Τι είναι το Barbecue Style Memphis;

Memphis είναι μια πόλη που παίρνει μεγάλη υπερηφάνεια στο μπάρμπεκιου της. Υποστηρίζουμε ότι έχουμε το καλύτερο στον κόσμο και έχουν γίνει διάσημοι γι 'αυτό. Από τα παγκοσμίου φήμης εστιατόρια όπως το The Rendezvous και το κεντρικό μπάρμπεκιου , στο Μπάμπεκιου μαγειρικής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μήνας του Μέρφι, το μπάρμπεκιου είναι ένα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας εδώ στην πόλη Bluff. Αλλά τι ακριβώς είναι το Barbecue Style Memphis; Και γιατί ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα;

Στοιχεία του μπάρμπεκιου

Το κρέας

Αν και σχεδόν οποιοδήποτε κρέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το παραδοσιακό μπάρμπεκιου Memphis συνήθως καπνιστό χοιρινό σερβίρεται σε μία από τις δύο μορφές: νευρώσεις σε μια πλάκα ή τράβηξε. Οι πραγματικοί καπνιστές Memphis (εκείνοι που καπνίζουν χοιρινό, δηλαδή) δεν βασίζονται σε καρυκεύματα και μόνο για να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο μπάρμπεκιου. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν μόνο την υψηλότερη ποιότητα κρέατος και ξύλου, στη συνέχεια αφήστε τη διαδικασία αργού καπνίσματος να ενισχύσει τη φυσική της γεύση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το χοιρινό που είναι νόστιμο και τρυφερό, ακόμη και χωρίς χνούδια και σάλτσες.

Ξηρά τρίμματα

Το Μέμφις είναι μάλλον γνωστό για το στεγνό μπάρμπεκιου. Το πιο συχνά χρησιμοποιείται στις νευρώσεις, το ξηρό στυλ είναι εξαιρετικά γευστικό και είναι λιγότερο βρώμικο για να φάει από ό, τι υγρό. Κατά την ξηρή διαδικασία, οι νευρώσεις επικαλύπτονται με ένα τρίψιμο από συστατικά όπως το σκόρδο, η πάπρικα, τα κρεμμύδια, το κύμινο και άλλα μπαχαρικά. Στη συνέχεια μαγειρεύονται σε έναν καπνιστή έως ότου είναι υποψήφιοι. Συνήθως, οι ξηρές νευρώσεις σερβίρονται με μια σάλτσα στο πλάι.

Σάλτσες

Η σάλτσα Memphis με μπάρμπεκιου έχει τη δική της ξεχωριστή γεύση. Αν και τα συγκεκριμένα συστατικά θα ποικίλουν από μαγειρική έως μαγειρέματος, η σάλτσα Memphis γίνεται συνήθως με ντομάτες, ξίδι και κάθε αμέτρητο συνδυασμό μπαχαρικών. Είναι γενικά λεπτό, αδύνατο και κάπως γλυκό. Η σάλτσα Memphis χύνεται πάνω από τραβηγμένο χοιρινό ή σερβίρεται κατά μήκος της πλευράς των στενών πλευρών.

Αγαπημένα πιάτα μπάρμπεκιου

Πώς οι Μέμφεις τρώνε το μπάρμπεκιου τους; Επιτρέψτε μου να απαριθμήσω τους τρόπους. Ίσως το πιο δημοφιλές είναι να παραγγείλετε πλάκα ή μισή πλάκα των πλευρών - είτε με ξηρό τρίψιμο είτε υγρό ότι οι σάλτσες έρχονται ήδη στο πλευρό. Μετά από αυτό, ένα κοντινό δευτερόλεπτο είναι ένα τράβηγμα χοιρινό μπάρμπεκιου σάντουιτς, που σερβίρεται σε ένα άσπρο κουλούρι ψωμιού ή Τέξας τοστ και ολοκληρώνεται με τσουγκράνα στο σάντουιτς.

Βρισκόμαστε επίσης στο nachos μπάρμπεκιου εδώ στο Μέμφις. Το κεντρικό μπάρμπεκιου κατά πάσα πιθανότητα κατέκτησε την τέχνη της nacho, ειδικά όταν φτιάχτηκε με σπιτικές πατάτες γεμισμένες με τράβηγμα χοιρινού κρέατος, σάλτσα μπάρμπεκιου, τεμαχισμένο τυρί και jalapeños. Ωστόσο, οι χορτοφάγοι δεν πρέπει να ανησυχούν. Το RP Tracks από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Memphis κάνει μια αχρείωτη πλατφόρμα BBQ Tofu Nachos με μαύρα φασόλια και άλλες γαρνιτούρες.

Που να φάω

Ζητήστε 100 Memphians πού να πάρει το καλύτερο μπάρμπεκιου, και πιθανότατα θα λάβετε 100 διαφορετικές απαντήσεις. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο - με τα υψηλά πρότυπα που έχουν οι ντόπιοι, κάθε εγκατάσταση μπάρμπεκιου στην πόλη αυτή πρέπει να είναι καλή. Αν ψάχνετε για ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, ωστόσο, φροντίστε να δείτε πρώτα αυτά τα 12 εστιατόρια μπάρμπεκιου .