Νέα Χάμσαϊρ Φθινόπωρο Περιηγήσεις οδήγησης φύλλων

Αυτές οι περιηγήσεις οδήγησης φύλλων φύλλωσης του Νιού Χάμσαϊρ θα σας οδηγήσουν σε γραφικά μέρη οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά θα βρείτε αυτές τις διαδρομές ιδιαίτερα συναρπαστικές κατά τη διάρκεια της περιόδου φύλαξης φύλλων. Εδώ είναι μερικές από τις πιο γραφικές κινήσεις πτώση του Νιου Χάμσαϊρ.

New Hampshire Fall Foliage Drives

Η εθνική οδός Kancamagus : Η εθνική φυσική οδός του Νιου Χάμσαϊρ με το όνομα γλωσσομάθειας - η εθνική οδός Kancamagus - είναι η πιο όμορφη γραφική κίνηση της Νέας Αγγλίας και η αγαπημένη διαδρομή φύλλωσης πτώσης.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας κατά μήκος της εθνικής οδού Kancamagus με αυτήν την περιοδεία οδήγησης, από το βιβλίο οδηγιών μου, Backroads of New England , το οποίο διαθέτει φωτογραφία από τον William H. Johnson.

Το Moose Alley : Το Moose Alley, το τμήμα της διαδρομής 3 που τρέχει από το Pittsburg, New Hampshire, στα καναδικά σύνορα, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε το moose στη Νέα Αγγλία. Είναι επίσης μια γραφική διαδρομή μέσα από το άγριο και παρθένο Μεγάλο Βόρειο Γουντς του Νιού Χάμσαϊρ - μους ή χωρίς μους.

Μια περιοδεία καταρράκτη του Νιου Χάμσαϊρ : Αν και οι καταρράκτες είναι τα πιο δραματικά τους την άνοιξη, η πτώση μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφτείτε και να φωτογραφίσετε αυτές τις λαμπερές καταρράκτες πλαισιωμένες από τα πλούσια κόκκινα και χρυσά φύλλα του φθινοπώρου. Με περισσότερες από δώδεκα προσιτές καταρράκτες, το Mt. New Hampshire's. Η Washington Valley είναι ο ιδανικός προορισμός για μια περιοδεία καταρράκτη.

Ο ποταμός του Κονέκτικατ Scenic Byway: Παρακολουθήστε το μονοπάτι του ποταμού Κοννέκτικατ και απολαύστε τα διαφορετικά χρώματα καθώς επισκέπτεστε τις μικρές πόλεις του Νιού Χάμσαϊρ σε αυτή τη γραφική διαδρομή.

Φροντίστε να αφήσετε χρόνο για μια επίσκεψη στον Εθνικό Ιστορικό Χώρο Saint-Gaudens .

Οδηγήστε το Loop Loop: Είναι 134 μίλια από εκπληκτική θέα στο νερό και το φύλλωμα! Το τμήμα New Hampshire της Travel & Tourism Development προτείνει αυτή την οδηγική διαδρομή που ξεκινάει από τον Meredith και ανιχνεύει τη λίμνη Winnipesaukee στο δρόμο προς το Wolfeboro, όπου ο δρόμος στρίβει βόρεια και συνεχίζει μέσα από γραφικές μικρές πόλεις. Βεβαιωθείτε ότι επισκεφτείτε το Κάστρο στα σύννεφα στο Moultonborough για εναέρια απόψεις της λίμνης Winnipesaukee και φύλλα.

Δείτε την πιο όμορφη πόλη του Νιου Χάμσαϊρ: Το Sunapee Loop - μια κίνηση στο νοτιοδυτικό Νιου Χάμσαϊρ - θα σας οδηγήσει σε ένα πράσινο που θα θέλετε να δείτε το φθινόπωρο. Το πράσινο της πόλης στην Ουάσινγκτον, NH, είναι ένα από τα πιο όμορφα που θα βρείτε σε όλη τη Νέα Αγγλία.

Scenic Foliage Drives and Byways στο Νιου Χάμσαϊρ: Το περιοδικό New Hampshire αποκαλύπτει τις επιλογές του για τις καλύτερες διαδρομές φύλαξης σε κάθε περιοχή του Νιού Χάμσαϊρ.

Scenic Drives στα Λευκά Όρη: Από το Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Βηθλεέμ, εδώ είναι έξι προτεινόμενες γραφικές κινήσεις για την εποχή των φύλλων πτώσης στα Λευκά Όρη (θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να τα βρείτε όταν ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο).

Οι περιοδείες του Southwestern New Hampshire Foliage: Τα χρώματα πτώσης τείνουν να παραμένουν στην νοτιοδυτική γωνία του Νιού Χάμσαιρ και αυτά προτείνουν περιηγήσεις οδήγησης από το SouthwestNH.com θα σας βοηθήσουν να δείτε μερικές από τις ένδοξες σκηνές του φθινοπώρου της περιοχής.