Τα καλύτερα κινηματογραφικά θέατρα στο Σιάτλ / Τακόμα

Η κρέμα της ασημένιας οθόνης

Το Σιάτλ δεν είναι κοντά σε κινηματογραφικές αίθουσες και περιλαμβάνει πολλές κινηματογραφικές αίθουσες με κυριότερα εμπορικά σήματα. Αλλά αν θέλετε μια κινηματογραφική εμπειρία, μην κοιτάξετε σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά σε ένα από τα indie θέατρα του Σιάτλ. Αυτά προσφέρουν μεγάλες ταινίες κυκλοφορίας, ταινίες δεύτερης διαδρομής καθώς και ανεξάρτητες ταινίες, ανάλογα με το θέατρο, αλλά και με επιπλέον προνόμια, που κυμαίνονται από δροσερή ατμόσφαιρα μέχρι φαγητό και ποτά.

Αν αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό, το Σιάτλ διαθέτει επίσης κινηματογραφικές αίθουσες που σερβίρουν αλκοόλ .

Cinerama

Το κέντρο της πόλης του Σιάτλ Cinerama είναι μια τέλεια ισορροπία του σχεδιασμού της δεκαετίας του 1960 και των σύγχρονων πινελιές όπως τα καθίσματα του σταδίου. Ο τοπικός δισεκατομμυριούχος Paul Allen αγόρασε τη θέση στα τέλη της δεκαετίας του '90 και την ανακάλυψε στην κινηματογραφική αίθουσα των ονείρων του. Σήμερα, είναι ο κινηματογραφικός σταθμός της Βορειοδυτικής και ένα από τα λίγα θέατρα που έχουν απομείνει στη χώρα, τα οποία προβάλλουν ακόμα τη διαδικασία "Cinerama" καθώς και παραδοσιακά 70mm.

Τοποθεσία: 2100 4th Avenue, Σιάτλ

Μεγάλη Ψευδαίσθηση

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι η ζεστή Μεγάλη Ψυχή του U-District. Λίγο περισσότερο από ένα καθιστικό, το θέατρο μπορεί να είναι οικείο, αλλά η επιλογή ταινιών είναι περιπετειώδης. Οι προγραμματιστές που δουλεύουν με εθελοντές κάνουν καλύτερη δουλειά για να διατηρούν τα πράγματα φρέσκα και να ελαχιστοποιούν το βούτυρο από οποιοδήποτε μέρος της πόλης. Το μόνο θέατρο που θα προβάλλει ένα κλασικό Chaplin στις 7 μ.μ. και μια X-rated Alice in Wonderland στις 11.

Τοποθεσία: 1403 NE 50th Street, Σιάτλ

Κινηματογράφος SIFF

Το SIFF είναι κάτι περισσότερο από το φεστιβάλ, είναι ένα (επί το πλείστον) όλο το χρόνο πρόγραμμα στο νέο αφοσιωμένο θέατρο του SIFF κάτω από την όπερα. Η καλύτερη προβολή στην πόλη, ο κινηματογράφος SIFF Cinema ειδικεύεται σε νέες εκτυπώσεις κλασσικού και νέου κινηματογράφου. Ό, τι παίζει εδώ, θα φανεί φανταστικό.

Τοποθεσία: 511 Queen Anne Avenue, Seattle

Ο ΣΑΜ

Ναι, το Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ έχει μια σειρά ταινιών. Ενώ οι ταινίες εμφανίζονται εδώ μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, η επιλογή είναι συνήθως κορυφαία, με πρόσφατα προγράμματα αφιερωμένα στους Alfred Hitchcock, Preston Sturges και Steve McQueen. Εάν το ρεπερτόριο είναι η τσάντα σας, η SAM είναι όπου βρίσκεται.

Τοποθεσία: 1300 1η Λεωφόρο, Σιάτλ

Crest - Θυμάστε όταν οι ταινίες ήταν τρία δολάρια; Όταν δεν είχατε να προγραμματίσετε μπροστά και να διαπραγματευτείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας για αυτό που βλέπατε. Μόλις "πήγες στις ταινίες". Λοιπόν, στο Crest ακόμα μπορείς. Για την τιμή ενός μικρού ποπ κορν στο πολυπλέκτη, μπορείτε να πάρετε όλη την οικογένεια στις ταινίες.

Θέση σε: 16505 5η Λεωφόρος NE, Shoreline:

Ναύαρχος

Ένα άλλο δεύτερο θέατρο, ο Δυτικός Σιάτλ Ναύαρχος θα αναμειχθεί συχνά σε μια ανεξάρτητη ταινία που δεν μπορείτε να δείτε αλλού. Ο ναύαρχος διαθέτει επίσης ένα lounge του Crow's Nest με ποτά που σερβίρονται και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν είναι κινηματογραφικές.

Τοποθεσία: 2343 Καλιφόρνια Avenue SW, Σιάτλ

Grand Cinema - Το Tacoma's Grand καταφέρνει να συνδυάσει σχεδόν ό, τι είναι σπουδαίο για τις κινηματογραφικές αίθουσες του Σιάτλ σε ένα ενιαίο θέατρο. Όμορφο παλιό θέατρο; Ελεγχος. Εκλεκτική επιλογή; Ναι. Φτηνά εισιτήρια; Το έχεις.

Το Grand είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό κόσμημα-και φιλοξενεί το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tacoma για εκκίνηση.

Τοποθεσία: Λεωφόρος Fawcett 606 S, Tacoma

Επεξεργασμένο από τον Kristin Kendle.