Ασυνήθιστες προσφορές που κάνουν το ξενοδοχείο Vail να ξεχωρίζει

Οι Antlers στο Vail προσφέρουν εκδρομές για κορίτσια, εκπτώσεις για παππούδες και γιαγιάδες και πολλά άλλα.

Sip mimosas σε μια σουίτα με μια απόλυτη θέα στα βουνά και στη συνέχεια να χαλαρώσετε σε ένα ζεστό μπανιέρα απευθείας στο Bubling Gore Creek. Ξεκινήστε μια περιπέτεια zipline ή μια καθοδηγούμενη πεζοπορία με τις κοπέλες σας. Και καταγράψτε τα όλα σε συμπληρωματικές κάμερες GoPro για να μοιραστείτε με τους φίλους σας στο σπίτι σας.

Είτε σχεδιάζετε ένα πάρτι bachelorette, επανένωση ή απλώς ένα ταξίδι των κοριτσιών στα βουνά, Vail σας έχει καλύψει.

Αυτό είναι μόνο μια γεύση από το νέο You Go (Pro) Girl πακέτο, που προσφέρεται από Antlers στο Vail.

Οι Antlers είναι γνωστοί για συνεχώς περιστρεφόμενα αφιερώματα και πακέτα - συχνά τόσο μοναδικά όσο οι βασικές ανέσεις τους. εδώ, οι επισκέπτες παίρνουν δωρεάν χιονοπέδιλα, εκατοντάδες ταινίες, έλκηθρα, ποδήλατα, μηχανή εσπρέσο και καθοδηγούμενη αλιεία μύγας, πεζοπορία ή σκι.

Σε μια πόλη χιονοδρομικού κέντρου όπως το Vail, με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα και άφθονες κορυφαίες επιλογές για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε. Από την πλευρά του ταξιδιώτη, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε μια επιλογή, όταν κάθε επιλογή είναι μεγάλη.

Αλλά Antlers αυξάνεται συνεχώς στο προσκήνιο ακόμη και Vail, για τις ασυνήθιστες υπηρεσίες του, καθώς και ένα επίπεδο πάνω και πέρα ​​από την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ζητήστε να δείτε αργά την Κυριακή, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε την Αγορά του Αγρότη και να χάσετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση I-70 κάτω από το φαράγγι. Ή δανείστε ένα GoPro για να καταγράψετε τις περιπέτειες σας, με ή χωρίς το πακέτο ταξιδιού των ειδικών κοριτσιών. Δεν νιώθεις να φτιάχνεις καφέ το πρωί; Το λόμπι είναι πάντα εφοδιασμένο με δωρεάν καφέ και τσάι.

Περισσότερα για τους Αντρούς

Το Antlers είναι ένα ξενοδοχείο Platinum rated (αυτό είναι το υψηλότερο) στο Vail, με έναν μακρύ κατάλογο άλλων βραβείων, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης GreenLeader για τις φιλικές προς το περιβάλλον προσπάθειες. Οι επισκέπτες διαμένουν σε ιδιωτικά, πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα, με τζάκι, μπαλκόνι και δωρεάν πάρκινγκ (που είναι μια πολύτιμη ανέσεις στο Vail).

Βρίσκεται στην άκρη του χωριού Lionshead, μια γρήγορη βόλτα στο παγοδρόμιο και πολλά καταστήματα στην περιοχή με τα πόδια. Βρίσκεται ακριβώς στις όχθες του ποταμού Gore, με μια από τις καλύτερες ορεινές απόψεις σε ολόκληρη την πόλη.

Περισσότερα για το ταξίδι των κοριτσιών

Η Antlers ξεκίνησε το πακέτο ειδικών κοριτσιών της, μετά την επιτυχία της νέας έμφασης της Vail στις γυναικείες προσφορές σκι.

Τα πακέτα Antlers περιλαμβάνουν χώρο για δύο μέρες και τρεις νύχτες, περιπέτεια zipline μέσω Zip Adventures, μισή μέρα πεζοπορίας με καθοδηγούμενη πεζοπορία ή ψαροντούφεκο, ποδήλατα cruiser, περνάει στο αθλητικό κέντρο Vail at the Vitality Center, mimosas και πρόσβαση σε κάμερα GoPro . Πιάστε αυτή τη συμφωνία μεταξύ 15 Αυγούστου και 30 Σεπτέμβρη για $ 386 ανά άτομο, με βάση την κατοχή τεσσάρων ατόμων.

Υπάρχει και μια έκδοση για τον άνθρωπο, που ονομάζεται Ποδήλατα, Brats και Beer. Μείνετε συντονισμένοι αργότερα αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλα Ειδικά Πακέτα σε Antlers Αυτό το καλοκαίρι

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Antlers at Vail.