Ο κόλπος Cowabunga είναι ένα Oasis Water Park στην Έρημο του Βέγκας

Παίρνει πολύ ζεστό στο Λας Βέγκας. Και μην μου δώσετε αυτά τα πράγματα "ξηρής θερμότητας". Είναι απλά ζεστό. Γι 'αυτό ένα πάρκο νερού είναι ένα φυσικό - μια όαση, αν θέλετε - στην πόλη. Για πολλά χρόνια, ωστόσο, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι δεν μπόρεσαν να απογυμνώσουν τη Λωρίδα και να επιβιβαστούν σε μια διαφάνεια νερού.

Το αρχικό Wet 'n' Wild έκλεισε το 2004, και παρά τις λανθασμένες εκκινήσεις, τίποτα δεν το αντικατέστησε. Μέχρι το 2013. Τότε ένα νέο Wet 'n Wild Las Vegas άνοιξε σε μια νέα θέση με νέους ιδιοκτήτες.

Και ο κόλπος Cowabunga του Λας Βέγκας (που βρίσκεται στην κοντινή περιοχή Henderson, Νεβάδα) άνοιξε τις πύλες του το 2014. Οι ιδιοκτήτες τρέχουν άλλο πάρκο νερού Cowabunga Bay στο Draper της Γιούτα.

Περίπου το ίδιο μέγεθος με τον υγρό και άγριο ανταγωνιστή του (και τα δύο είναι μεγάλα, μεγάλα πάρκα που θα προσέφεραν πολλή διασκέδαση σε μια οδυνηρή μέρα), το Cowabunga Bay προσφέρει συγκρίσιμα διαφάνειες, βόλτες και αξιοθέατα. Διαθέτει επίσης μερικές πρωτοποριακές, πρώτες-του-είδος είδος βόλτα πάρκο νερού. Το θέμα είναι ρεκόρ του 1950 (και δεν έχει καμία σχέση με τις χελώνες των εφηβικών μεταλλαγμένων νήσων που χρησιμοποιούν ανεξήγητα το slang των surfers, το cowabunga ως μία από τις φράσεις τους).

Χαρακτηριστικά του πάρκου

Άλλα χαρακτηριστικά πάρκου

Τι να φάτε;

Το πάρκο προσφέρει μια στάση τροφίμων με επιλογές όπως η πίτσα, τα μπιφτέκια και άλλα είδη γρήγορου φαγητού. Υπάρχει επίσης παγωτό και ένα μπαρ με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά (αυτό είναι τελικά το Vegas).

Συμβουλές

Τοποθεσία και Οδηγίες

Βρίσκεται στη διασταύρωση των δρόμων Gibson Road και Galleria Drive στο Henderson της Νεβάδα, κοντά στο εμπορικό κέντρο Galleria Mall.

Περίπου 15 λεπτά από το Las Vegas Strip. Πάρτε έξοδο 64Α μακριά από I-515 / US-95.

Τηλέφωνο

801-553-1000

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Αναζητήστε ξενοδοχεία και καζίνο στο Vegas-area στο TripAdvisor.

Offcial Web Site

Cowabunga Bay