Πού να δείτε μια επίδειξη: θέατρα και χώρους στο Σιάτλ και το Τακόμα

Τοποθεσίες για να δείτε μουσικά, παιχνίδια και παρουσιάσεις

Το Seattle και το Tacoma έχουν μια ακμάζουσα θεατρική σκηνή με μια εντυπωσιακή σειρά από μέρη για να δουν μια παράσταση. Είτε προτιμάτε ένα τεράστιο χώρο όπου τραβάνε μεγάλα headliners και εκδηλώσεις περιοδεία, ή κάτι μικρότερο, τοπικό και πιο οικείο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε εκδηλώσεις , θεατρικές παραστάσεις ή θέατρα.

Ενώ μερικά θέατρα είναι αφιερωμένα σε μιούζικαλ, όπως η 5η Λεωφόρος, άλλοι όπως το ACT Theatre κλίνουν προς τα έργα.

Δεδομένης της εκλεκτικής φύσης των βορειοδυτικών τεχνών του Ειρηνικού, πολλά θέατρα έχουν πολύ μοναδικές παραστάσεις σε συνδυασμό με τα γνωστά πρότυπα.

Εάν ζωντανό θέατρο ή δείχνει δεν είναι το πράγμα σας, το Σιάτλ έχει επίσης μια λίστα από φοβερό κινηματογράφους , συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που σερβίρουν αλκοόλ .

Σιάτλ Θέατρα

Θέατρο 5ης Λεωφόρου

Η Λεωφόρος είναι ένα προνομιακό σημείο για πολλά από τα καλύτερα μιούζικαλ στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων μερικών δοκιμασιών πριν από το Broadway. Αυτό το θέατρο είναι διακοσμημένο με κινεζική εμπνευσμένη διακόσμηση, με κινέζικους βραχίονες που ανοίγουν πάνω από τις βαριές μπροστινές πόρτες, έντονα χρώματα μέσα, και ένα τεράστιο γιγαντιαίο δράκο τυλίγεται γύρω από τον πολυέλαιο στην οροφή.

Τοποθεσία: 1308 5th Avenue, Σιάτλ, WA 98101

Paramount Theatre

Το Paramount Seattle βρίσκεται ανάμεσα στα παλαιότερα θέατρα του Σιάτλ και έχει περισσότερες από 2800 έδρες. Εν ολίγοις, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε headliners, κωμικούς, περιοδεύοντας μιούζικαλ και παιχνίδια. Λόγω του μεγέθους του, εάν βρίσκεστε στο πίσω μέρος του ημιώροφο, θα αισθανθείτε αρκετά μακριά από το στάδιο, αλλά το θέατρο είναι τόσο όμορφο μέσα στο οποίο ίσως να μη νοιάζεται πάρα πολύ.

Τοποθεσία: 911 Pine Street, Σιάτλ, WA 98101

ACT Θέατρο

Το θέατρο ACT είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του Σιάτλ. Ο χώρος αυτός επικεντρώνεται σε σύγχρονα έργα και έχει από το 1965, και τοποθετείται σε πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες. Τα έργα παίζουν εδώ τοπικό και εθνικό ταλέντο.

Τοποθεσία: 700 Union Street, Σιάτλ, WA 98101

Θέατρο Intiman

Ένα άλλο από τα μεγαλύτερα playhouses του Σιάτλ, το θέατρο Intiman έχει βάλει σε παιχνίδια για πάνω από 40 χρόνια. Μια εταιρεία ρεπερτορίου των ηθοποιών συμπληρώνει μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών που τρέχουν, διαχειρίζονται και παρέχουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο θέατρο.

Τοποθεσία: 201 Mercer Street, Σιάτλ, WA 98109

Θέατρο Ποσειδώνα

Το θέατρο Neptune ξεκίνησε την ύπαρξή του ως κινηματογραφική αίθουσα το 1921 και συνέχισε με την ιδιότητα αυτή μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, αλλά σήμερα είναι ένας χώρος τέχνης πολλαπλών χρήσεων. Συναυλίες, κωμικοί, ομιλητές, ταινίες και πολλά άλλα είναι εκεί.

Τοποθεσία: 911 Pine Street, Σιάτλ, WA 98101

Θέατρο ρεπερτορίου Σιάτλ

Το θέατρο Repertory του Σιάτλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά θέατρα οπουδήποτε στις ΗΠΑ. Το θέατρο τοποθετείται σε κλασσικά και Broadway shows και έχει συναυλίες από διάσημους ηθοποιούς όπως οι Laurence Fishburne και Samuel L. Jackson.

Τοποθεσία: 155 Mercer Street, Σιάτλ, WA 98109

Το Θέατρο Moore

Μέρος της ομάδας θεάτρου του Σιάτλ, μαζί με το Paramount και τον Ποσειδώνα, οι θεατές του The Moore δείχνουν ότι είναι εναλλακτικές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - η ορχήστρα rock του Seattle, η μαύρη γέννηση, οι μουσικές πράξεις και όλοι παίζουν εδώ τακτικά.

