Κολλέγια Βορείου Βιρτζίνια

Ένας οδηγός για τα πανεπιστήμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Βόρεια Βιρτζίνια

Η Βόρεια Βιρτζίνια διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχολών και εγκαταστάσεων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με την εγγύτητά της με την πρωτεύουσα του έθνους, το κράτος διαθέτει πολλά σχολεία υψηλού επιπέδου και προσφέρει σπουδαίες εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσα και έξω από την τάξη. Στο σχολείο και μετά την αποφοίτηση, οι φοιτητές έχουν μια εξαιρετική επιλογή προοπτικών απασχόλησης στην περιοχή. Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα σχολεία της Βιρτζίνια μέσα σε μια ώρα οδήγησης στην Ουάσιγκτον, DC.

Πανεπιστήμιο George Mason - 4400 Πανεπιστήμιο Δρ Fairfax, VA 22030 (703) 993-1000. Περίπου. Εγγραφή: 18.500 προπτυχιακοί, 11.000 πτυχιούχοι. Το πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Fairfax στην καρδιά της τεχνολογικής διάβασης της Βόρειας Βιρτζίνια κοντά στην Ουάσιγκτον, DC. Πρόσθετες πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται στο Arlington, Loudoun, Prince William και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι περισσότεροι μαθητές μετακινούνται στον Τζορτζ Μασόν, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη ζωή στην πανεπιστημιούπολη. Ονομάστηκε ένα από τα πιο διαφορετικά δημόσια πανεπιστήμια στη χώρα από την US News & World Report , ο George Mason απευθύνεται σε φοιτητές όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρου.

Πανεπιστήμιο George Washington - Ενώ η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην Ουάσιγκτον DC, η GW έχει μεταπτυχιακό σχολείο που βρίσκεται στον τεχνολογικό διάδρομο της Βόρειας Βιρτζίνια. 20101 Ακαδημαϊκός τρόπος Ashburn, VA 20147. Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Οι μεταπτυχιακές σπουδές επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και την επιχειρηματική ηγεσία, την τεχνολογία της πληροφορίας και τις τηλεπικοινωνίες, την ασφάλεια μηχανικών και μεταφορών και τις επιστήμες της υγείας.

Η πανεπιστημιούπολη των 120 στρεμμάτων φιλοξενεί περισσότερα από 20 προγράμματα σπουδών και πιστοποιητικά και 17 ερευνητικά εργαστήρια, κέντρα και ινστιτούτα.

Ινστιτούτο Ψυχολογικών Επιστημών - 2001 Jefferson Davis Highway Arlington, VA 22202. (703) 416-1441. Αυτή είναι μια Καθολική μεταπτυχιακή σχολή ψυχολογίας. Ιδρύθηκε το 1999, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιστημονική μελέτη της ψυχολογίας με την καθολική κατανόηση του προσώπου, του γάμου και της οικογένειας.

Το Master of Science και οι Διδακτορικοί τίτλοι προσφέρονται στην κλινική ψυχολογία και είναι διαπιστευμένοι από το Νότιο Σύνδεσμο Σχολών και Σχολείων της Επιτροπής στα κολέγια.

Πανεπιστήμιο Marymount - 2807 Ν Glebe Rd Arlington, VA 22207 (703) 522 - 5600. Περ. Εγγραφή: 2225 προπτυχιακοί, 1500 μεταπτυχιακοί. Το καθολικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. Ιδρύθηκε το 1950, Marymount είναι ένα ανεξάρτητο, coeducational πανεπιστήμιο που προσφέρει bachelor, master και doctoral βαθμούς σε ένα ευρύ φάσμα των επιστημονικών κλάδων.

Κοινοτικό Κολλέγιο Βόρειας Βιρτζίνια - Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κοινοπολιτείας της Βιρτζίνια, η NOVA προσφέρει 5.000 μαθήματα σε περισσότερες από 100 περιοχές σπουδών. Τα campuses βρίσκονται στην Αλεξάνδρεια, Annandale, Loudoun, Manassas, Woodbridge, Arlington και Reston. Τα προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης / Ανάπτυξης Εργατικού Δυναμικού παρέχουν εκπαίδευση σε τομείς όπως η Αρχιτεκτονική & Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός, τα Υπολογιστικά και Πληροφοριακά Συστήματα, ο Νόμος και οι τεχνολογίες που σχετίζονται με τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι απόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων διάρκειας τεσσάρων ετών είναι εγγυημένοι για την είσοδο σε πολλά από τα πιο αναγνωρισμένα σχολεία της Βιρτζίνια.

Πανεπιστήμιο Μαίρης Ουάσιγκτον - 1301 College Ave Fredericksburg, VA 22401 (540) 654-1000
Περίπου.

Εγγραφή: 4100 προπτυχιακοί, 600 πτυχιούχοι. Βρίσκεται μια ώρα νότια της Ουάσιγκτον, DC, το κολλέγιο είναι γνωστό για τα εξαιρετικά προπτυχιακά προγράμματα φιλελεύθερων τεχνών και μεταπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία.

Περισσότερα για κολέγια κοντά στην Ουάσιγκτον