Το Camino de Santiago: Το ταξίδι σας

Σχεδιάστε την περιπέτεια σας στο δρόμο του Αγίου Ιακώβου

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των διαδρομών Camino de Santiago και το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν ολοκληρώνουν μια ολόκληρη διαδρομή, το ταξίδι σε αυτό το αρχαίο ισπανικό δίκτυο προσκυνητών μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, εάν σχεδιάζετε να κάνετε ολόκληρη τη δημοφιλέστερη διαδρομή του Camino de Santiago , του Camino Frances από το St. Jean Pied de Port της Γαλλίας προς το Santiago de Compostela στην Ισπανία, ο περίπατος θα σας πάρει περίπου 30 έως 35 ημέρες. για να επιτευχθεί αυτή η ώρα, θα πρέπει να περπατήσετε μεταξύ 23 και 27 χιλιομέτρων την ημέρα (14 έως 16 μίλια).

Το Camino de Santiago, επίσης γνωστό στα αγγλικά ως ο δρόμος του Αγίου Ιακώβου, χρησιμεύει ως προσκύνημα - πολύ όπως το εβραϊκό ταξίδι πρώτης γενεάς - στο ιερό του Αποστόλου Αγίου Ιακώβου του Μεγάλου στη Γαλικία στον καθεδρικό ναό του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη για να ξεκινήσετε το Camino de Santiago , έτσι ανάλογα με το πόσο καιρό θα πρέπει να γνωρίσετε αυτήν την περιπέτεια, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε έναν κοντότερο ή μεγαλύτερο προορισμό για το πρώτο σας ταξίδι.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε στο ταξίδι σας

Είτε παίρνετε το πλήρες προσκύνημα ή μόνο μέρος του ταξιδιού, το περπάτημα κατά μήκος του Camino de Santiago στην Ισπανία προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από υπέροχα αξιοθέατα και ευκαιρίες για πολιτιστικές εμπειρίες. Ως αποτέλεσμα, ποτέ δεν θα θέλετε να βιαστούμε όταν είστε σε αυτό το ταξίδι, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο να απολαύσετε πραγματικά τον πολιτισμό γύρω σας.

Σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα ωραία θαλασσινά της περιοχής ή να λάβετε μέρος σε ένα παραδοσιακό queimada , το οποίο είναι ένα τελετουργικό που χρησιμοποιείται για να αποκρούσει τα κακά πνεύματα πίνοντας ένα σχέδιο καπνίσματος για ένα επιπλέον βράδυ ή δύο, αν θέλετε πραγματικά να βυθιστείτε σε αυτές τις πολιτιστικές εμπειρίες.

Αυτή η περιοχή της Ισπανίας έχει επίσης κερδίσει τη διεθνή προσοχή για την εκρηκτική σύγχρονη σκηνή της τέχνης, οπότε φροντίστε να εξερευνήσετε τα μουσεία και τα εκθέματα για να πάρετε μια γεύση από αυτό το νέο κύμα καλλιτεχνίας που έρχεται στην περιοχή.

Λιγότερο δρομολόγια που τελειώνουν στο Σαντιάγκο

Εάν δεν σχεδιάζετε να κάνετε ολόκληρο το Camino Frances, έχετε μερικές ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που πρέπει να διαθέσετε για να κάνετε το ταξίδι, είτε είστε ή όχι διαθέσιμος για να επιστρέψετε στο για να συνεχίσετε την περιπέτεια σας και αν είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να φτάσετε στο Santiago de Compostela σε αυτό το ταξίδι.

Εάν αποφασίσετε ότι θα πρέπει να ολοκληρώσετε το Camino αυτή τη φορά, σκεφτείτε να περπατήσετε αυτές τις μικρότερες διαδρομές:

Αν δεν χρειάζεται απαραίτητα να φτάσετε στο Σαντιάγο σε αυτό το ταξίδι, σκεφτείτε ένα από αυτά: