Οι φτηνότερες (και πιο ακριβές) φορές για να επισκεφθείτε το Disney World

Η πτώση όταν οι τιμές είναι υψηλότερες και χαμηλότερες

Εάν θέλετε να επισκεφθείτε Disney World σε έναν προϋπολογισμό , το χρονοδιάγραμμα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Disney World είναι όταν πλήθη, τιμές και θερμοκρασίες είναι ανεκτές - ή όταν υπάρχει μια ακαταμάχητα μεγάλη συμφωνία Disney για διακοπές στο τραπέζι. Μια απίστευτη στρατηγική είναι να παραμείνετε σε ένα από τα θέρετρα αξίας Disney σε μια εποχή που οι τιμές είναι στο χαμηλότερο τους.

Το να υπολογίσετε πότε τα χαμηλότερα ποσοστά είναι δύσκολο, καθώς οι τιμές επηρεάζονται από μια μεγάλη ποικιλία παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας της εβδομάδας, από ειδικές εκδηλώσεις (όπως μαραθώνια ή φεστιβάλ), τις εποχιακές διακοπές και τα σχολικά διαλείμματα.

Η διαμονή σας στο επίσημο ξενοδοχείο Disney World Resort είναι προστιθέμενης αξίας που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες στα καταλύματα της Disney λαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο και το θέρετρο τους. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από το Extra Magic Hours και από ένα παράθυρο κράτησης 60 ημερών για το FastPass + , τα οποία είναι δύο πλεονεκτήματα που σας εξοικονομούν χρόνο περιμένοντας τις γραμμές.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την τιμολόγηση είναι ότι η Disney χρησιμοποιεί ένα μοντέλο τιμολόγησης στις τιμές του θέρετρου και τα εισιτήρια μιας ημέρας στο Disney World . Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές κυμαίνονται με τη ζήτηση, με υψηλότερες τιμές κατά τις περιόδους αιχμής και χαμηλότερες τιμές κατά τη διάρκεια των αργών περιόδων.

Τι σημαίνει αυτό για τις οικογενειακές σας διακοπές; Είναι πιο λογικό από ποτέ να επισκέπτεστε όταν τα πάρκα είναι λιγότερο γεμάτα . Εάν η οικογένειά σας μπορεί να είναι ευέλικτη και να επισκεφθείτε σε λιγότερο συνωστισμένες ώρες, οι διακοπές σας θα κοστίζουν λιγότερο.

Εάν επισκέπτεστε το Disney World κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, ειδικών εκδηλώσεων και αργιών, τα έξοδα διακοπών σας θα είναι υψηλότερα για να αντικατοπτρίζουν αυτό το χρονικό διάστημα αιχμής.

Επισκεφθείτε το Disney World για περισσότερες από μία μέρες; Για τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών, το κόστος ανά ημέρα παραμένει σημαντικά χαμηλότερο από εκείνο των εισιτηρίων μιας ημέρας. Όσες περισσότερες ημέρες αγοράζετε, τόσο λιγότερο πληρώνετε ανά ημέρα.

Τις πιο ακριβές εποχές για να επισκεφθείτε το Disney World

Περίοδοι διακοπών : Η πιο ακριβή ώρα για να επισκεφθείτε το Disney World είναι κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων και το Πάσχα. Η τιμή των ξενοδοχείων (και των ξενοδοχείων-plus-ticket Magic Your Way) μπορεί να είναι διπλάσια από την κανονική περίοδο. Οι περιόδους διακοπών το 2018 είναι το Πάσχα (25 Μαρτίου-5 Απριλίου 2018) και τα Χριστούγεννα (21-31 Δεκεμβρίου 2018).

Περίοδοι αιχμής : Μετά τις περιόδους διακοπών, οι επόμενες πιο ακριβές ώρες που πρέπει να επισκεφτείτε είναι κατά τις περιόδους αιχμής, οι οποίες συμπίπτουν εν γένει με άλλες σχολικές διακοπές και ειδικές εκδηλώσεις. Οι μέγιστες περίοδοι το 2018 είναι: Ημέρα των Προέδρων / Χειμερινό Στάδιο (16-24 Φεβρουαρίου 2018) και Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης (25-27 Μαΐου 2018).

