Αργεντινή Γιορτάζει την Ημέρα της Φιλίας - Dia Del Amigo - 20 Ιουλίου - Μέρος 2

Διασκέδαση με φίλους στην Αργεντινή για διακοπές με αμερικανική προέλευση - Μέρος 2

Εδώ συνεχίζουμε από το Μέρος 1 της Ημέρας Φιλίας μας, το άρθρο Dia Del Amigo.

Οι διακοπές είναι κάτι που οι Αργεντινοί γιορτάζουν κάθε 20 Ιουλίου. Οι εκδόσεις αυτών των διακοπών υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, αλλά γιορτάζονται πιο έντονα στη Λατινική Αμερική.

Η Wikipedia έχει έναν ορισμό και ένα κομμάτι προέλευσης για τις διακοπές, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια γι 'αυτό. Στην πραγματικότητα, κάθε Αργεντινή ξέρω δείχνει τις διακοπές με αμερικανική προέλευση και εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν το γιορτάζουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε ότι οι διακοπές ξεκίνησαν στις 20 Ιουλίου 1969. Η ημερομηνία αυτή αντιπροσωπεύει ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Αμερικής. Είναι όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια της Αποστολής Χώρου Apollo 11, την οποία αναλύουμε εδώ σε αυτό το άρθρο στο twitter.info. Τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο είχαν γυρίσει για να το δουν. Ο κόσμος ήταν ενωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει από τότε να δει αυτό, και έτσι γεννήθηκε η ημέρα φιλίας.

Εδώ είναι περισσότερες συμβουλές, συνεχίζοντας από το Μέρος 1 από αυτό που μερικοί φίλοι της δικής μου είπε ότι είχαν σχεδιάσει και αγάπη για τις διακοπές.

Ένας από τους αγαπημένους μου φίλους στον κόσμο του tango, η Helen LA VIKINGA Halldorsdottir, ντόπιος της Ισλανδίας που ζει τώρα στο Μπουένος Άιρες κοντά στο Congreso, μου είπε: "Το καλύτερο πράγμα για την Ημέρα της Φιλίας είναι ότι προσπαθώ να συναντήσω όλους τους καλύτερους φίλους μου καλώντας σε μια γεύμα στο σπίτι μου και συχνά δίνοντάς τους μερικά μικρά δώρα. "Η Ελένη ταξιδεύει πάντοτε και πήρε το ψευδώνυμό της από τη γη των Βίκινγκ και τα εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά της.

Τρέχει το κατάστημα ενδυμάτων La Vikinga Tango, ασχολείται με το Madero Tango στο

Ο Marcos Wolff, ένας μακροχρόνιος φίλος με το πάθος να φροντίζει τους επισκέπτες να απολαμβάνουν και να βλέπουν μυστικά πράγματα στην Αργεντινή που εργάζεται στην ταξιδιωτική εταιρεία Encounter της Αργεντινής, είπε: "Ζω στο Μπουένος Άιρες και αυτό που μου αρέσει περισσότερο για το Dia del Amigo εδώ είναι ότι παρά το γεγονός ότι πιθανόν να είναι απασχολημένος καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αυτή είναι η μοναδική φορά που έχω να δω όλους τους στενούς μου φίλους μαζί για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Υπάρχει ένα ωραίο συναίσθημα ευτυχίας και συγκίνησης στον αέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε πάρκα ή τη νύχτα σε μπαρ, εστιατόρια ή ντισκοτέκ. Δουλεύω στο Encounter της Αργεντινής και παίζουμε ένα είδος μυστικού Santa που ονομάζεται "αμίγκο αόρατο" για τον εορτασμό αυτής της ημερομηνίας, καθώς και επιλέγοντας μια μέρα για να απολαύσετε το γεύμα μαζί.

