Πώς να πάρετε Camping μη Campers

Αν σας αρέσει το υπέροχο ύπαιθρο, ίσως θέλετε να πάρετε και τους μη καμπινγκ φίλους σας. Αν ο αγαπημένος σας σύντροφος είναι ένα καρυκευμένο camper, τυχερός εσείς! Το ύπαιθρο δεν είναι για όλους και μερικοί απλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους φόβους τους για κατασκήνωση - σφάλματα, βρωμιά και αρκούδες, oh μου!

Οι περισσότεροι από μας είναι τόσο παθιασμένοι με την κάμπινγκ που θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία με όλους τους πλησιέστερους συντρόφους μας. Εδώ είναι 7 πράγματα να μην αρέσει για κάμπινγκ και τη λύση.

Κοιμάται στο έδαφος

Ναι, η κατασκήνωση σκηνών απαιτεί ένα υπνόσακο και πιθανότατα να κοιμάται στο έδαφος. Και μερικές φορές κοιμάται στο έδαφος μπορεί να είναι άβολα ή κρύο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας σταματήσουν από την εμπειρία κάμπινγκ. Ακόμη και οι μη κατασκηνωτές μπορούν να μάθουν πώς να κοιμούνται καλύτερα όταν κάμπινγκ .

Λύση: Κούνια. Μπορείτε να πάρετε φορητές κάμπιες κάμπινγκ, να τις τοποθετήσετε σε περισσότερες τέντες, να ρίξετε ένα υπνόσακο στην κορυφή και θα είστε άνετοι και άνετοι κοιμούνται σε μια σκηνή. Για επιπλέον άνεση, φέρτε ένα στρώμα κάτω στρώματος ή επιπλέον κουβέρτες. Ή, αν αυτό δεν είναι αρκετά καλό, νοικιάστε ένα RV με ένα queen size κρεβάτι!

Σφάλματα, σφάλματα, σφάλματα, σφάλματα, σφάλματα

Τα σφάλματα μπορεί να είναι ενοχλητικά, μερικά ακόμη και δάγκωμα και φαγούρα, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά !

Λύση: Προτού ξεκινήσετε να πηγαίνετε στο μεγάλο υπαίθριο χώρο, πάρτε το σπρέι βοτάνων από το τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής. Φυσικά προϊόντα όπως η λεβάντα μπορούν να κρατήσουν τα σφάλματα μακριά χωρίς δηλητηρίαση του δέρματός σας.

Σκεφτείτε να φορέσετε τα πουκάμισα με μακριά μανίκια, ακόμη και αν είναι ζεστό - όσο λιγότερο δέρμα εκτίθεται, τόσο λιγότερα θα σας προσελκύσουν τα σφάλματα. Και αφήστε το άρωμα ή τις αρωματισμένες λοσιόν στο σπίτι!

Εάν τα σφάλματα δεν θα σας αφήσουν μόνο του, μια σκηνή αίθουσας οθόνης είναι μια εξαιρετική λύση. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να απολαύσετε το ύπαιθρο, αλλά τα ενοχλητικά μικρά πλάσματα δεν θα μπορέσουν να μπουν μέσα.

Υπάρχουν επίσης πολλά κεριά citronella, σπείρες κουνουπιών και φανάρια που βοηθούν στην άμβλυνση σφαλμάτων. Και η οικοδόμηση μιας καπνιστής φωτιάς μερικές φορές βοηθά και εγώ!

Το να είσαι ψυχρό, να είσαι ζεστό

Εάν είστε στο ύπαιθρο, είστε στο έλεος του καιρού. Μπορεί να είναι ζεστό τις ημέρες, κρύο το βράδυ και ακόμη και βροχή, χιόνι ή να πάρει απίστευτα άνεμος. Ακόμα κι αν είναι καλός καιρός, μπορείτε να μάθετε μερικές συμβουλές για να παραμείνετε ζεστοί από τους χειμερινούς κατασκηνωτές .

Λύση: Πρώτο βήμα: ελέγξτε τον καιρό προτού πάτε. Αν είστε έτοιμοι για τον καιρό, θα είστε πολύ πιο άνετοι. Πάντα πακετάρετε επιπλέον στρώματα, όπως ζεστά πουλόβερ και θερμές κορυφές και πυθμένα, και φέρνετε κουβέρτες για να ρίξετε τα πόδια σας όταν βγαίνετε στο στρατόπεδο.

Καυτά ντους και ξύρισμα

Όχι όλοι οι χώροι κατασκήνωσης έχουν ζεστό νερό για ντους ή ντους καθόλου και ακόμα κι αν το κάνουν, μπορεί να μην είναι πολύ άνετο για το ξύρισμα.

