Πόσο συχνά πρέπει να πάρετε ένα πρόσωπο;

Πόσο συχνά πρέπει να πάρετε ένα πρόσωπο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες - τον τύπο του δέρματος, την κατάσταση του δέρματος, τους στόχους φροντίδας του δέρματος, τον προϋπολογισμό σας, την ηλικία σας, όπου ζείτε, ακόμα και πόσο σας ενδιαφέρει το δέρμα σας. Εάν θέλει να πάρει την καλή φροντίδα του δέρματός σας, να πάρει ένα επαγγελματικό προσώπου μία φορά το μήνα είναι ιδανικό. Γιατί; Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο και χρειάζονται περίπου 30 ημέρες για να μετακινηθούν τα κύτταρα από το χόριο στην επιφάνεια ή την επιδερμίδα, όπου αυτά χαλαρώνουν, πεθαίνουν και ξεχυθούν.

Το δώστε την ώθηση κάθε 30 ημέρες είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα για να φανεί το καλύτερο.

Ένα επαγγελματικό προσώπου διεγείρει τη διαδικασία απολέπισης, διατηρώντας το δέρμα πιο ήπιο και νεανικό. Η συνεργασία με έναν εμπειρογνώμονα φροντίδας του δέρματος μπορεί επίσης να σας φέρει σε μια καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος όπου χρησιμοποιείτε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας κατασκευασμένα με συστατικά όπως τα πεπτίδια που θα βοηθήσουν το δέρμα σας να φανεί το καλύτερο. Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που διατίθενται στα φαρμακεία είναι συχνά ένα κοκτέιλ χημικών ουσιών που μπορεί να φαίνεται και να αισθάνεται καλά, αλλά δεν τρέφουν πραγματικά το δέρμα σας.

Βρείτε έναν αισθητικό που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η σύστασή μου είναι να έχετε ένα μηνιαίο πρόσωπο με έναν αισθητικό που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αυτό σημαίνει να βρεθεί κάποιος τοπικός με καλή φήμη, κατά προτίμηση κάποιος που έρχεται συνιστάται από έναν φίλο. Μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνο για να πάρετε ένα πρόσωπο μόνο όταν πηγαίνετε στο σπα θέρετρο , ως θεραπεία. Γιατί; Είναι δύσκολο να είστε σίγουροι για την ποιότητα του αισθητικού και τις πρακτικές του spa.

Εάν βρίσκεστε σε ένα σημαντικό ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας ή spa θέρετρο που διευθύνεται από Four Seasons, Ritz-Carlton, Hyatt ή Mandarin Oriental, θα λάβετε μια εξαιρετική υπηρεσία, επειδή τα πρότυπα προσλήψεων και τα επίπεδα εκπαίδευσης είναι υψηλά. Αλλά τα ανεξάρτητα καταλύματα είναι λίγο "iffier". Μπορούν να είναι εξαιρετικές ή κομμένες γωνίες που δεν θέλετε να μάθετε.

Εάν το μηνιαίο είναι υπερβολικά δύσκολο για τον προϋπολογισμό σας, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με τον αισθητικό σας για να δώσετε προτεραιότητα στις δαπάνες σας - επενδύοντας σε καλό προϊόν - και ασκείτε μια ρουτίνα. Προσπαθήστε να έχετε ένα τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο καθώς η εποχή αλλάζει.

Παράγοντες που επηρεάζουν πόσο συχνά πρέπει να πάρετε ένα πρόσωπο

Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως πάρα πολλά περιστατικά;

Ναί! Αν πάρετε αρκετές προσώπου μέσα σε λίγες εβδομάδες το δέρμα σας μπορεί να γίνει υπερδιέγερση, η οποία ονομάζεται ευαισθητοποίηση του δέρματος. Μερικές φορές οι ανήθικοι αισθητικοί συστήνουν ένα υπερβολικά επιθετικό χρονοδιάγραμμα για να κάνουν περισσότερα χρήματα. Εκτός αν έχετε λιπαρό δέρμα που χρειάζεται εκκαθάριση, μία φορά κάθε μήνα είναι αρκετή. Μπορείτε να ευαισθητοποιήσετε το δέρμα σας εάν το παρακάνετε.