Τα καλύτερα παμπ του Δουβλίνου

Οι καλύτερες παμπ του Δουβλίνου ... πού είναι; Λοιπόν, είναι σε όλη την πόλη. Και είναι όλα πέρα ​​από τη θέση, με μεγαλύτερη έννοια από το ένα. Η εύρεση της καλύτερης παμπ στο Δουβλίνο είναι εύκολο για μερικούς, είχε για τους άλλους. Επειδή το "καλύτερο" είναι πάντα ένα πολύ υποκειμενικό πράγμα, ακόμη και με μια ιρλανδική παμπ, πόσο μάλλον με το " The Best Αξιοθέατα του Δουβλίνου ". Μερικοί πιστεύουν ότι όλοι είναι σπουδαίοι, άλλοι είναι πιο απαιτητικοί και μια άλλη σχολή σκέψης υποστηρίζει ότι εκείνοι που ξεπερνούν την πεπατημένη τουριστική διαδρομή αξίζουν σίγουρα να κάνουν κομμάτια. Έτσι, προσπαθώντας να φτιάξετε μια λίστα με τις καλύτερες παμπ στο Δουβλίνο είναι κάπως σαν να προσπαθείτε να εκπαιδεύσετε τις γάτες ... δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε (υπάρχουν απλά πάρα πολλές παμπ στο Δουβλίνο), θα έχετε διαφωνίες (επειδή το τοπικό φαβορί του ατόμου είναι το παγωμένο παλιό πονοκέφαλο ενός άλλου προσώπου), και τελικά θα παραιτηθείς (και σιωπηλά κλαίει σε μια πίντα του Guinness).

Όταν έρχονται άνθρωποι στην Ιρλανδία, ακόμη και για ένα γρήγορο διήμερο Σαββατοκύριακο στο Δουβλίνο , ένα πράγμα στον κατάλογο των υποχρεώσεων (και συνήθως ψηλά σε αυτόν τον κατάλογο) επισκέπτεται μια πραγματική ιρλανδική παμπ (που μπορεί να είναι μια πολύ αόριστη ιδέα) . Και τότε η καθαρή μάζα των παμπ (και όλοι είναι Ιρλανδοί, όπως είμαστε στην Ιρλανδία) κατακλύζει πολλούς επισκέπτες. Έτσι εγκαθίστανται για Temple Bar. Ή την πλησιέστερη παμπ που μοιάζει με το μισό.

Και η τεράστια ποικιλία είναι καταπληκτική. Υπάρχουν "παραδοσιακές" παμπ, γαστρο-παμπ, μουσικές παμπ, παμπ με ιστορία, παμπ που χτίστηκαν πριν από δύο χρόνια (αλλά φαίνονται vintage βικτοριανά), παμπ όπου οι ντόπιοι σε κοιτάζουν και νιώθεις σαν να είσαι παλιά ταινία καουμπόη (ξένη στην κατάσταση του σαλούν), παμπ όπου ακόμη και η πολωνική σμαραγδένια λέει μια «πίστη και begorrah» όταν μια άλλη Guinness διατάσσεται με αμερικανική έμφαση, παμπ, παμπ, παμπ.

Έτσι, εδώ είναι μια επιλογή επιλογή.