Κορυφαία βόλτα μαγικού βασιλείου βόλτα

Ψάχνετε για Disney World Thrills; Προχωρήστε στα βουνά.

Το μαγικό βασίλειο στο Walt Disney World είναι γνωστό περισσότερο για την απεριόριστη γοητεία του, τα εμβληματικά θέματα και τους χαζούς χαρακτήρες απ 'ό, τι για τις βόλτες με άσπρη άρθρωση. Παρόλο που δεν υπάρχει έλξη στο Magic Kingdom μπορεί να ταιριάζει με τα behemoth σουβέρ και άλλες αδρεναλίνη-άντλησης βόλτες που βρέθηκαν σε πάρκα όπως Six Flags , προσφέρει κάποιες βόλτες που περιλαμβάνουν συγκινήσεις. Στην ήπια κλίμακα, όμως, οι οδηγοί σχεδόν όλων των επιπέδων ανεκτικότητας θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν τη θρυλική οροσειρά της Disney και τις κλασικές σκούρες βόλτες της.

Στη συνέχεια, μερικοί επισκέπτες στο πάρκο μπορεί να θέλουν να αποφύγουν τις συγκινήσεις εντελώς - κάτι που είναι απολύτως εφικτό. Υπάρχουν μεγάλες συμβουλές για αυτούς στο The Magic Kingdom για οδηγό Wimps .

Υπάρχουν συναρπαστικές βόλτες σε όλο τον κόσμο της Disney. Οι πιο έντονες συγκινήσεις του θέρετρου είναι στο Hollywood Studios της Disney . Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τη συγκίνηση σας στο Animal Kingdom της Disney. Χωρίς σουγιάδες, η Epcot είναι ίσως η πιο συγκλονιστική βόλτα-ελλιπής, αλλά εξακολουθεί να έχει κάποια συναρπαστικά αξιοθέατα.

Οι βόλτες με τη συγκίνηση του Μαγικού Βασιλείου είναι διατεταγμένες κατά σειρά από τις πιο δύσκολες.