Οδηγίες για το Walt Disney World

Πώς να φτάσετε στον # 1 προορισμό διακοπών

Εδώ είναι ο οδηγός μας για το πώς να φτάσετε στο Walt Disney World στο Ορλάντο, Φλόριντα με αέρα, λεωφορείο, αυτοκίνητο ή τρένο:

Από τον αέρα

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο διοχετεύει εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο στο Walt Disney World και γειτονικά θεματικά πάρκα και αξιοθέατα. Το OIA διαθέτει ένα κομψό, μοντέρνο τερματικό σταθμό με μονοκατοικία μεταφοράς προς και από τις πύλες του αεροδρομίου μέχρι το κεντρικό τερματικό σταθμό, όπου θα βρείτε μια μεγάλη εμπορική περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός καταστήματος Disney.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές μεταφοράς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο:

Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια και μια λίστα με τα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη Φλώριδα.

Με λεωφορείο

Η κυνοδρομία παρέχει υπηρεσίες στο Ορλάντο και το Κίσιμι. Το Kissimmee είναι το πλησιέστερο στον κόσμο του Walt Disney. Ελέγξτε πρώτα για να δείτε αν το ξενοδοχείο σας προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Εάν όχι, μπορείτε να πάρετε ταξί στο ξενοδοχείο σας.

Για online διαδρομές Greyhound, τιμές και κρατήσεις επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.greyhound.com.

Με το αυτοκίνητο

Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το οδικό ταξίδι σας εκ των προτέρων συμβουλευόμενος έναν άτλαντα δρόμου, μια υπηρεσία σχεδιασμού ταξιδιού ή ηλεκτρονικά στο MapQuest.com ή στους Χάρτες Google.

Ακολουθούν οι οδηγίες από μεγάλους αυτοκινητόδρομους Βορρά-Νότου:

Με το τρένο

Το Orlando εξυπηρετείται δύο φορές την ημέρα από τη Νέα Υόρκη από την Amtrak.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα διατίθενται με λεωφορείο ή μπορείτε να πάρετε λεωφορείο στο ξενοδοχείο σας. Το κόστος είναι περίπου 20 δολάρια.

Οι κρατήσεις του Amtrak μπορούν να γίνουν τηλεφωνώντας στο 800-USA-RAIL ή ηλεκτρονικά στο www.amtrak.com.