Κοννέκτικατ πτώση φύλλων οδηγώντας περιηγήσεις

Scenic Fall Drives σε CT

Θα αγαπήσετε την οδήγηση των δενδρόφυτων εθνικών οδών του Κοννέκτικατ και τους δρόμους της εξοργισμένης υπαίθρου όταν το φθινόπωρο στρέφει το τοπίο σε ένα εκθαμβωτικό καλειδοσκόπιο. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες κινήσεις φυλλώματος του φθινοπώρου του Connecticut και γραφικές διαδρομές στο CT για να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε:

Wind και κρασί το δρόμο σας μέσα από το Κοννέκτικατ
Το φθινόπωρο είναι ο ιδανικός χρόνος για να εξερευνήσετε το Trail Wine του Κοννέκτικατ. Αφήστε τα φύλλα να φωτίζουν το δρόμο σας, καθώς περνάτε από αμπελώνα σε αμπελώνα για γευσιγνωσίες, περιηγήσεις, μουσική και ειδικές εκδηλώσεις.

Να είστε βέβαιος να έχετε το Passport σας στο Κονέκτικατ αγρόκτημα Wineries σφραγίδα σε κάθε στάση για την ευκαιρία σας να κερδίσετε ταξίδια, κρασί και άλλα βραβεία.

Northwestern Connecticut Drive φύλλωμα
Σε αυτή την ιστορία έγραψα για το Yankee Magazine , παίρνω τους λάτρεις των φύλλων μαζί σε ένα περιπετειώδες ταξίδι μέσα από μία από τις αγαπημένες μου περιοχές στην πατρίδα μου. Ακολουθήστε την περιήγηση που επινόησα και θα επισκεφθείτε ένα στούντιο αγγειοπλαστικής, ένα αγρόκτημα σκόρδου, ένα γραφικό φράγμα, ένα από τα καλύτερα βουνά του κράτους για πεζοπορία, ένα σοκολατένιο αγρόκτημα (πραγματικά!), Ένα οινοποιείο και πολλά άλλα. Θα σας μεταφέρω και σε κάποια από τα πιο όμορφα τοπία του Κοννέκτικατ.

Το Ultimate Foliage Tour
Το Γραφείο Τουρισμού του Κοννέκτικατ μοιράζεται αυτή τη μονοήμερη διαδρομή για να εξερευνήσετε την κοιλάδα του ποταμού Lower Connecticut κατά τη διάρκεια αυτής της πολύχρωμης εποχής του χρόνου. Θα επισκεφτείτε ακόμη και το διάσημο κάστρο του Κοννέκτικατ, το οποίο κυλάει πάνω από τον ποταμό Κοννέκτικατ και κάνει έναν ιδανικό προορισμό για το φθινόπωρο.

Κρατική διαδρομή Κονέκτικατ 169
Ο δρόμος του Κονέκτικατ 169 είναι ένας ιστορικός δρόμος που θα σας οδηγήσει σε μουσεία, βιοτεχνίες και καταστήματα βοτάνων και έχει εκτιμήσει συνολικά 189 δομές που χρονολογούνται πριν από το 1855. Ω, και θα υπάρχουν αρκετά φύλλα! Το Scenic Byways διαθέτει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε προτού να χτυπήσετε το δρόμο κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης.

Διέλευση καλυμμένων γέφυρων
Υπάρχει κάτι τόσο ρομαντικό για να σκοντάψει κανείς πάνω σε μια καλυμμένη γέφυρα που βρίσκεται μέσα σε ένα τοπίο με τέλειο φθινόπωρο. Αν δεν θέλετε να αφήσετε την ευκαιρία να βρείτε μια "γέφυρα φιλί", ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες οδήγησης από το γραφείο τουρισμού του Κοννέκτικατ και θα είστε σε θέση να οδηγήσετε σε τρεις γραφικές γέφυρες και πικνίκ δίπλα σε έναν καταρράκτη.

Litchfield County Περιηγήσεις με οδηγό
Το Western CT Visitors Bureau προσφέρει πολλές προτεινόμενες περιηγήσεις στην οδήγηση που είναι ιδανικές για πτώση. Βρείτε περιηγήσεις που απευθύνονται σε αρχαίους κυνηγούς, άτομα που αναζητούν την ύπαιθρο, φωτογράφους και λάτρεις της ιστορίας.

Το πάρκο Merritt
Το Merritt Parkway, διαδρομή 15 του Κοννέκτικατ, διασχίζει την κομητεία Fairfield και, ενώ είναι μια από τις καλύτερες διαδρομές από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, προσφέρει απίστευτη γραφική οδήγηση τα Σαββατοκύριακα. Έχει χαρακτηριστεί National Scenic Byway και το Scenic Byways διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χαρτογραφήσετε το ταξίδι σας.

Connecticut Fall φύλλωμα και Scenic Drives
Επισκεφθείτε το Connecticut προσφέρει αυτές τις προτεινόμενες διαδρομές για να εξερευνήσετε αυτό το φθινόπωρο στις περιοχές Litchfield, Mystic, New Haven, Hartford και Waterbury του κράτους.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο φύλλωμα φύλλων που οδηγεί το ταξίδι μου

Νέα Αγγλία Φθινόπωρο Οδήγηση Γρήγορη Σύνδεσμοι: Μάιν | Μασαχουσέτη | Νιού Χάμσαϊρ | Ρόουντ Άιλαντ | Βερμόντ | Νέα Υόρκη