Νέα Υόρκη Fall Foliage Tours Tours

Scenic Drivers Fall στο κράτος της Νέας Υόρκης

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης ανταγωνίζεται τη Νέα Αγγλία για το φεστιβάλ του φθινοπώρου και υπάρχουν εκκολαπτικές μηχανές μέσω ορεινών περιοχών όπως οι Adirondacks και Catskills και στις κοιλάδες Hudson, Delaware και Genesee, οι οποίες είναι απλά εκπληκτικές κατά τους κορυφαίους μήνες φύλλων πτώσης. Εδώ είναι διαδρομές οδήγησης και περιηγήσεις για να σας μεταφέρει μέσω της Νέας Υόρκης, το Empire State, αυτή την εποχή φυλλώματος πτώσης:

Το Catskills: Αθάνατα Όρη
Σχεδιάστε την πτώση που οδηγείτε μέσα από τα βουνά Catskill με αυτήν την περιήγηση, απόσπασμα από το τραπέζι του καφέ και το βιβλίο οδηγού, Backroads της Νέας Υόρκης , το οποίο χαρακτηρίζει τη φωτογραφία του Carl E Heilman II.

Φορέστε γερά παπούτσια, ώστε να μπορείτε να βγείτε από το αυτοκίνητο και να τεντώσετε τα πόδια σας σε μια πεζοπορία στους καταρράκτες Kaaterskill : μια σκηνή διάσημη ζωγραφική από τον καλλιτέχνη Hudson River School Thomas Cole.

Φθινόπωρο Δίσκοι στο Adirondacks
Θα δείτε φύλλα σε αφθονία σε αυτές τις θεαματικές γραφικές περιηγήσεις οδήγησης μέσα από τα βουνά Adirondack της Νέας Υόρκης που αναπτύχθηκαν από το Τμήμα Τουρισμού του Warren County. Το High Peaks Resort στη λίμνη Placid της Νέας Υόρκης αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το Adirondacks αυτό το φθινόπωρο.

Νέα Υόρκη Scenic Fall Drives
Από την ιστοσελίδα του I LOVE NY's Tourism, προτείνουμε γραφικές κινήσεις που είναι ιδανικές για τους επισκέπτες του φθινοπώρου. Το Upper Delaware Scenic Byway είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ενθουσιώδη: Αυτή η διαδρομή στρίψιμο κατά μήκος του ποταμού Delaware έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις αυτοκινήτων.

Δείτε το Μεγάλο Φαράγγι της Ανατολής
Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για να δείτε το φαράγγι του ποταμού Genesee της Νέας Υόρκης, μερικές φορές αποκαλούμενο "Μεγάλο φαράγγι της Ανατολής". Δείτε αυτό το φυσικό αξιοθέατο σε μια πτώση με το Letchworth State Park στην Καστίλη, Νέα Υόρκη.

Νέα Υόρκη Fall Foliage Tours Tours
Από το NYFallFoliage.com, εδώ είναι μερικές προτεινόμενες περιηγήσεις οδήγησης που θα σας οδηγήσουν σε γραφικά σημεία όπως η λίμνη Γιώργος, η λίμνη Placid, ινδική λίμνη και πολλά άλλα.

Μια επαναστατική ημέρα στην αμερικανική διαδρομή 9
Περάστε μια μέρα ανακαλύπτοντας το τοπίο της πτώσης της Νέας Υόρκης και την ιστορία του επαναστατικού πολέμου σε αυτή την κίνηση από το Kings Ferry προς το Saratoga Springs.

Μεγάλη Λίμνη Seaway Trail Scenic Byway
Εάν ονομάζεται National Scenic Byway, πρέπει να είναι καλό! Το Great Sea Lakes Seaway Trail της Νέας Υόρκης είναι ένα γραφικό παραλιακό μονοπάτι 518 μιλίων που εντοπίζει τις ακτές του ποταμού St. Lawrence, της λίμνης Οντάριο, του ποταμού Νιαγάρα και της λίμνης Erie. Το Scenic Byways διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μια θαυμάσια διαδρομή κατά μήκος του μονοπατιού Seaway το φθινόπωρο.

Shawangunk Χιούσον Κοιλάδα Wine Trail
Η πτώση είναι η ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε τους 15 αμπελώνες κατά μήκος του μονοπατιού κρασιού Shawangunk στο νομό Ulster της Νέας Υόρκης. Ένας χάρτης των οινοποιείων μελών είναι διαθέσιμος.

Διαδρομές κρασιού και τυριού στις λιμνούλες της Νέας Υόρκης
Ένας ταξιδιώτης δεν μπορεί να ζήσει μόνο με φύλλα! Προσθέστε το κρασί και το τυρί στις μέρες της εξερεύνησης του φθινοπώρου, σχεδιάζοντας μια διαδρομή οδήγησης που περιλαμβάνει οινοποιεία και κρέμες.

Περιηγήσεις μοτοσικλετών Dutchess County
Εάν είστε φύλλα που σφύζουν από δύο τροχούς, αυτός ο χάρτης των προτεινόμενων περιηγήσεων μοτοσικλέτας θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις γραφικές διαδρομές του Hudson Valley αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα > Φθινοπωρινή Περιήγηση με Φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία

Φθινόπωρο Οδήγηση Γρήγορη Σύνδεσμοι: Κονέκτικατ | Maine | Μασαχουσέτη | Νιού Χάμσαϊρ | Ρόουντ Άιλαντ | Βερμόντ