Πού να βρείτε δείπνο των Ευχαριστιών στο Disney World

Αν πρόκειται να περάσετε την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Disney World και θέλετε να απολαύσετε μια παραδοσιακή γιορτή με όλα τα στηρίγματα, έχετε τις επιλογές του. Θα βρείτε ευχαριστήρια spreads στα εστιατόρια σε πολλά θέρετρα Disney και μέσα στα θεματικά πάρκα.

Ευχαριστιών Αποδράσεις στο Disney World

Ως καθολικό μακρύ διάλειμμα σχολικού Σαββατοκύριακου στις ΗΠΑ, η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε την Disney World και είναι εποχή αιχμής.

Θα είναι γεμάτο, οπότε λάβετε υπόψη: Όταν πρόκειται για την ημέρα των ευχαριστιών στο Disney World, δεν θέλετε να το φτερά. Κρατήστε το τραπέζι σας όσο το δυνατόν νωρίτερα με την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή My Disney Experience ή καλέστε το 407-WDW-DINE (3463).

Ευχαριστιών 2017: επιλογές φαγητού στα θέρετρα της Disney World

Ευχαριστιών 2017: Επιλογές δείπνου σε πάρκα της Disney World

Ψάχνετε για ακόμη περισσότερες επιλογές; Σκεφτείτε την Disney Springs , την περιοχή για φαγητό και διασκέδαση στο Disney World, που προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό (στην τελευταία καταμέτρηση, 52 εστιατόρια), πολλά από τα οποία θα προσφέρουν το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο των Ευχαριστιών. Επιπλέον, υπάρχουν δεκάδες καταστήματα και χώροι διασκέδασης που θα ανοίξουν την ημέρα των Ευχαριστιών.

Συμβουλές για την ημέρα των ευχαριστιών στις εκδηλώσεις του Disney World