Ο Sol Linares, ένας ντόπιος της Αργεντινής με το Wine Tour Urbano, δήλωσε σχετικά με την Ημέρα της Φιλίας: «Εδώ στην Αργεντινή κάνουμε τη φιλία μια λατρεία. Αγαπάμε φίλους, μία από τις βασικές παραδόσεις μας είναι να μοιραζόμαστε έναν σύντροφο, ένα είδος τσαγιού αλλά αυτό είναι μεθυσμένο με το ίδιο άχυρο για όλους. Το ποτό επίσης μας καθορίζει, μας αρέσει να μοιράζουμε, να κουβεντιάζουμε και να είμαστε εκεί. Ημέρα Φιλίας είναι μια δικαιολογία για εμάς να γιορτάσουμε το πιο σημαντικό πράγμα εκτός από την οικογένεια, γιατί για μας, οι φίλοι είναι η οικογένεια που θα επιλέξετε. Εκείνη τη μέρα θα συναντήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σε σας, αλλά πριν και μετά μπορείτε επίσης να πάρετε μαζί με τους φίλους του δεύτερου βαθμού έτσι μπορείτε να πάρετε για να δείτε όλους αγαπάτε. Ανταλλάσσουμε δώρα, κάνουμε ένα τοστ - πολλές στην πραγματικότητα - και, καθώς μεγαλώνουμε και ξεκινάμε κάθε μία οικογένεια, βεβαιώνεστε ότι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα τις δείτε ».

Ο Gabriel Miremont, ο επιμελητής του Museo Evita, ο οποίος, όπως γνωρίζει ο κάθε αναγνώστης αυτού του ιστότοπου, είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Αργεντινή, αν αυτό είχε να πει για την Ημέρα της Φιλίας.

"Για το Dia Del Amigo, είναι παραδοσιακό να συναντάς ή να γευματίζεις ή να γευματίζεις στο σπίτι ενός καλύτερου φίλου. Ένα asado , ένα γεύμα, χωρίς φίλες ή συνεργάτες, απλούς φίλους. Εάν κάνετε κράτηση σε ένα τραπέζι στο εστιατόριο του Museo Evita, έχουμε ένα υπέροχο μενού για την ημέρα Φιλίας. Εκείνοι που είναι καλοί φίλοι κάνουν ιδιαίτερα δώρα. Κάθε άτομο περνά αυτή τη μέρα ως μεγάλη γιορτή με τους αληθινούς φίλους τους. Είναι μια μέρα πολλών πάρτι στο Μπουένος Άιρες. "

Ο Gabriel Oliveri, από το Four Seasons Buenos Aires, ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία της πόλης στην περιοχή Recoleta που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο , δήλωσε: "Το αγαπημένο μου πράγμα για την Ημέρα της Φιλίας στην Αργεντινή είναι ότι ζούμε ζωντανό με πάθος και φιλία όχι μια εξαίρεση! Οι φίλοι μας είναι η επιλεγμένη οικογένεια. Αυτή η ημερομηνία είναι μια μεγάλη δικαιολογία για το δείπνο με τους αγαπημένους σας φίλους και όλα είναι γιορτή.

Τα εστιατόρια και τα μπαρ είναι γεμάτα. Στο ξενοδοχείο Four Seasons Buenos Aires το Σάββατο και την Κυριακή θα γιορτάσουμε στα νέα μας εστιατόρια Elena και Nuestro Secreto και στο νέο μας μπαρ Pony Line, τα καυτά σημεία της πόλης! "

Έτσι είναι αυτό που ορισμένοι φίλοι μου σχεδιάζουν να κάνουν για την Ημέρα της Φιλίας στην Αργεντινή. Αν ταξιδεύετε, ειδικά με φίλους, ελπίζω ότι θα βρείτε έναν τρόπο να το γιορτάσετε και εγώ!

Κάντε κλικ εδώ για το Μέρος 1 της ημέρας φιλίας Dia Del Amigo στην Αργεντινή Άρθρο.