Λύση: Εάν τα καυτά ντους είναι προτεραιότητα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τι είδους εγκατάσταση έχει το campground σας προτού πάτε. Πολλοί δημόσιοι χώροι κατασκηνώσεων έχουν ντους μήκους τέταρτου, οπότε φροντίστε να φέρετε πολλά τετράγωνα για να έχετε το χρόνο να ξυρίσετε και να ντους άνετα. Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα ζευγάρι παπουτσιών ντους και να σκεφτείτε να φέρετε ένα μπουρνούζι. Αν τα δάπεδα τσιμέντου και τα τεταρτημόρια δεν είναι ακόμα αρκετά, κοιτάξτε στο κάμπινγκ σε RV ή πάρκα διακοπών.

Οι ιδιωτικές εγκαταστάσεις κάμπινγκ είναι συχνά πιο ακριβές, αλλά για καλό λόγο. Τα λουτρά είναι συνήθως θερμαινόμενα και καλά συντηρημένα με δάπεδα με πλακάκια.

Κατασκηνωτές χώρων κατασκήνωσης

Κάποια κάμπινγκ έχουν μόνο τουαλέτες pit και μπορεί να είναι δύσοσμος. Άλλοι δεν είναι καλά συντηρημένοι και μπορεί να είναι βρώμικοι. Ορισμένοι χώροι κάμπινγκ δεν έχουν καν μπάνια καθόλου!

Λύση: Ανάλογα με το επίπεδο αηδιασμού σας για τα μπάνια κατασκήνωσης, υπάρχουν μερικές επιλογές εδώ. Φέρτε τα αποσμητικά χώρου και τα σαπούνια απολύμανσης χεριών και αφήστε τα στα μπάνια που βρίσκονται πιο κοντά στο κάμπινγκ σας. Ένα μικρό άρωμα λεμονιού μπορεί να διαχέει το πρόβλημα για σας. Εάν όχι, ίσως θέλετε να ξαναζήσετε ένα RV ή Πάρκο διακοπών για την προστιθέμενη ανέσεις του λουτρού. Ή εξετάστε την ενοικίαση ενός RV έτσι ώστε να έχετε τη δική σας ιδιωτική εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε φακό δίπλα στο κρεβάτι σας σε περίπτωση που πρέπει να σηκωθείτε στη μέση της νύχτας.

Νιώθοντας βρώμικα όλη την ημέρα

Κάμπινγκ μπορεί να είναι, πολύ βρώμικο. Όχι επειδή δεν είναι καθαρές, αλλά επειδή βρίσκεστε στο μεγάλο ύπαιθρο.

Λύση: Κάνετε κάποια έρευνα πριν πάτε κάμπινγκ. Ο φίλος σας μπορεί να απολαύσει ένα κάμπινγκ με χόρτο που περιβάλλει τα κάμπινγκ, ή ίσως η κάμπινγκ στην παραλία είναι καλύτερη. Φέρτε ένα στρώμα δαπέδου και το βάλετε στην είσοδο της σκηνής σας για να κρατήσετε τη βρωμιά έξω. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί η βρωμιά εξ ολοκλήρου, αλλά τα πάρκα RV και τα ιδιωτικά κατασκήνωση τείνουν να έχουν περισσότερο πεζοδρόμιο από τα δημόσια campgrounds, και τα λουτρά θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε όποτε θέλετε.

Λιοντάρια και Τίγρη και αρκούδες-Ω μου!

Τα άγρια ​​ζώα ζουν στο μεγάλο ύπαιθρο. Και είναι πιθανό να δείτε μια αρκούδα εάν κάνατε κάμπινγκ στον ιθαγενή τους βιότοπο.

Λύση: Ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεστε κάμπινγκ, οι αρκούδες μπορεί να είναι ή να μην αποτελούν κίνδυνο. Διαφορετικοί τύποι αρκούδων μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο επιθετικοί, αλλά για να είστε ασφαλείς από αρκούδες, είναι καλύτερο να εξασφαλίσετε το φαγητό σας και να μην μαγειρεύετε μέσα ή κοντά στη σκηνή σας. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε το σταθμό ranger και να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα άγρια ​​ζώα στο campground σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια έρευνα πριν πάτε και να επιλέξετε έναν προορισμό με λιγότερο τρομακτικό άγριο ζώο.

Ο φίλος σας εξακολουθεί να μην συμπαθεί το κάμπινγκ;

Ίσως θέλετε να δοκιμάσετε γλάστρες . Ακόμα και για τους σοβαρότερους κατασκηνωτές, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να δοκιμάσετε να παγιδευτείτε τουλάχιστον μια φορά . Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, σχεδιάστε μια κατασκήνωση stargazing .