Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι Rafting River Whitewater με τα παιδιά

Το rafting του Whitewater είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο . Θα έχετε μια υπέροχη θέα στο τοπικό τοπίο από τον ποταμό, καθώς και το συναρπαστικό συναντάμε τις εκτάσεις των ποταμών. Ακόμα και μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν την βόλτα αν επιλέξετε ένα ταξίδι ράφτινγκ σε μια κατάλληλη κατηγορία του ποταμού. Ορισμένες εταιρείες παίρνουν παιδιά ηλικίας έως και τεσσάρων.

Και αν θέλετε να επιλέξετε πλήρως από το τμήμα whitewater, πολλοί προμηθευτές προσφέρουν επίσης ένα ήρεμο ποτάμι επιπλέουν κατάντη.

Μερικές φορές είναι δυνατόν να κάνετε μια βουτιά καθώς επιπλέετε.

Λαμβάνοντας μια εκδρομή Rafting River Whitewater με τα παιδιά

Οι οικογένειες αρχάριων μπορούν σίγουρα να πάνε σε rafting στο Whitewater, που κυμαίνονται από μισές ημερήσιες εκδρομές μέχρι περιπέτειες μιας ημέρας. Συνήθως, σε ένα ποτάμι rafting ποταμού σε λευκό νερό , οι επισκέπτες συνεργάζονται σε μεγάλες φουσκωτές πολυτροπικές σχεδίες, με τουλάχιστον έναν οδηγό ανά σχεδία. Κάθε μέλος του πληρώματος αναμένεται να πετάξει, ακολουθώντας τις οδηγίες του οδηγού και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης.

Οποιοδήποτε ταξίδι ράφτινγκ συνήθως ξεκινάει με μια σύντομη προπόνηση και αναμένεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι αρχάριοι, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν έχετε πάει ποτέ ράφτινγκ πριν. Τα παιδιά είναι συχνά συμμετέχοντες και οι εταιρείες rafting ποταμών έχουν πολιτικές σχετικά με την ελάχιστη ηλικία για συγκεκριμένα ταξίδια.

Η κατηγορία Ι είναι ο ευκολότερος και μακρύτερος τύπος rafting σε λευκό νερό και η δυσκολία αυξάνεται μέχρι την Κατηγορία VI. Η κατηγορία ΙΙΙ έχει μικρά κύματα και ίσως μερικές μικρές σταγόνες.

Η κατηγορία IV έχει μεσαία κύματα και ίσως μερικά βράχια και σταγόνες. Τα περισσότερα οικογενειακά ταξίδια με μικρά παιδιά θα είναι σε τάφους Ι ή ΙΙ. Παιδιά άνω των 8 ετών μπορούν να επιτραπούν σε ποταμούς Κατηγορίας ΙΙΙ, οι οποίοι έχουν περισσότερο ενθουσιασμό από το λευκό νερό.

Πώς να πάρετε ένα Whitewater Rafting Trip

Ο απλούστερος και πιο προσιτός τρόπος να δοκιμάσετε το rafting του Whitewater είναι να κάνετε διακοπές σε μια περιοχή όπου το rafting του ποταμού είναι γνωστό ότι είναι καλό.

Απλά συμπεριλάβετε ένα ταξίδι ημερήσιας ή μισής ημέρας για rafting ως μέρος της απόδραση σας. Το Αϊντάχο , η Γιούτα , το Κολοράντο και η Δυτική Βιρτζίνια είναι καλοί προορισμοί για το λευκό νερό, αλλά υπάρχουν πραγματικά επιλογές σε κάθε περιοχή.

Θυμηθείτε ότι τα ποτάμια αλλάζουν με την εποχή του χρόνου. Από τους ψευδείς τους τροφοδοτούνται με απόψυξη των χιονισμένων βουνών, τα ποτάμια μπορεί να είναι συναρπαστικά νωρίς την εποχή και πολύ αργά το καλοκαίρι. Επίσης, οι συνθήκες ποικίλλουν από έτος σε έτος, ανάλογα με την ετήσια χιονόπτωση του χειμώνα. Αν έχετε ανησυχίες, μπορείτε να ζητήσετε από τον τεχνικό σας να θέσει ερωτήσεις.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε rafting σε κάποια τροπικά νησιά. Για παράδειγμα, στη Δομινικανή Δημοκρατία, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν rafting στο Whitewater ως ημερήσιο ταξίδι. Είναι πολύ διασκεδαστικό, και ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερο από το νησί παρά τις παραλίες. Η πτώση και ο χειμώνας είναι οι καλύτερες εποχές, ακολουθώντας την εποχή των βροχών του νησιού.

Ένας άλλος τρόπος για να δοκιμάσετε το rafting του Whitewater είναι ως μέρος ενός πολυήμερου ταξίδι οικογενειακής περιπέτειας. Για παράδειγμα, μια οικογενειακή περιπέτεια του Yellowstone, στην οποία συμμετείχαμε, περιλάμβανε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ράφτινγκ ποταμού για μισή μέρα. Πολλές από τις Περιπέτειες από την οικογένεια της Disney περιηγήσεις περιλαμβάνουν μια μισή ημέρα ή μια ολόκληρη ταξίδι ράφτινγκ.

Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα επιλέγοντας μια ολονύκτια εμπειρία. Το Rafting το Grand Canyon , για παράδειγμα, είναι ένα πολυήμερο ταξίδι.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε Σχετικά με το Rafting River Whitewater

> Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher