Ταξιδιωτικός οδηγός για το φθινόπωρο της Disney

Οι καλύτερες συμβουλές για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού με πτώση στον κόσμο της Disney

Η πτώση είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Disney World, με άνετες θερμοκρασίες, χαμηλά επίπεδα πλήθους και ειδικές εκδηλώσεις που είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια. Θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε περισσότερες βόλτες και αξιοθέατα κατά τη διάρκεια διακοπές πτώσης, χάρη στα χαμηλότερα επίπεδα πλήθους.

Παρόλο που η πτώση δεν είναι τρομερά γεμάτη, πρέπει ακόμα να κάνετε κρατήσεις για φαγητό πολύ νωρίς για δημοφιλή εστιατόρια όπως το Le Cellier Steakhouse και το Teppan Edo.

Το φεστιβάλ τροφίμων και κρασιού του Epcot πραγματοποιείται το φθινόπωρο. αυτό το γεγονός θα προκαλέσει πολλές θέσεις εστίασης στο Epcot και στο World Showcase για να κάνετε κράτηση νωρίς.

Να γνωρίζετε ότι η πτώση είναι μέρος της σεζόν των τυφώνων της Φλόριντα, η οποία διαρκεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Ενώ οι τυφώνες σπάνια επηρεάζουν τις δραστηριότητες της Disney World , μπορεί να επηρεαστούν τα ταξίδια προς και από το Ορλάντο.

Τα παρακάτω κομμάτια έχουν συγκεντρωθεί για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ταξίδι σας Disney World , και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας μόλις φτάσετε:

Fall Fun και Εκδηλώσεις

Πολλές από τις εκδηλώσεις πτώσης της Disney World είναι δημοφιλείς και παρακολουθούνται έντονα, με τα εισιτήρια που συχνά ξεκινούν νωρίς. Είναι σημαντικό να αγοράσετε εισιτήρια για αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις και να κάνετε σχετικές κρατήσεις ξενοδοχείων Disney πολύ νωρίτερα.

Η ημέρα των ευχαριστιών μετατρέπει τη Disney World από την πτώση στις χειμερινές διακοπές με πολλές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που υπάρχουν ήδη. Μπορείτε να είστε ευγνώμονες όταν καθίσετε σε ένα παραδοσιακό δείπνο διακοπών σε ένα από τα θέρετρα της Disney World ή στα θεματικά πάρκα.

Απολαμβάνοντας τα πάρκα

Κατά τη διάρκεια ορισμένων αργιών και ειδικών εκδηλώσεων της Disney World, οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν βαρύτερα από τα συνήθη πλήθη. Η γνώση του τρόπου με τον οποίο η Disney World's Extra Magic Hours και το FastPass + της Disney θα δουλέψουν και θα χρησιμοποιήσουν θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση του χρόνου σας σε ορισμένες από τις αγαπημένες σας διαδρομές και αξιοθέατα.

Οι οικογένειες που επισκέπτονται τα παιδιά μπορούν να θελήσουν να επωφεληθούν από το Πρόγραμμα Switch Rider του Disney World ή το Πρόγραμμα Single Rider της Disney για να μειώσουν περαιτέρω το χρόνο τους. αλλά αν βρεθείτε σε μια φαινομενικά ατελείωτη γραμμή, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες της Disney World Buster για να περάσετε την ώρα.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.