Κόρδοβα, Αργεντινή Ταξιδιωτικός Οδηγός

Καρδιά της Αργεντινής

Η Κόρδοβα, πρωτεύουσα της επαρχίας Κόρδοβα, βρίσκεται στη βόρεια άκρη ενός τριγώνου μεταξύ Σαντιάγκο, Χιλή και Μπουένος Άιρες. χάρτη. Ονομάστηκε το Heartland της Αργεντινής για την τοποθεσία του στο γεωγραφικό κέντρο της χώρας, η Κόρδοβα έχει μια ισχυρή αποικιακή ιστορία που συνδυάζεται με τη σύγχρονη οικονομική ανάπτυξη.

Η πόλη βρίσκεται σε μια εύφορη, γεωργική περιοχή, ποτισμένη από τον ποταμό Primero, που ονομάζεται επίσης Río Suquia, ο οποίος διέρχεται από την πόλη.

Η επαρχία είναι γραφική, με άλλα ποτάμια, λίμνες και κοιλάδες. Μαζί με το ήπιο κλίμα, αυτό ήταν ένα ιδανικό σημείο για πρόωρη διευθέτηση επί της αποικιακής οδού μεταξύ Λίμα και Ατλαντικού.

Ιδρύθηκε πριν από το Μπουένος Άιρες, η Κόρδοβα ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας και είναι η δεύτερη σημαντική πόλη της Αργεντινής. Αυξάνεται με εμπορική σημασία, με την αυτοκινητοβιομηχανία και την αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία. Ο συνδυασμός αποικιακού παρελθόντος, σύγχρονων κτιρίων και μια βολική βάση για να εξερευνήσετε τις κοντινές Άνδεις και τους Πάμπα, καθιστούν την Κόρδοβα ένα αγαπημένο σημείο για συνέδρια και σχολές γλωσσών. Η θέση του προσφέρει την αρένα για πολλές περιπέτειες και / ή extreme sports.

Να πάρει εκεί και γύρω

Πότε να πάτε

Αν και οι εποχές ποικίλλουν, ο καιρός της Κόρδοβα το φθινόπωρο είναι ευχάριστα ζεστός, με τις ηλιόλουστες μέρες και μερικές βροχές. Ο χειμώνας είναι κρύος και ξηρός. Η άνοιξη ξεκινάει τον υγρό καιρό, καθώς αρχίζει η βροχερή περίοδος και συνεχίζει το καλοκαίρι με καθημερινές καταιγίδες. Ελέγξτε την σημερινή αναφορά καιρού.

Μέρη να μείνεις

Με την πόλη να κάνει το συνέδριο, πολλά από τα ξενοδοχεία της Κόρδοβα φιλοξενούν μεγάλες ομάδες, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως αυτά τα ξενοδοχεία. Υπάρχουν επιλογές έξω από την πόλη, όπως τα αγροκτήματα που τώρα έγιναν φιλοξενούμενοι ή αγροκτήματα "dude" όπως το Estancia Corralito που ειδικεύονται στην πυροβολιστική περιπέτεια.

Φαγητό και ποτό

Όπως και η υπόλοιπη Αργεντινή, οι άνθρωποι στην Κόρδοβα σαν το κρέας τους. Η αργεντινή κουζίνα ποικίλλει λίγο από την επαρχία σε επαρχία, ενώ στην Κόρδοβα, τα παραδοσιακά asado, το locro, το στιφάδο με το καλαμπόκι ως βασικό συστατικό, τα σάντουιτς empanadas και lomito (φούστα) είναι δημοφιλή, όπως η Bagna Cauda, και το ψωμί που έφεραν οι Ιταλοί μετανάστες μαζί τους στην Αργεντινή.

Φυσικά, όλα αυτά τα πιάτα απολαμβάνουν με ένα Αργεντινό κρασί.

Διαβάστε την επόμενη σελίδα για πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε.

Πραγματα να κανεις

Έχετε πάει στην Κόρδοβα; Αν ναι, πείτε μας για τις εμπειρίες σας στο φόρουμ. Εάν πηγαίνετε, buen viaje !