Μόντρεαλ Αεροδρόμιο Λεωφορείο 747 Express

Αεροδρόμιο λεωφορείων του Μόντρεαλ απαντήσεις

Λεωφορείο του αεροδρομίου του Μόντρεαλ 747 Express: Συνοπτικά

Το δρομολόγιο 747 Express, το οποίο ξεκίνησε στις 29 Μαρτίου 2010, έχει εγκατασταθεί για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ανάγκη για οικονομικά προσιτή μεταφορά μεταξύ του αεροδρομίου του Μόντρεαλ και του αερολιμένα του Μόντρεαλ-Τρουντό.

Πού μπορώ να πιάσω το λεωφορείο του αεροδρομίου του Μόντρεαλ;

Εξαρτάται σε ποια κατεύθυνση κατευθύνετε. Υπάρχουν περίπου δώδεκα στάσεις σε μια δεδομένη κατεύθυνση.

Μεταξύ των στάσεων από το σταθμό του κεντρικού λεωφορείου στο κέντρο του Μοντρεάλ που κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο Trudeau, από τα ανατολικά προς τα δυτικά είναι:

Μεταξύ των στάσεων από το αεροδρόμιο Trudeau που κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης, από δυτικά προς ανατολικά, είναι:

Εδώ είναι ο χάρτης της διαδρομής 747 Express που αναφέρει όλες τις στάσεις των λεωφορείων (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον χάρτη). Σημειώστε ότι οι στάσεις 747 κοντά σε διάφορα ξενοδοχεία και τουριστικά αξιοθέατα.

Πότε μπορώ να πιάσω το λεωφορείο του αεροδρομίου του Μόντρεαλ;

Κατά τη διαδρομή 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των αργά το βράδυ, το 747 τρέχει από κάθε 10 λεπτά ή λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας σε κάθε ώρα στη μέση της νύχτας.

Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα Bus Express 747.

Πόσο καιρό είναι η διαδρομή με λεωφορείο;

Αν και θα μπορούσε θεωρητικά να πάρει μόλις 20 λεπτά έξω από την ώρα αιχμής, περιμένετε από το 747 Express να διαρκέσει 45 με 60 λεπτά από το σταθμό λεωφορείων Berri-UQAM στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ-Τρουντού και αντίστροφα, για να είναι ασφαλής.

Πόσο κοστίζει?

Μια διαδρομή με το λεωφορείο για το 747 κοστίζει $ 10 (ήταν $ 8 το 2012, $ 7 το 2010), το οποίο ναι, ακούγεται απότομη.

Αλλά σε σύγκριση με μια βόλτα με καμπίνα που θα μπορούσε να σας επιστρέψει 40 δολάρια, είναι μια κλοπή. Και αυτά τα 10 δολάρια περιλαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο σύστημα διαμετακόμισης του Μόντρεαλ για περίοδο 24 ωρών. Αλλά μπορείτε να επιβιβαστείτε χωρίς επιπλέον χρέωση Αν έχετε ήδη ένα από αυτά τα προγράμματα ναύλων στην κάρτα OPUS σας :

Πού πληρώνω;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα δελτίο εκ των προτέρων στο επίπεδο του αεροδρομίου Montreal-Trudeau International Arrivals ή να πληρώσετε σε ακριβή αλλαγή στο λεωφορείο (δεν εξοφλούνται λογαριασμοί δολαρίων).

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε περάσματα σε οποιοδήποτε σταθμό του μετρό του Μόντρεαλ , μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω οποιουδήποτε σταθμού σταθμών στάθμευσης σταθμών του Stationnement de Montréal και στα τουριστικά κέντρα της πλατείας Dorchester, στο Old Montreal καθώς και στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων του Μόντρεαλ (π.χ. Centre d ' Autocars de Montréal).

Είμαι κάτοικος του Μόντρεαλ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το 747 Express Bus όπως οποιοδήποτε άλλο λεωφορείο της πόλης;

Ναι μπορείς. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε αυτή η γραμμή λεωφορείων ήταν να επιτρέψει στους εργαζόμενους του αεροδρομίου έναν εύκολο και προσιτό τρόπο να φτάσουν στην εργασία. Εφ 'όσον πληρώνετε τα 10 δολάρια ανά χρήση χρέωσης ή να εμφανίσετε το μηνιαίο, εβδομαδιαίο, μονοήμερο ή τριήμερο δελτίο διέλευσης, μπορείτε να φτάσετε στο 747.