Επισκεφθείτε την παραλία σαν γερμανό

Υπάρχουν πολλά στερεότυπα σχετικά με τους Γερμανούς στην παραλία και τα περισσότερα από αυτά είναι αληθινά.

Οι Γερμανοί είναι άπληστοι beachgoers και, όπως τα περισσότερα πράγματα, παίρνουν σοβαρά μια επίσκεψη στην παραλία. Εάν είστε (α) αρκετά τυχεροί για να βρεθείτε στην παραλία με τους Γερμανούς, αυτά τα 5 μαθήματα θα σας δείξουν τι να περιμένετε από τους Γερμανούς στην παραλία.

Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καμία χρήση κρύβεται. Οι Γερμανοί είναι ταξιδιώτες παγκοσμίως και μπορούν να βρεθούν παντού όπου υπάρχει άμμος. Η μόνη λύση είναι να επισκεφθείς την παραλία σαν γερμανό.

Άφιξη νωρίς

Υπάρχει ένα αστείο ότι ανεξάρτητα από το πότε θα φτάσετε στην παραλία, οι Γερμανοί θα έχουν φτάσει μπροστά σας.

Βγαίνεστε από το δωμάτιό σας στο θέρετρο, ανανεωμένο μετά από έναν καλό ύπνο και έτοιμο για την πρώτη ημέρα των διακοπών, αμέσως να απογοητευτείτε ότι κάθε καρέκλα πισίνας ή Strandkorb (γιγαντιαία καρέκλα παραλίας) καταλαμβάνεται από μια πετσέτα. Αγωνία ψάχνετε, αλλά δυστυχώς! Όλες οι καρέκλες καλύπτονται από καλά επεξεργασμένα γερμανικά σώματα. Σίγουρα αποφασίζετε να σηκωθείτε νωρίτερα την επόμενη μέρα ... μόνο για να βρείτε το ίδιο σενάριο. Και επαναλάβετε.

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Το Telegraph δημοσίευσε ακόμη μια ιστορία: Γιατί οι Γερμανοί τουρίστες κατεβαίνουν πρώτα τις πετσέτες τους , όπου ανέφεραν επιστημονική απόδειξη ότι οι Γερμανοί δεν κοιμούνται όσο οι Βρετανοί - γι 'αυτό και φτάνουν στην παραλία πρώτα. Ωστόσο, τα συμπεράσματά τους για ένα μεγάλο οκτώ λεπτά ύπνου ανά νύχτα φαίνεται απίθανο ένοχος.

Όποια και αν είναι η εξήγηση, προκαλεί διαπολιτισμική απογοήτευση. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι να γκρινιάζουν, υπήρξε ένα περιστατικό όπου οι βρετανοί παραθεριστές κάθισαν το κάπνισμα, αφού ένας ιδιωτικός οδηγός λεωφορείου πυροδότησε τις γερμανικές πετσέτες που επέτρεψαν τις καλύτερες καρέκλες παραλίας σε ένα θέρετρο στην Ιταλία.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ο τρόπος να χειριστεί η υπερδύναμη των Γερμανών να είσαι πρώτος στην παραλία. Η μόνη λύση φαίνεται να παραιτείται από τον εαυτό σας να εγκατασταθεί στην άμμο, ή να φέρει τη δική σας καρέκλα.

Φέρτε τα σκυλιά σας, φέρτε τα παιδιά σας, φέρτε τη γυναίκα σας

Η παραλία είναι μια γεμάτη οικογενειακή υπόθεση, και ναι, που περιλαμβάνει και τα γούνινα .

Προετοιμαστείτε για τους Γερμανούς όχι μόνο να διεκδικήσουν το χώρο τους νωρίς, αλλά και να πάρουν πολλά για το πρόβατο τους.

Σημειώστε ότι περισσότερες λίμνες και παραλίες γίνονται ζώνες χωρίς σκύλο, γι 'αυτό ελέγξτε τους κανόνες προτού να πάτε ή αναζητήστε τα αναλφάβητα φιλικά πινακίδες με ένα σκυλί διαγραμμένο με κόκκινο χρώμα.

Και βεβαίως υπάρχουν κανόνες για τις γερμανικές παραλίες. Υπήρχε ακόμη και ένα άρθρο στους νόμους Local about, που καθορίζουν το μέγιστο ύψος και το πλάτος των sandcastles. Απλά κοιτάξτε στο διαδίκτυο για να καθορίσετε τις ιδιαιτερότητες του προορισμού σας.

Πηγαίνετε γυμνό

Οι Γερμανοί φημίζονται για την ικανότητά τους να γυμνάζονται. Σάουνα, πάρκο ή παραλία , οι Γερμανοί είναι πάντα έτοιμοι να πάρουν τα ρούχα τους μακριά. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα υπόλοιπο της Ανατολικής Γερμανικής κουλτούρας. Γνωστή ως FKK (για Freikörperkultur ή Free Body Culture στα αγγλικά), η έμφαση δίνεται στη ζωή σας στην πιο φυσική κατάσταση και δεν υπάρχει τίποτα σέξι γι 'αυτό.

Ενώ τα περισσότερα μέρη είναι πολύ περιστασιακά για τα σύνορα χωρίς ρούχα, συνήθως υπάρχει ένα καθορισμένο τμήμα FKK. (Υπάρχουν, δυστυχώς, δεν υπάρχουν περιορισμοί για τους αθλητές του Speedos.) Αποφύγετε αυτό το τμήμα αν προτιμάτε να βλέπετε λιγότερη σάρκα ή να πετάξετε υπερήφανα το γυμνό άκρο σας καταδύοντας απευθείας στα νερά της Γερμανίας . Από τα πολύ νεαρά έως τα πολύ παλιά, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα μαγιό όταν πηγαίνετε στην παραλία σαν γερμανό.

Πιείτε μια μπύρα. Υπευθυνώς.

Καθώς οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί καθίστανται λαχταρισμένοι στον ήλιο, στο νερό και στα ποτά από φρούτα, μπορείτε να αναγνωρίσετε τους Γερμανούς συνάδελφους που καταρρίπτουν μπύρες. Ενώ οι Γερμανοί είναι γνωστοί για την κατανάλωσή τους από μπύρα , είναι συνήθως αρκετά υπεύθυνοι και προτιμούν να πίνουν σταθερά οινοπνευματώδη ποτά χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ. Το καλοκαίρι αυτό σημαίνει συνήθως ένα Radler (μίγμα λεμονάδας / μπύρας) ή ένα αναζωογονητικό hefeweizen. (Για τους μη ποτούς, υπάρχουν πολλά μη αλκοολούχα καλοκαιρινά ποτά ).

Φάε παγωτό

Μόλις βγει ο ήλιος, μπορείς να εγγυηθείς ότι οι Γερμανοί θα βγουν έξω στη φύση , θα μπουν στο νερό και θα φάει ένα παγωτό. Ίσως είναι νόμος. Πηγαίνετε για έναν απλό κώνο, που κοστίζει συνήθως όχι περισσότερο από € 1,50, ή να παραγγείλετε μια περίτεχνη γερμανική σουνέ, όπως το ελαφρώς άχρηστο φαγητό τους, το Spaghettieis . Ψάξτο. Είναι ακριβώς όπως ακούγεται.