητάτε.