Πηγαίνετε στο Card San Francisco

Το βλέμμα ενός σκεπτικιστή στην κάρτα προσέλκυσης έκπτωσης

Οι αξιώσεις φαίνονται πολύ καλές για να πιστεύουν: "Save 55%!", "Πάνω από 45 αξιοθέατα!" Η κάρτα Go San Francisco πραγματικά παραδίδει; Ήθελα να μάθω - και υποθέτω ότι και εσείς κάνετε.

Έκανα κλικ σε κάθε προσφορά που προσφέρουν. Έβγαλα την αριθμομηχανή και χρησιμοποίησα μεγεθυντικό φακό για να ελέγξω όλα τα ωραία εκτυπώματα. Η ανάλυση τελειώνει και είμαι εδώ για να μοιραστώ αυτό που έμαθα.

Πώς λειτουργεί η κάρτα Go San Francisco

Οι κάρτες Go ονομάζονται μερικές φορές κάρτες με έκπτωση πολλών προορισμών.

Η εταιρεία συνεργάζεται με δημοφιλή αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο για να πάρει εκπτώσεις. Τα συσκευάζουν σε μορφή με κάρτα και τα πωλούν στους επισκέπτες του Σαν Φρανσίσκο.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Go. Απλά πάρετε το τυπωμένο ή κινητό σας πέρασμα στο box office ή το παράθυρο εισιτηρίων σε οποιαδήποτε συμπεριλαμβανόμενη έλξη του Σαν Φρανσίσκο. Αυτό είναι.

Αφού χρησιμοποιήσετε την κάρτα την πρώτη φορά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για τον αριθμό των ημερών που επιλέξατε όταν την αγοράσατε. Αυτές οι μέρες πρέπει να είναι διαδοχικές. Αυτό σημαίνει ότι αν παραλείψετε ένα, δεν θα πάρετε χρήματα πίσω - ή μια επέκταση.

Εκτός αν ένα αξιοθέατο προσφέρει μια κάρτα πολλαπλών ημερών ως μέρος της κάρτας, μπορείτε να επισκεφθείτε κάθε έλξη μόνο μία φορά.

Μεταβείτε στις επιλογές καρτών του Σαν Φρανσίσ

Μόνο εσείς μπορεί να αποφασίσει ποιο είδος κάρτας Go San Francisco θα σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Αυτοί είναι οι τύποι καρτών της προσφοράς. Αφού καταλάβετε τις επιλογές, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια μπορεί να είναι καλύτερη για εσάς.

Η βασική κάρτα Go San Francisco είναι καλή για τον μέγιστο αριθμό ημερών που επιλέγετε: 1, 2, 3, 5 ή 7 ημέρες.

Οι τιμές αυξάνονται με τον αριθμό των ημερών. Πληρώνετε μια σταθερή τιμή για την κάρτα και μπορείτε να πάρετε μαζί της όλα τα καλυμμένα αξιοθέατα. Έχει τη δυνατότητα να σας εξοικονομήσει περισσότερο και os μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πολλά από τα πράγματα που καλύπτει η κάρτα.

Η κάρτα επιλογής Go San Francisco σας επιτρέπει να επιλέξετε μόνο τα πράγματα που θέλετε να κάνετε.

Είναι ένας καλός τρόπος να είστε επιλεκτικοί, να δώσετε προτεραιότητα και να αποφασίσετε πότε έχετε περάσει αρκετά. Οι αποταμιεύσεις (σε ποσοστιαία βάση) αυξάνονται όσο περισσότερο επιλέγετε - και είναι καλό για 30 ημέρες από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε.

Η κάρτα Go San Francisco θα σας εξοικονομήσει χρήματα;

Η σύντομη απάντηση: Πιθανότατα. Ωστόσο, όταν λένε "μέχρι" ένα ποσοστό, αυτό είναι ένα μέγιστο που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απίθανο να διαχειριστούν.

Ο μόνος τρόπος να γνωρίζετε με σιγουριά: Να είστε κρίσιμος. Συγκρίνετε τις τιμές για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε και να είστε ρεαλιστικοί σχετικά με το πόσες ημέρες θα σας πάρει για να τις κάνετε. Ένας γρήγορος τρόπος για να πάρετε όλες τις τιμές που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Go Select, όπου εμφανίζονται οι τρέχουσες τιμές.

Μια γρήγορη απάντηση που είναι σωστή τις περισσότερες φορές: Θα εξοικονομήσετε χρησιμοποιώντας το Go San Francisco Card εάν:

Εάν είστε επιρρεπείς στο να χάσετε πράγματα (ή να ξεχάσετε να τα πάρετε σε ένα ταξίδι), η κάρτα Go μπορεί να μην είναι για σας. Δεν μπορούν να σας αντικαταστήσουν ή να σας δώσουν μια επιστροφή χρημάτων για μια χαμένη κάρτα.

Εσωτερικά Κοιτάξτε τα Περιεχόμενα

Όσον αφορά το γεωγραφικό της μέγεθος, το Σαν Φρανσίσκο είναι η μικρότερη τουριστική πόλη της Καλιφόρνιας και πολλά από τα πιο διάσημα πράγματα που κάνει είναι δωρεάν.

Θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε καλά περπατώντας γύρω, βλέποντας τα πράγματα και εξετάζοντας λίγα αξιοθέατα με χαμηλότερα τέλη εισόδου. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να μην χρειαστείτε την κάρτα καθόλου.

Αυτά είναι μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν αξιολογείτε την αγορά σας. Ένας ταξιδιώτης που μισητίζει τον μουσείο, δεν θα αφήσει να φύγει από το Σαν Φρανσίσκο, αφήνει λίγο πάνω από δώδεκα αξιοθέατα για να διαλέξετε . Εδώ γιατί:

Ορισμένα αξιοθέατα που προσφέρονται ενδέχεται να μην σας ενδιαφέρουν . Μια δωδεκάδα αξιοθέατα είναι μουσεία, τα οποία μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με τιμωρία παρά με χαρά για σας. Άλλα τρία ή τέσσερα ξεναγήσεις, επίσης, δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο όλων των αγαπημένων δραστηριοτήτων. Εάν η λίστα των πραγμάτων που θέλετε να κάνετε στην κάρτα γίνεται πολύ μικρή, θα μπορούσε να καταλήξει να σας κοστίσει περισσότερο από την πληρωμή για αυτά τα λίγα αξιοθέατα μεμονωμένα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι λένε ότι η κάρτα Go τους παρουσίασε σε ευχάριστες δραστηριότητες που ενδεχομένως δεν βρήκαν μόνοι τους. Και μόλις σπάσετε ακόμη, θα εξοικονομήσετε όλα τα μικρά πράγματα που κάνετε μετά από αυτό.

Το Alcatraz δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των καλυμμένων αξιοθέατων . Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου το τρέχει και κανείς δεν παίρνει εκπτώσεις στην είσοδο. Το Go Card προσφέρει μια επιλογή Alcatraz στον ιστότοπό τους, αλλά φέρνει τόσους πολλούς περιορισμούς, ώστε πιθανώς να είναι πιο εύκολο να αγοράσετε τα εισιτήρια Alcatraz χωριστά. Μάθετε πώς να δείτε το Alcatraz εδώ .

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά αυτή τη μακρά λίστα: Μερικά από τα αξιοθέατα δεν είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Αντ 'αυτού, βρίσκονται στην κοιλάδα Napa, Sonoma, Santa Cruz ή απέναντι από τον κόλπο του Μπέρκλεϊ και του Όκλαντ, μέρη που μπορεί να προγραμματίσετε να επισκεφθείτε.

Ορισμένα αξιοθέατα απαιτούν κρατήσεις: Αφού αγοράσετε την κάρτα, ορισμένες δραστηριότητες και εκδρομές απαιτούν κρατήσεις. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε αν αυτό ισχύει για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε.

Πώς να πάρετε μια κάρτα Go San Francisco

Τα περίπτερα εισιτηρίων έλξης δεν πωλούν κάρτες Go, έτσι θα πρέπει να προγραμματίσετε μπροστά. Αλλά όχι πολύ μακριά. Οι κάρτες λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου του έτους που ακολουθεί την αγορά τους, είτε αυτές χρησιμοποιήθηκαν είτε όχι. Μπορείτε να επιστρέψετε αχρησιμοποίητες κάρτες για πλήρη επιστροφή χρημάτων για ένα έτος μετά την αγορά, αλλά είναι ευκολότερο να περιμένετε να αγοράσετε μέχρι να είστε σίγουροι για τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να αγοράσετε την Go Card online.

Περισσότεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα

Η κάρτα Go είναι ένας μόνο τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Σαν Φρανσίσκο. Θα βρείτε περισσότερα περάσματα πολλών αξιοθέατων στο Σαν Φρανσίσκο από ότι θα φτάσετε στις γραμμές του τελεφερίκ. Προτού να αγοράσετε μια κάρτα Go, ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε την αναθεώρησή μου για το San Francisco CityPASS και να ρίξετε μια ματιά στο Pass 39 Pass και το Pass Fisherman's Wharf Pass.

Θα βρείτε περισσότερες ιδέες για την εξοικονόμηση χρημάτων στον οδηγό για το Σαν Φρανσίσκο με έναν προϋπολογισμό: 8 πράγματα που μπορεί να μην ξέρετε . Ο οδηγός για να βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε επίσης έχει μερικές συμβουλές για τη διατήρηση των δαπανών διαμονής σας υπό έλεγχο.