Καλύτεροι και χειρότεροι χρόνοι για να επισκεφτείτε το Disney World

Προσπαθώντας να καταλάβω τον ιδανικό χρόνο για να επισκεφτείτε την Disney World; Η πολύ καλύτερη στιγμή για να πάει είναι το γλυκό σημείο όταν οι τιμές είναι λογικές, τα πλήθη είναι διαχειρίσιμα, και οι θερμοκρασίες είναι ανεκτές. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται μερικές φορές το χρόνο όταν όλοι οι τρεις συμβεί να είναι το ιδανικό τους ταυτόχρονα. Αν δεν μπορείτε να τους χτυπήσετε όλους, τότε στοχεύστε για δύο στους τρεις.

Το εύχρηστο διάγραμμα μήνα κάτω ανά μήνα παρουσιάζει τρεις βασικούς παράγοντες (τιμή του ξενοδοχείου, πλήθος και μέση ημερήσια θερμοκρασία) και υπογραμμίζει τους μήνες που είναι οι καλύτεροι συνολικά για τους επισκέπτες.

Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Disney World

Εξετάσαμε έναν συνδυασμό παραγόντων στους οποίους ενδιαφέρονται οι περισσότεροι επισκέπτες: το hrice, τα πλήθη και ο καιρός.

Προσιτότητα
Εάν η εξοικονόμηση χρημάτων είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, ταξιδεύετε όταν οι τιμές διακοπών της Disney βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα και γνωρίζετε ότι η Disney πρόσφατα εισήγαγε ένα πρότυπο τιμολόγησης για τα εισιτήρια θεματικών πάρκων που ακολουθεί τη μακροχρόνια πρακτική της για τιμές δωματίων. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι οι τιμές των ξενοδοχείων και οι τιμές των εισιτηρίων είναι λιγότερο δαπανηρές σε βραδύτερες περιόδους.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει στρατηγικές εξοικονόμησης χρημάτων που σας βοηθούν να επισκεφθείτε το Disney World σε μια δεκάρα . Μπορείτε να ξεκινήσετε ελέγχοντας αυτά τα έξι φθηνότερα μέρη για να μείνετε στο Disney World .

Λεπτότερα πλήθη
Μίσος να περιμένει σε μακριές γραμμές; Σχεδιάστε το ταξίδι σας όταν τα πάρκα είναι λιγότερο γεμάτα . Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη σε μια εποχή αιχμής, μάθετε στρατηγικές για την αντιμετώπιση τεράστιων πλήθους στο Disney World .

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα πλήθη τείνουν να είναι μεγαλύτερα κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, όπως οι καλοκαιρινές διακοπές, οι ευχαριστίες, τα Χριστούγεννα και τα ελατήρια.

Επίσης, σκεφτείτε να επιλέξετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας για να συμπέσετε ή να αποφύγετε δημοφιλείς ειδικές εκδηλώσεις στο Disney World, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών & Κηπουρών Epcot , το Μικρό Χάλοουιν Μίκυ, ή το Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Μίκυ.

Ηπιος ΚΑΙΡΟΣ
Η Φλόριντα είναι διάσημη για τον ήλιο, αλλά πολλοί επισκέπτες δεν είναι προετοιμασμένοι για τη θερμότητα και την υγρασία της Φλόριντα .

Αν αυτό ακούγεται σαν εσένα, ταξιδεύεις το χειμώνα, όταν το κλίμα είναι πιο μετριοπαθές. Εάν είστε σε θέση να ταξιδέψετε μόνο κατά τη διάρκεια των πιο θερμών μηνών, σημειώστε ότι ενώ η εποχή του τυφώνα τρέχει από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, η πιθανότητα ενός τυφώνα να χτυπήσει τη Φλόριντα, ενώ τυχαίνει να είναι εκεί, είναι πολύ λεπτή.

Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια γενική εικόνα των τυπικών παραγόντων που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την οικογένειά σας Disney World. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Ιανουάριος και ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα ιδανικοί χρόνοι για να επισκεφτείτε, καθώς και οι τιμές και τα πλήθη είναι χαμηλότερα από τα κανονικά. Ο Ιανουάριος έχει το επιπρόσθετο όφελος από τις πιο ήπιες θερμοκρασίες που είναι οι μέσες τιμές στα χαμηλά 70s. Αυτοί οι δύο μήνες μπορεί να είναι ιδανικοί αν τα παιδιά σας δεν είναι ακόμα στο σχολείο ή αν είστε πρόθυμοι να τα βγάλουν έξω από το σχολείο για λίγες μέρες.

Μήνας Τιμές Ξενοδοχείου Πλήθη Μέγ. Υψηλές θερμοκρασίες
Ιανουάριος χαμηλός χαμηλός 71
Φεβρουάριος χαμηλό - υψηλό (Winter Break) χαμηλή - μέτρηση 74
Μάρτιος med - υψηλό (Spring Break) med 74
Απρίλιος υψηλό (Πάσχα) - med high - med 83
Ενδέχεται med med 88
Ιούνιος κατακαλόκαιρο) υψηλός 91 * περισσότερες βροχοπτώσεις
Ιούλιος κατακαλόκαιρο) υψηλός 92 * δεύτερες υψηλότερες βροχοπτώσεις
Αύγουστος υψηλή (καλοκαίρι) - χαμηλή υψηλή - χαμηλή 92 * τρίτη μεγαλύτερη βροχόπτωση
Σεπτέμβριος χαμηλή - μέτρηση χαμηλός 90
Οκτώβριος med χαμηλή - μέτρηση 85
Νοέμβριος χαμηλή (εκτός από την ημέρα των βετεράνων, την ημέρα των ευχαριστιών) med - υψηλή 79
Δεκέμβριος med - υψηλή (Χριστούγεννα) υψηλός 73


Σημείωση: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεγάλος μήνας για να επισκεφθείτε το Ορλάντο γενικά, επειδή τα ποσοστά των ξενοδοχείων είναι χαμηλότερα από το χρόνο, τα πλήθη έχουν αραιωθεί και υπάρχουν εκατοντάδες τεράστιες προσφορές στο τραπέζι.

Περισσότερα Συμβουλές για το World Disney

Κάθε φορά που αποφασίζετε να επισκεφθείτε το Disney World, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον οδηγό Smart Wizard για Walt Disney World για μεγάλες συμβουλές και συμβουλές προγραμματισμού.

Ανεξάρτητα από το πότε θα επισκεφθείτε, θα θελήσετε να κλειδώσετε τις ώρες οδήγησης και τις γευστικές σας εμπειρίες με το εργαλείο My Disney Experience , το οποίο ουσιαστικά αντικατέστησε το παλιό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων μέσω του συνδυασμού μιας ισχυρής εφαρμογής smartphone με βραχιόλια MagicBand. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τα αξιοθέατα και τις γευστικές σας εμπειρίες με το FastPass + .

Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων στο Disney World