Πέντε Σύλλογοι στη Φλωρεντία

Πού να πάτε για νυχτερινή ζωή στη Φλωρεντία

Η Φλωρεντία μπορεί να είναι γνωστή για την Αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, την τέχνη και τον Ντουόμο , αλλά όταν ο ήλιος πέφτει κάτω, μια πολυσύχναστη κουλτούρα των συλλόγων κρατά την πόλη ζωντανή. Η νυχτερινή ζωή στη Φλωρεντία δεν είναι μόνο εποχιακή, εν μέρει λόγω των χιλιάδων σπουδαστών στο εξωτερικό. Η συμπαγής διαρρύθμιση της πόλης κάνει το club να χτυπούν εύκολα στα πόδια, οπότε αν ψάχνετε για νυχτερινή ζωή, δοκιμάστε αυτές τις λέσχες:

Bamboo Lounge Club

Ονομάζοντας τον εαυτό του "το επαναστατικό σαλόνι και τη λέσχη στη Φλωρεντία", το Bamboo είναι ανοιχτό Πέμπτη μέχρι τα Σάββατα, με το άνοιγμα του appertivo lounge στις 19:00 και το μουσικό club ανοιχτό από τις 23:00 έως τις 4:00.

Ειδικές εκδηλώσεις, που παρατίθενται στον παρακάτω ιστότοπο, πραγματοποιούνται επίσης σε άλλες βραδιές.

Bamboo Lounge Club: Via Verdi 57R, στο ιστορικό κέντρο λίγα τετράγωνα από τον καθεδρικό ναό Duomo

Το Party Earth συνιστά τα ακόλουθα τέσσερα κλαμπ όπου οι μαθητές, οι ταξιδιώτες και οι χορευτικοί ντόπιοι απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή στη Φλωρεντία:

Club TwentyOne

Αυτός ο ανεξερεύνητος χώρος στο κέντρο του ιστορικού κέντρου της πόλης, ανάμεσα στον καθεδρικό ναό Duomo και την Piazza della Signoria , αφήνει έξω την πλούσια διακόσμηση του τυπικού κλαμπ σας και κρατά τα πάντα επικεντρωμένα στην πίστα. Ανοιχτά τις Τετάρτες μέχρι τα Σάββατα μέχρι τα τελευταία δύο AM, Twentyone είναι το μέρος για να πάει όταν άλλα μπαρ και κλαμπ έχουν αρχίσει να κρυώνουν.

Club TwentyOne: Via dei Cimatori, 13 στην συνοικία Santa Croce

Yab

Εκείνοι που επιθυμούν να δοκιμάσουν τα νέα τους τακούνια σχεδιαστών ή blazer από τη Via della Vigna Nuova δεν χρειάζεται να κοιτάξουν περισσότερο από τον Yab, το πιο λαμπερό σύλλογο της Φλωρεντίας. Σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το TwentyOne, η ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να απέχει περισσότερο.

Κομψή πελατεία περνάει μέσα από το λαμπερό σημάδι της μαρκίζας και σε έναν εξαιρετικά κομψό χώρο από γυαλισμένους λευκούς τοίχους με μπλε νεόνυμφους. Μέσα στην πολυτελή ατμόσφαιρα, το πάτωμα χορού λιβρώνεται με ποπ, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική. Το καλοκαίρι, είναι ανοιχτό λιγότερες νύχτες.

Yab: Via dei Sassetti, 5 στο ιστορικό κέντρο της περιοχής Duomo

Χώρος Ηλεκτρονικός

Το όνομα είναι αρκετά αυτονόητο, καθώς το Space Electronic δίνει ορδές των αχαλίνωτων προστάτιων ακριβώς αυτό που υπόσχεται: ένα ευρύχωρο, σκοτεινό πάτωμα χορού και χτυπάει την ηλεκτρονική μουσική. Ένα σαλόνι και ένα μπαρ στο ισόγειο καθιστούν το ιδανικό για να ξεκουραστείτε από νωρίς, όπου μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε και να βρείτε έναν πιθανό συνεργάτη χορού, αλλά η πραγματική δράση είναι επάνω. Ο σπηλαιώδης βιομηχανικός χώρος με μεταλλικές ραβδώσεις και μεγάλα κρεμαστά ηχεία εκπέμπουν ατμόσφαιρα αποθήκης και το πάτωμα είναι γεμάτο με ντυμένες χορευτές και λάτρεις της μουσικής. Με την ανοιχτή βιομηχανική του αίσθηση, το δυνατό ηλεκτρο, ακόμα και τη θέση του στα περίχωρα του παλιού κέντρου, αισθάνεται ότι το Space Electronic θα μπορούσε να μεταφερθεί κατευθείαν από την παγκοσμίου φήμης σκηνή του κλαμπ αποθήκης στο Βερολίνο. Ανοιχτά κάθε μέρα.

Ηλεκτρονικό διάστημα: Via Palazzuolo, 37r στην περιοχή Santa Maria Novella

Το Κλαμπ Blob

Το Blob Club, μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το Museo Galileo και την Uffizi Gallery , είναι ένας οικείος χώρος δύο ιστοριών που προσφέρει στους καλοκαιρινούς οπαδούς μια περιστασιακή και φιλική εμπειρία του συλλόγου. Ένα μπαρ και ένα σαλόνι στο ισόγειο διακοσμημένο με ξύλινα έργα ζωγραφικής έχουν μια ατμόσφαιρα art-house, ενώ ο άνετος χώρος του χορού κοντά δεν αφήνει περιθώρια ντροπής. Το Club Blob είναι το μέρος για να ακούσετε μια αλλαγή ρυθμού στη μουσική.

Ελέγξτε το πρόγραμμα για να βρείτε μια νύχτα που ταιριάζει με το γούστο σας, επειδή οι DJs εδώ θα απομακρυνθούν από το τυπικό εισιτήριο για τους ιταλούς χτυπήματα, το ροκ, το κλασικό ποπ και το παλιό σχολείο hip-hop. Οι νύχτες στο The Blob ξεκινούν νωρίς και αργούν. Ανοιχτό εποχιακά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, το The Blob Club είναι η θεραπεία της Φλωρεντίας για τα χειμερινά μπλουζάκια.

Το Club Blob: Via Vinegia, 21 / r, πίσω από το Palazzo Vecchio

Πληροφορίες σχετικά με 4 από αυτούς τους συλλόγους παρέχονται από το Party Earth.