Κάντε μια διεθνή τηλεφωνική κλήση στην Ισπανία

Καλώντας τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Ευρώπη από την Ισπανία

Πρέπει να διατηρείτε επαφή με τους αγαπημένους σας ενώ ταξιδεύετε στην Ισπανία; Υπάρχουν πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις εδώ. Τα θέματα γίνονται πολύ πιο εύκολα αν έχετε ένα κινητό τηλέφωνο συμβατό με το δίκτυο της Ισπανίας (μερικά μεγάλα αμερικανικά τηλέφωνα δεν θα είναι συμβατά).

Πρώτα πράγματα πρώτα: μάθετε αν έχετε συμβατό τηλέφωνο . Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι ξεκλειδωμένο και συμβατό με το GSM .

Λάβετε πολλαπλούς διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου σε ένα μόνο τηλέφωνο

Η καλύτερη λύση τώρα για την πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων στην Ισπανία είναι η νέα υπηρεσία Toggle Mobile, η οποία σας δίνει εννέα διεθνείς τηλεφωνικούς αριθμούς σε μία SIM.

Η πιο βολική λύση τηλεφώνου και δεδομένων όταν βρίσκεστε στην Ισπανία

Εάν δεν έχετε χρόνο να κάνετε κράτηση για μια ειδική SIM για ταξίδια, η κάρτα Tuenti της Telefonica είναι εύκολα διαθέσιμη και περιλαμβάνει τα εξής:

Μπορείτε να πάρετε μια κάρτα Tuenti στο κτίριο της Telefonica στη Gran Via στη Μαδρίτη και, πιστεύω, σε οποιοδήποτε κατάστημα Movistar.

Happy Movil κάρτα SIM

Η Happy Móvil χρεώνει 5.8c ανά λεπτό για κλήσεις προς σταθερά στη Δυτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και την Αυστραλία.

Τα κινητά τηλέφωνα κοστίζουν 20c ανά λεπτό (5.8c στις ΗΠΑ και τον Καναδά). Οι φόροι δεν συμπεριλαμβάνονται στο παραπάνω κόστος και υπάρχει επίσης μια χρέωση σύνδεσης 30c. Η λήψη κλήσεων είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται η κλήση.

Πλεονεκτήματα του Happy Móvil

Αποκτήστε ένα κινητό τηλέφωνο STA με τη διεθνή SIM Κλήση

Η STA έχει στη διάθεσή σας πολλές επιλογές, ξεκινώντας με ένα τηλέφωνο Siemens και κάρτα SIM για λιγότερο από $ 30.

Αγοράστε ένα κινητό τηλέφωνο STA με διεθνή κάρτα SIM. Τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου STA και του πακέτου SIM περιλαμβάνουν:

Οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να σας καλέσουν δωρεάν από τις ΗΠΑ σε έναν δωρεάν αριθμό (δωρεάν για 30 λεπτά, μετά από αυτό θα πληρώσετε 49c ανά λεπτό, αλλά παραμένει δωρεάν για αυτούς).

Χρησιμοποιήστε μια κάρτα κλήσης από τηλεφωνικό θάλαμο ή δωμάτιο ξενοδοχείου

Αυτά πωλούνται στα περισσότερα καταστήματα και είναι μια δημοφιλής επιλογή.

Θα μπορούσαν περιστασιακά να εργάζονται φθηνότερα από ένα locutorio αλλά συχνά δεν το κάνουν. Έχουν το πλεονέκτημα ότι εργάζονται σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, αλλά δεν είναι πάντα αξιόπιστοι και αν δεν χρησιμοποιήσετε όλα τα λεπτά πριν επιστρέψετε στην πατρίδα σας τότε έχετε χάσει χρήματα.

Επισκεφθείτε ένα Locutorio

Οι Locutorios είναι δημόσια τηλεφωνικά κέντρα που διαθέτουν ιδιωτικούς τηλεφωνικούς θαλάμους από τους οποίους μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο σπίτι σας. Αυτά είναι συνήθως πολύ φτηνά, αν και μια πολύ μικρή μειοψηφία προσπαθεί να σας αποκόψει - ελέγξτε την τιμή πριν κάνετε την κλήση σας). Χρεώνεστε όταν φεύγετε και είστε ελεύθεροι να πραγματοποιήσετε όσες κλήσεις θέλετε. Αυτά τα κέντρα συνήθως διαθέτουν και διαδίκτυο. Αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιώ προσωπικά, καθώς πρέπει να πληρώσω μόνο για τις κλήσεις που έκανα.

Ενοικίαση ή αγορά ενός τηλεφώνου

Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα τηλεφώνου στην Ισπανία και αγοράστε ένα τηλέφωνο. Τα τηλέφωνα μπορούν να κοστίζουν μόλις 40 €.

Στη συνέχεια, είτε λάβετε μια κάρτα SIM Happy Móbil ή μια κάρτα άμεσης κλήσης Euro. Εταιρείες όπως το OnSpanishTime.com θα σας νοικιάσουν ένα κινητό, αν προτιμάτε. Παρέχουν επίσης 800 δωρεάν λεπτά για να καλέσετε πίσω στις ΗΠΑ και τον Καναδά για κάθε ενοικίαση.