Πώς να προετοιμαστείτε για μια μέρα του Μέμφις

Οι ημέρες του χιονιού - ή οι μέρες του πάγου - είναι μια ιεροτελεστία διέλευσης για τα Μέμφια. Κάθε παιδί ονειρεύεται να είναι εκτός σχολείου για να παίξει στο χιόνι. Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις μέρες του χιονιού οφείλονται στον πάγο, αν η απειλή των γεγονότων χιονιού έρχεται ακόμη και καρποφορία. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να απολαύσετε την μέρα χιόνι Memphis σας.

Μάθετε για έναν τρούλο χιόνι ή γιατί το χιόνι πέφτει πάντα θαυματουργικά παντού γύρω από το Mid-South - εκτός από το County Shelby.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, το χιόνι δεν πέφτει απέναντι από το Αρκάνσας μόνο για να φτάσει σε ένα μυστηριώδη τοίχο στον ποταμό Μισισιπή ή στα μπλόφα. Αλλά χρειαζόμαστε έναν λόγο που δεν χάνουμε ποτέ. Ένα τείχος του ποταμού Μισισιπή φαίνεται τόσο καλό όσο και οποιοσδήποτε.

Κυνήξτε τον Kroger για να καθαρίσετε τα ράφια όλου του ψωμιού και του γάλακτος μόνο σε περίπτωση που βρεθείτε κολλημένοι στο σπίτι για μια εβδομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς ένα σάντουιτς γάλακτος.

Βγείτε έξω στους δρόμους και οδηγείτε στο καλαμάρι με ένα συνδυασμό οδηγών φοβούμενοι στο θάνατο και ερπυσμού κατά μήκος στα 10 μίλια / ώρα και οι οδηγοί που κάποτε έζησαν "βόρεια" για κάποιο χρονικό διάστημα και αισθάνονται ότι τους δίνει το δικαίωμα να οδηγούν 80 σε μια 55. Αυτός είναι ο σαρκασμός. Σοβαρά, η οδήγηση στις οδούς του Μέμφις κατά τους χειμερινούς καιρούς είναι δυστυχισμένη.

Πάρτε πολλά selfies χιονάνθρωπος για να στείλετε στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Μόλις αποφευχθεί η καταστροφή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αγαπούν να δημοσιεύουν όλες τις φωτογραφίες των χαριτωμένων παιδιών που παίζουν σε ένα χορτάρι μείγμα χιονιού προσπαθώντας το καλύτερο για να φτιάξουν αυτό που μοιάζει με έναν άνθρωπο χιονιού.

Μιλώντας για τους χιονάνθρωπους, αν είστε σε θέση να χτίσετε μία από τις μισές ίντσες του μείγματος sleet / snow έχετε σίγουρα κερδίσει την κάρτα Memphian. Αν μεγάλες έξω από το Μέμφις, ίσως ακόμα και σε όλη τη διαδρομή στην κομητεία Tipton, είχατε μια παιδική ηλικία με χιόνι. Αλλά αν μεγάλες στο Μέμφις, καλά, ο πάγος κυβέρνησε την ημέρα.

Ζητήστε την αγαπημένη σας πρίζα καιρού. Υπάρχουν τηλεοπτικοί σταθμοί, ιστότοποι, μετεωρολόγοι των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ο μπαμπάς σας.

Μπερδέψτε τη διαφορά μεταξύ της κατάψυξης και του χιονιού, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το χιόνι. Για να αναθεωρήσετε: η βροχή με βροχή είναι βροχή που πέφτει σε υγρή μορφή και στη συνέχεια παγώνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια αγγίζει. Το κοίλωμα πέφτει πάγο που έπεσε μέσα από ένα ζεστό σημείο στην ατμόσφαιρα όπου λιωμένο πριν χτυπήσει κρύο αέρα που το πάγωσε πριν χτυπήσει το έδαφος. Το χιόνι ήταν βροχόπτωση που έπεσε κάτω από το πάγωμα από το πάτωμα σε όλη τη διαδρομή.

Και αυτό οδηγεί στην καταιγίδα πάγου. Εάν δεν κατοικούσατε στο Mid-South κατά τη διάρκεια της παγωμένης καταιγίδας του '94, θα το ακούσετε κάθε φορά που ενεργοποιείτε τον καιρό της τηλεόρασης κατά τη διάρκεια μιας πλησίον χειμερινής καταιγίδας. Αυτή η καταιγίδα πάγου ήταν το χειρότερο σενάριο πολλών παγωμένων βροχών που κατέστρεψαν γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την περιοχή του Μέμφις. Είναι το ραβδί μέτρησης σε σχέση με όλα τα χειμερινά γεγονότα. Μην ρίχνετε τα μάτια σας μέχρι να βιώσετε διακοπή ρεύματος για μια εβδομάδα ή δύο κάθε φορά.