Βλέπε το παιχνίδι ταξιδιού του Αρκάνσας

Τι:

Οι ταξιδιώτες του Αρκάνσας είναι η ομάδα μικρών πρωταθλητών που έπαιξε στο Ray Winder Field στο Little Rock, αλλά τώρα παίζει στο πάρκο Dickey-Stephens στο North Little Rock. Ήταν η πρώτη ομάδα δευτερευόντων πρωταθλητών που ονομάστηκε για ένα ολόκληρο κράτος και συνδέονται με τους άγγελους Anaheim.

Που:

Το Dickey-Stephens Park βρίσκεται στο North Little Rock στην περιοχή Argenta και στην όχθη του ποταμού. Είναι ακριβώς πάνω από τη γέφυρα από το Little Rock.

Πότε:

Η σεζόν είναι από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο και τα κανονικά παιχνίδια αρχίζουν στις 7:10. Οι διπλές κεφαλίδες αρχίζουν στις 6:30 και τα παιχνίδια της Κυριακής είναι στις 2:00. Πάρτε εκεί λίγο νωρίς επειδή το γήπεδο γεμίζει γρήγορα. Οι πύλες ανοίγουν μία ώρα πριν το παιχνίδι. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για τις πραγματικές ημερομηνίες των εγχώριων αγώνων.

Η νύχτα 2016 είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7:10 μ.μ. Το 2016, τα εγχώρια παιχνίδια στο Dickey-Stephens Park είναι 7-12 Απριλίου, 21-24 Απριλίου, 3-10 Μαΐου, Mat 20-23, 31 Μαΐου-Ιουνίου 5, 11-18 Ιουνίου, 30 Ιουνίου - 5 Ιουλίου, 13-16 Ιουλίου, 21-27 Ιουλίου, 4-7 Αυγούστου, 16-21 Αυγούστου, 27-31 Αυγούστου και 1-2 Σεπτεμβρίου.

Τιμή:

Τα εισιτήρια είναι πολύ φθηνά και κυμαίνονται από $ 7-10 με ειδικές προσφορές για περασμένες σεζόν και μερικά πακέτα. Καλέστε (501) 664-1555 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση εισιτηρίων. Οι παραχωρήσεις είναι επιπλέον, φυσικά.

Προσφορές:

Οι ταξιδιώτες έχουν πάντα μερικές διασκεδαστικές προσφορές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη σελίδα προωθήσεων για να δείτε τι δίνουν μακριά ή εάν έχουν σχεδιαστεί διασκέδαση διασκέδασης.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ανάλογα. Έχουν συχνά ειδικές προσφορές για οικογένειες και παιδιά, παιχνίδια και βραβεία στα παιχνίδια στο σπίτι.

Κανόνες και κανονισμοί:

Κανένα φαγητό ή ποτά δεν μπορεί να φτάσει στο γήπεδο. Υπάρχουν εσωτερικές παραχωρήσεις. Δεν μπορούν να αναφερθούν αλκοολούχα ποτά. Το κάπνισμα απαγορεύεται εκτός από τα κουτάκια δεξιά και το Beer Garden πίσω από αυτά.

Τα εισιτήρια για παιδιά δεν θα πωλούνται για τα κουνουπίδια ή την μπυραρία. Οι φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν μια καρέκλα, μια πετσέτα παραλίας ή μια κουβέρτα για χρήση στις γενικές καθίσματα εισδοχής.

Οικογένεια & Ομάδες:

Τα Travs ήταν πάντα φιλικά προς την οικογένεια. Ελέγξτε τη σελίδα προώθησης για να δείτε τι προωθήσεις διασκέδασης έρχονται. Οι ομάδες μπορούν να έχουν πικ-νικ στο πάρκο.