Τα 12 καλύτερα εστιατόρια μπάρμπεκιου στο Μέμφις

Ενώ το Memphis προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη κουζίνας-εφευρετική πρόστιμο φαγητό, αυθεντική εθνοτική κουζίνα, δελεαστικά γαστροπός-αυτή η πόλη είναι γνωστή για τη μπάρμπεκιου. Το μπάρμπεκιου τύπου Memphis είναι κατά κύριο λόγο καπνιστό ώμο χοιρινό σερβίρεται τραβηγμένο, ψιλοκομμένο, ή μέσω ράβδου νευρώσεων, συχνά με ένα ξηρό τρίψιμο ή μια σάλτσα με βάση την ντομάτα που κυμαίνεται από πικάντικη έως λίγο γλυκιά. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ποικιλία από ψητά κρέατα στα περισσότερα από 100 εστιατόρια με μπάρμπεκιου του Μέμφις, όπως φτερούγες κοτόπουλου, καπνιστό λουκάνικο, μπολονέ μπάρμπεκιου, στήθος βοδινού και γαλοπούλα.

Μην υποτιμάτε τη σημασία των πλευρικών πιάτων που θα συνοδεύουν το κρέας σας. Νότια στυλ λαχανικά, πλούσιο mac 'n' τυρί, πατάτες σαλάτες, και slaw, το οποίο είναι απαραίτητο στο σάντουιτς μπάρμπεκιου σας Memphis.

Ενώ μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ποιο barbecue Memphis είναι το καλύτερο, εδώ είναι 12 θέσεις (σε καμία συγκεκριμένη σειρά) που αντιπροσωπεύουν το φάσμα των διαφόρων μπάρμπεκιου στην πόλη Bluff.