Βρείτε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο γεύμα στα πάρκα της Disney World

Πού να φάτε στο Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios και Animal Kingdom

Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Disney World για τα Χριστούγεννα. Ανεξάρτητα από το πόσο διασκέδαση έχετε στα πάρκα, τελικά θα πρέπει να επιβραδύνετε και να αρπάξετε ένα δάγκωμα. Ορισμένες από τις πιο αγαπημένες θέσεις για φαγητό της Disney φιλοξενούν χριστουγεννιάτικο δείπνο, με ειδικά εποχιακά μενού.

Εστιατόρια Theme Park με Χριστουγεννιάτικα μενού

Παρόλο που δεν κάθε θεματική τοποθεσία πάρκο πάρκο προσφέρει ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού, όλα τα εστιατόρια της Disney World θα είναι ανοιχτά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ελέγξτε τις προσφορές του Παγκόσμιου Πάρκου της Disney για ένα ειδικό μενού ή γεύμα για τα Χριστούγεννα.

μαγικό βασίλειο

Η ταβέρνα Liberty Tree στην πλατεία Liberty Square του πάρκου προσφέρει ένα μενού για το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο της ημέρας για τις μεγάλες μέρες. Δειπνήστε σε αυτό το πανέμορφο πανδοχείο σε αποικιακό στιλ που σερβίρει παραδοσιακό πιάτο που ενέπνευσε τη Νέα Αγγλία. Πλούσια ξύλινη επένδυση, πολυελαίοι κηροπήγοι, μεγάλα τζάκια από τούβλα και τοίχους επενδεδυμένα με πορτρέτα εποχής και περιέργεια σας καλωσορίζουν καθώς τρώτε σε ένα από τα έξι δωμάτια που ονομάζονται για μια δημοφιλή αμερικανική ιστορική μορφή από αποικιακές εποχές.

Epcot

Στο Biergarten στο περίπτερο της Γερμανίας πηγαίνετε να γιορτάζετε την εποχή των Χριστουγέννων με μια πλούσια ζυθοποιία και δοκιμάστε το μενού των Χριστουγέννων στο μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο στη Γερμανία. Θα μεταφερθείτε σε ένα παραδοσιακό βαυαρικό χωριό, καθώς γευματίζετε σε γερμανικό στιλ σε κοινόχρηστα τραπέζια, ενώ ακούτε το ρυθμό του oompah ενός ζωντανού συγκροτήματος.

Για ένα γεύμα Χριστουγέννων με ιταλική ατμόσφαιρα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, ελέγξτε το Tutto Italia Ristorante στο Pavilion της Ιταλίας.

Χαλαρώστε στο "παλιό κόσμο" ανάμεσα σε τοιχογραφίες της αρχαίας Ρώμης και τους πολυελαίους πολυελαίους, ενώ απολαμβάνετε πλούσιες γεύσεις αυθεντικών ιταλικών πιάτων.

Αγοράστε ένα ειδικό πακέτο για φαγητό κεριών που συνοδεύεται από εγγυημένα καθίσματα για τις δημοφιλείς εορταστικές εκδηλώσεις του Epcot για τις διακοπές Candlelight Processional. Επιλέξτε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ανάμεσα σε πολλές επιλογές τραπεζαρίας. οι κρατήσεις συνιστώνται ιδιαίτερα.

Hollywood Studios

Για δείπνο, γυρίστε πίσω στο χρόνο στα μέσα του 20ού αιώνα στο καφέ του Prime Time Cafe 50 για αυτό που θα φανεί σαν ένα κλασικό γεύμα μαμά που μαγειρεύτηκε γεμάτο χριστουγεννιάτικη ευθυμία σε μια κιόσκι 1950s τραπεζαρία στην Echo Lake του πάρκου ..

Στο εστιατόριο Hollywood & Vine, επίσης στο τμήμα Echo Lake του πάρκου, μπορείτε να απολαύσετε ένα γεμάτο διασκέδαση χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Playhouse Disney.

Ζωικό βασίλειο

Για μια εμπειρία φαγητού χαρακτήρα με το Safari Donald Duck και τους φίλους σε συνδυασμό με ένα γεύμα από τα Χριστούγεννα, το Tusker House προσφέρει ένα αφρικανικό θέμα με δείπνο σε μπουφέ στην πολύχρωμη αγορά του Harambe.

Κάνετε κράτηση

Εάν θέλετε να δειπνήσετε σε μια θέση εξυπηρέτησης τραπέζης, πρέπει να κάνετε κράτηση. Αυτό ισχύει κάθε μέρα το Δεκέμβριο στο Disney World . Ανάλογα με την εβδομάδα που πηγαίνετε, ειδικά εάν τα σχολεία είναι έξω για το διάλειμμα διακοπών, τα πάρκα και τα εστιατόρια θα είναι γεμάτα.

Επωφεληθείτε από το σύστημα μεταφοράς της Disney ή οδηγείτε το δικό σας όχημα και φτάνετε νωρίτερα στην καθορισμένη τοποθεσία. Προβάλλετε αργά την κράτησή σας και ίσως χάσετε τη θέση σας.

Αν έχετε ξεχάσει να κάνετε μια κράτηση, χτυπήστε ένα σημείο εξυπηρέτησης μετρητών όπως το Starlight Cafe του Cosmic Ray στο Magic Kingdom και έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις βόλτες και τα αξιοθέατα.

Έχετε ένα εισιτήριο

Όλα τα εστιατόρια θεματικών πάρκων Disney σας απαιτούν να μπείτε στο πάρκο, οπότε ένα έγκυρο εισιτήριο είναι απαραίτητο.

Εξετάστε το γεύμα

Ορισμένες από τις πιο δύσκολες κρατήσεις για την ημέρα των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν το βασιλικό τραπέζι της Σταχτοπούτας, το Coral Reef και το Le Cellier. Εάν θέλετε να δειπνήσετε σε μία από αυτές τις τοποθεσίες, σκεφθείτε να κάνετε κράτηση για μεσημεριανό γεύμα αντί για δείπνο.