Ένα Σαν Φρανσίσκο Χριστούγεννα το 2017

Ελεύθερα Φεστιβάλ διακοπών, Χριστουγεννιάτικες παρέλες, συναυλίες και εκδηλώσεις

Παρόλο που το San Fransisco έχει γίνει μια από τις πιο ακριβές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο εορτασμός των διακοπών στην περιοχή του κόλπου μπορεί να γίνει φτηνά - μερικές φορές ακόμη και δωρεάν.

Από μια φωτιζόμενη παρέλαση με σκάφος και μια σάουνα με παμπ για σκηνές μέχρι τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ του Kwanza και Hanukkah, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή την περίοδο των διακοπών αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε αυτή την κεντρική πόλη της Καλιφόρνιας και παρόλο που το Σαν Φρανσίσκο δεν έχει πάρει σημαντική χιονόπτωση από το 1976, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μερικές χειμερινές παραδόσεις που σχετίζονται με τις διακοπές του Δεκεμβρίου.

Εξερευνήστε την παρακάτω λίστα εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και αξιοθέατα και ετοιμαστείτε για τις χειμερινές διακοπές σας στο Σαν Φρανσίσκο. Επίσης, κατά τη συσκευασία για το ταξίδι σας, μην ξεχνάτε ότι το San Fransisco είναι τυπικό ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας και κρύο το βράδυ, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, αν και αυτό ποικίλλει ανάλογα με την γειτονιά του Bay Area στην οποία βρίσκεστε.