Τοποθεσία: 1932 2η Λεωφόρος, Σιάτλ, WA 98101

Village Theatre

Με δύο θέσεις, το Θέατρο Village είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην περιοχή του Σιάτλ για να πιάσει ένα μουσικό.

Αυτό το θέατρο τοποθετεί μερικά από τα πιο γνωστά μιούζικαλ, αλλά προσφέρει επίσης ένα κωμικό ή δραματικό παιχνίδι κάθε εποχή.

Τοποθεσίες:
Francis Gaudette Theatre, 303 Front Street Βόρεια, Issaquah, WA 98027
Everett Performing Arts Center, 2710 Wetmore Avenue, Everett, WA 98201

Τα θέατρα και οι χώροι του Tacoma

Μπλε ποντίκι

Το Blue Mouse Theatre είναι ένα από τα πιο ιστορικά κινηματογραφικά σπίτια και θέατρα του Tacoma. Ως επί το πλείστον, ο χώρος αυτός είναι κινηματογραφική αίθουσα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, τοπικά έργα ή παραστάσεις είναι επίσης στη σκηνή εδώ (ειδικά κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ).

Θέση: 2611 North Proctor Street, Tacoma, WA 98407

Lakewood Theater

Αυτό το μικρό περιφερειακό θέατρο βρίσκεται στο Lakewood Towne Centre. Το εξωτερικό του μπορεί να μην προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά τα έργα και τα μουσικά όργανα εδώ ενεργούν από τοπικούς, αφοσιωμένους ηθοποιούς και είναι συχνά γνωστοί τίτλοι.

Τοποθεσία: 5729 Λέουσγουντ Towne Center Boulevard, Lakewood, WA 98499

Pantages Theatre

Το πιο ιστορικό θέατρο του Tacoma, το Pantages είναι ένα από τα πολλά θέατρα Pantages στις ΗΠΑ, όλα χτισμένα κατά τη διάρκεια της εποχής Vaudeville από τον Alexander Pantages. Σήμερα, το θέατρο προσελκύει θεατρικά έργα, ομιλητές, κωμικούς και πολλά άλλα. Αν ψάχνετε για ξενάγηση headliners ή παρουσιάζει στο Tacoma, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να δούμε.

Τοποθεσία: 901 Broadway, Tacoma, WA 98402

Θέατρο Ριάλτο

Δίπλα στο Pantages στο κέντρο του Tacoma, το Rialto έχει περίπου την ίδια ηλικία με τις Pantages, αλλά λίγο μικρότερο μέσα. Η διακόσμηση είναι διακοσμημένη και τα γεγονότα σε μεγάλο βαθμό περιοδεύουν μουσικές παραστάσεις. Το Symphony Tacoma, τα κουαρτέτα, η κλασσική μουσική και οι τοπικές εκδηλώσεις διακοπών είναι όλα τακτικά εδώ.

Τοποθεσία: 901 Broadway, Tacoma, WA 98402

Μικρό Θέατρο του Τακόμα

Ενώ αυτό το θέατρο της κοινότητας είναι μικρό, είναι αρκετά καλά εδραιωμένο. Έχει περάσει από το 1918. Υπάρχουν έξι εμφανίσεις κάθε εποχή, συμπεριλαμβανομένων ανατριχιαστικών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών και ένα παιχνίδι Χριστουγέννων τον Δεκέμβριο. Είναι επίσης ακριβώς απέναντι από την Ταβέρνα Parkway, εάν αναζητάτε ένα ποτό πριν από μια επίδειξη.

Τοποθεσία: 210 Βόρεια οδός "I", Tacoma, WA 98403

Tacoma μουσική Playhouse

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κοινοτικό θέατρο στα βορειοδυτικά και βάζει αποκλειστικά μουσικά είδη, συχνά γνωστά. Οι εμφανίσεις είναι υψηλού επιπέδου και το ταλέντο που φέρνει το θέατρο είναι εξίσου έτσι, συχνά εμπορικοί ηθοποιοί με την 5η Λεωφόρο στο Σιάτλ.

Τοποθεσία: 7116 έκτη λεωφόρος, Tacoma, WA 98406

Θέατρο στην πλατεία

Αυτός ο χώρος είναι ο πιο σύγχρονος από τους χώρους που φιλοξενεί το Κέντρο Broadway για τις Τέχνες. Η σειρά από παραστάσεις στο Θέατρο στην πλατεία είναι τεράστια και περιλαμβάνει κλασικές ταινίες, περίεργες παραστάσεις και πολλές τοπικές παραστάσεις.

Τοποθεσία: 901 Broadway, Tacoma, WA 98402