Οι ελαφρώς λιγότερο δαπανηροί χρόνοι περιλαμβάνουν το Winter Break (19-24 Φεβρουαρίου 2018), Spring Break (9-24 και 6-7, 2018), Καλοκαιρινές διακοπές (28 Μαΐου-11 Αυγούστου 2018) και την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα περίοδο αιχμής (14-20 Δεκεμβρίου, 2018).

Λιγότερο ακριβά φορές για να επισκεφθείτε Disney World

Τα καλά νέα? Αυτό αφήνει πολλές άλλες φορές όταν μπορείτε να προσγειωθείτε σε μια καλή τιμή και να συναντήσετε λιγότερα πλήθη. Εξετάστε αυτές τις περιόδους καλής αξίας:

Ιανουάριο έως τα μέσα Φεβρουαρίου
Τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά για το νηπιαγωγείο; Ή εσείς τα σπίτια σας τα παιδιά σας; Οι εβδομάδες αμέσως μετά το νέο έτος προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες τιμές του έτους (2 Ιαν-10 Φεβ. 2018, με εξαίρεση το Σαββατοκύριακο του Martin Luther King).

Σχολικά παιδιά επιστρέφουν στην τάξη μετά το Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα, επομένως τα πάρκα είναι λιγότερο γεμάτα.

Φθινόπωρο
Επίσης, λιγότερο δαπανηρή από τη λεγόμενη "κανονική" εποχή της Disney World είναι η μακρά περίοδος πτώσης (26 Αυγούστου-8 Δεκεμβρίου 2018, εκτός από την Ημέρα του Κόσμου και τα Σαββατοκύριακα της Ημέρας των Βετεράνων και τις Ημέρες των Ευχαριστιών). Ενώ οι τιμές των ξενοδοχείων αυξάνονται ελαφρώς για τις διακοπές όπως η Απόκριες , εξακολουθούν να είναι πολύ λιγότερο δαπανηρές από τις διακοπές και τις ώρες αιχμής. Ακόμη και η ημέρα των ευχαριστιών είναι λιγότερο δαπανηρή από το Πάσχα και τα Χριστούγεννα

Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια των περιόδων χαμηλής περιόδου - ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και το φθινόπωρο από το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου - η Disney συχνά προσφέρει πακέτα που περιλαμβάνουν δωρεάν τραπεζαρία . Αυτό μπορεί να είναι μια σούπερ προσφορά, οπότε κρατήστε ένα μάτι στη σελίδα των προσφορών διακοπών της Disney που οδηγούν σε αυτές τις περιόδους.

Εργάσιμες
Σχεδιάζοντας μια πολυήμερη εκδρομή στο Disney World με προϋπολογισμό;

Σκεφτείτε μια παραμονή από Κυριακή έως Πέμπτη. Τα μεσοδυτικά ποσοστά είναι σχεδόν πάντα λιγότερο ακριβά από τις τιμές του Σαββατοκύριακου, οπότε ο συρόμενος παράθυρο των διακοπών σας για να χτυπήσει μόνο τις καθημερινές ή κυρίως τις καθημερινές δεν θα σας εξοικονομήσει μόνο χρήματα, αλλά θα συναντήσετε και λιγότερα πλήθη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρέπει πάντα να κάνετε τα μαθηματικά για να συγκρίνετε το πραγματικό κόστος των διαφορετικών προσφορών που μπορούν να προσφερθούν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, ένα πακέτο με δωρεάν πακέτο φαγητού μπορεί να μην είναι καλύτερο από μια ειδική προσφορά που προσφέρει εξοικονόμηση 30% για διαμονή.

Αυτά είναι τα έξι φθηνότερα μέρη για να μείνετε στο Disney World
Άλλα ξενοδοχεία σε Disney World