Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα γραμμών Fastpass της Disneyland

Χάστε Μερικοί Περιμένετε

Σημειώστε ότι το 2014, ο Walt Disney World παρουσίασε το FastPass + , μια γενική επισκευή του αρχικού συστήματος FastPass που χρησιμοποιεί την τεχνολογία "NextGen" και επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση πριν από τις επισκέψεις τους, καθώς και να επωφεληθούν από όλα τα άλλα συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Μάθε περισσότερα:

Η Disneyland εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το αρχικό σύστημα Fastpass, το οποίο περιγράφεται παρακάτω.

Μια βόλτα με τα φλιτζάνια τσαγιού Mad Tea Party είναι μια archetypal εμπειρία θεματικών πάρκων της Disney. Αλλά τα 90 δευτερόλεπτα της αγνής χαράς συχνά προηγήθηκε από μια άλλη αρχέτυπη εμπειρία θεματικών πάρκων της Disney: τα φοβερά 45-ή-έτσι λεπτά που πέρασαν στη γραμμή.

Είναι παράλογη η ειρωνεία να απομακρύνουμε όλο το χρόνο τις καταπιεστικές μας δουλειές, να σβήνουμε και να σώζουμε για μεγάλες διακοπές και να πετάμε στα μισά του δρόμου στη χώρα ... έτσι ώστε να μπορούμε να ταιριάζουμε στον καυτό ήλιο για ώρες ενώ ακούμε παιδιά κλαψουρίζουν.

Αλλά αγαπάμε θεματικά πάρκα, και οι γραμμές είναι ένα απαραίτητο θεματικό πάρκο κακό, σωστά; Λοιπόν, όχι απαραίτητα.

Το Fastpass, διαθέσιμο για επιλεγμένα αξιοθέατα στα δύο πάρκα της Disneyland Resort στην Καλιφόρνια, εξαλείφει τις γραμμές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες επιφυλάξεις. Το πιο σημαντικό: Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μόνο ένα Fastpass τη φορά, εκτός εάν έχουν περάσει δύο ώρες από τότε που θα πάρουν ένα εισιτήριο Fastpass.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε ακόμα σε μερικές παλιές ουρές αρουραίων-λαβυρίνθων, που τώρα ονομάζονται γραμμές "αναμονής".

Η Disney παίρνει ένα πέρασμα στις γραμμές

"Είναι το παράπονό μας για έναν αριθμό επισκεπτών", λέει ο Dale Stafford, Αντιπρόεδρος του Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Walt Disney Attractions, αναφερόμενος στις γραμμές. Τρίβοντας τους αγκώνες με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους αγωνίζονται για μια θέση στο Space Mountain, δεν είναι περίεργο οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν ασταθείς.

Αντί να βλέπουμε αυτά τα τυροκομικά προβαλλόμενα αστεροειδείς να πετούν πάνω από το κεφάλι και το nauseam, το Fastpass της Disney επιτρέπει στους επισκέπτες να περιπλανηθούν ελεύθερα γύρω από το Tomorrowland προτού να ανατινάξουν σε υπερδιάστημα. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των ανθρώπων στο πάρκο και τη δημοτικότητα των αξιοθέατων, οι χρόνοι επιστροφής Fastpass μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Σε πολύ γεμάτες μέρες, οι αναμονές μπορούν να μεταβούν γρήγορα σε τρεις ή τέσσερις ώρες - ή τα περάσματα μπορούν να εξαντληθούν τελείως.

Με τους κατόχους εισιτηρίων Fastpass που κόβουν στα κεφάλια των γραμμών, κάποιος θα υποθέσει ότι οι ουρές αναμονής θα είναι απελπιστικά μακρύτερες. Ωστόσο, ο Stafford, ένας από τους προγραμματιστές του συστήματος εικονικών γραμμών της Disney, ισχυρίζεται ότι το αντίθετο ισχύει. "Μέσω μιας διαδικασίας αυτοελέγχου, η Fastpass έχει μειώσει τις περισσότερες γραμμές αναμονής", λέει. "Σε ώρες αιχμής, η έρευνά μας δείχνει ότι οι γραμμές δεν είναι πλέον από πριν από την Fastpass."

Αυτή είναι η ουσία της εταιρείας. Δεν είμαι ακόμα πεπεισμένος. Ανεξάρτητα από το αν επισκέπτεστε ένα πάρκο της Disneyland, θα πρέπει πραγματικά να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το σύστημα Fastpass και να το χρησιμοποιείτε στο μέγιστο δυνατό.

Πώς λειτουργεί το Fastpass

  1. Μόλις αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Fastpass για έλξη, μεταβείτε στην τράπεζα των μηχανημάτων Fastpass κοντά στην είσοδο της έλξης αυτής. Εισαγάγετε το εισιτήριο εισόδου και το μηχάνημα θα φουσκώνει ένα εισιτήριο Fastpass, αναφέροντας το χρόνο που πρέπει να επιστρέψετε.
  2. Έχετε παράθυρο μιας ώρας. Για παράδειγμα, το Fastpass μπορεί να διαβάσει "Παρακαλώ επιστρέψτε οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 1:10 μ.μ. και 2:10 μ.μ." Πηγαίνετε να απολαύσετε άλλα πράγματα στο πάρκο. Επιστρέψτε στη γραμμή Fastpass στο αξιοθέατο κατά την καθορισμένη ώρα.
  3. Ένα cast μέλος (Disneyspeak για εργαζόμενο) θα ελέγξει το Fastpass πριν σας επιτρέψει στη γραμμή. ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ FASTPASS! Σε πολλά από τα αξιοθέατα, ένα δεύτερο cast μέλος θα ελέγξει εκ νέου το Fastpass πριν σας αφήσει να επιβιβαστείτε στο γύρο. (Αυτό εμποδίζει τους scofflaws να γλιστρήσουν από τη γραμμή αναμονής στη γραμμή Fastpass.)
  1. Δεν μπορείτε να πάρετε άλλο Fastpass για τυχόν έλξη μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψετε για το πρώτο αξιοθέατο Ή δύο ώρες έχουν περάσει από τότε που πήρατε το πρώτο Fastpass (όποιο από τα δύο έρχεται πρώτο).

Συμβουλές Fastpass