Φεστιβάλ τυριού του Μόντρεαλ 2018

Κάθε Φεβρουάριο , κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει στο Μόντρεαλ. Λέγεται δωρεάν τυρί. Ελεύθερη, φτιαγμένη σε Κεμπέκ πήξη πρωτεΐνη γάλακτος που κάνει τις μάζες πάει mmmm. Το είδος του προϊόντος που έχει υποστεί ζύμωση, το οποίο αναγκάζει ακόμη και τη δυσανεξία στη λακτόζη να φτάσει σε άλλο κομμάτι, ανεξάρτητα από το τι φουσκωτή, φουσκωμένη κόλαση θα πληρώσει για το υπόλοιπο της ημέρας. Μιλάμε για τυρί που είναι τόσο καλό.

Μετά από όλα, το Κεμπέκ είναι γνωστό για τα βραβευμένα τυριά του.

Σκεφτείτε πάνω από 450 διαφορετικά είδη που παράγονται στην επαρχία, συμπεριλαμβανομένων των ποικιλιών που παρασκευάζονται με, από όλα τα αμφιλεγόμενα συστατικά, το νωπό γάλα, μια απολύτως νόμιμη και ασφαλής επιχείρηση στα μάτια της περιφερειακής κυβέρνησης εφ 'όσον πληρούνται οι κατάλληλες προφυλάξεις.

Φεστιβάλ Τυροκηπίου του Μόντρεαλ Σημειώσεις: 2018 Λεπτομέρειες

Από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 24 Φεβρουαρίου 2018, η Fête des itages d'ici προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει περίπου 60 διαφορετικά τυριά Κεμπέκ από 17 διαφορετικούς παραγωγούς, δωρεάν. Τα τυριά μπορούν επίσης να αγοραστούν σε τοποθεσία.

Οι συνδυασμοί τυριού αλκοόλης είναι μια πρόσθετη δυνατότητα, η μία από τις οποίες απαιτεί προκαταβολικά αγορασμένα κουπόνια τα οποία συνήθως είναι $ 1 η κάθε μία και πρέπει να ανταλλάσσονται σε συμμετέχοντα περίπτερα προκειμένου να δοκιμάσουν τοπικά κρασιά, μπύρες και μηλίτες. Τα κουπόνια είναι άμεσα διαθέσιμα για λόγους φεστιβάλ. Σημειώστε ότι ο αριθμός των κουπονιών που απαιτούνται ανά δοκιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το αλκοολικό προϊόν. Το Fête des itages d'ici είναι μέρος του Μόντρεαλ και του Lumière .

Πότε

11:30 π.μ. έως 7 μ.μ., Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
11:30 π.μ. έως 7 μ.μ., Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
11:30 π.μ. έως 7 μ.μ., Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Που

Complexe Desjardins

Να πάρει εκεί

Place des Arts Metro

Αδεια

Τα δείγματα εισόδου και τυριού είναι δωρεάν. Ένα κουπόνι δοκιμής αλκοόλ κοστίζει επιπλέον.