Τι να περιμένετε σε ένα Γερμανικό Biergarten

Δεν είναι μόνο για το Oktoberfest ότι οι ντόπιοι και οι τουρίστες συγκεντρώνονται γύρω από μακρά τραπέζια πικνίκ για να πιουν ατελείωτα λίτρα μπύρας. Το Biergartens (ή απλά οι "κήποι μπύρας" στα αγγλικά) ανοίγει αμέσως μόλις πάει η ψύχρα και συνεχίσει μέχρι να έρθει ο τελευταίος Γερμανός να πέσει. Η εποχή του Biergarten είναι μια όμορφη εποχή στη Γερμανία.

Ιστορία του Biergartens

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για το πόσιμο έξω . Αυξάνοντας τον εαυτό σας ενάντια στις πιο δυσάρεστες πτυχές της ζωής - ή απλά απολαμβάνοντας την εταιρεία των καλών φίλων - σε ένα Biergarten συνεχίζεται από τον 18ο αιώνα.

Οι πρώην ζυθοποιοί δεν είχαν ψύξη ή αξιόπιστο τρόπο για να κρατήσουν μπύρα από το να χαλάσουν σε ζεστό καιρό. Έξυπνοι εραστές μπύρας κατάλαβαν ότι, κάνοντας σκάψιμο κελάρι στην δροσερή γη και εξυπηρετώντας το αφρώδες ποτό όσο πιο κοντά στην πηγή, θα μπορούσαν να έχουν και την μπύρα και τον ήλιο. Οι επιχειρηματικές ψυχές έφεραν μερικά στοιχειώδη τραπέζια, άρχισαν να χρεώνονται από τη μάζα και γεννήθηκε η έννοια του Biergarten .

Οδηγός για το Γερμανικό Biergartens

Ένα καλό Biergarten μπορεί να βρεθεί σε σχεδόν κάθε γερμανικό dorf (χωριό) και stadt (πόλη). Συνήθως δεν χρειάζεται να ψάχνετε πέρα ​​από την κεντρική πλατεία της πόλης ή να βρείτε το πλησιέστερο ζυθοποιείο.

Μόλις βρείτε μια συλλογή από τραπέζια κάτω από τον μεγάλο μπλε ουρανό, θα πρέπει να βρείτε το σημείο σας. Δεν υπάρχουν σερβιτόροι που να σας συνοδεύουν σε ένα ιδιωτικό τραπέζι. Αυτό είναι κοινόχρηστο καθιστικό. Αν υπάρχει ανοιχτό σημείο, ρωτήστε την πλησιέστερη ομάδα " Ist dieser Platz frei "; (Είναι αυτό το κάθισμα που λαμβάνονται;) και να πάρει τη θέση σας.

Μετά το κάθισμα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε την κοινωνικοποίηση. Ακόμα κι αν μπορεί να κυριολεκτικά τρίβετε τους ώμους με το Biergarten -gοmer δίπλα σας, οι Γερμανοί είναι ειδικοί στην ανέγερση ενός αόρατου τείχους και τη διατήρηση του δικού τους χώρου σε ένα γεμάτο περιβάλλον.

Biergarten Food

Οι πρώτοι κήποι μπύρας ήταν καθαρές μονάδες που δεν έφεραν φαγητό.

Πολλές τοποθεσίες ακόμα σας επιτρέπουν να φέρετε το γεύμα σας. Αν προτιμάτε να αγοράσετε την τροφή σας, υπάρχουν πολλά πλούσια γερμανικά δαγκώματα για να διαλέξετε και τίποτα δεν κοστίζει συνήθως περισσότερο από 10 ευρώ.

Οι τοπικές σπεσιαλιτέ εμφανίζονται σε πολλές περιοχές της Γερμανίας, αλλά το εισιτήριο για το biergarten είναι συνήθως αρκετά πρότυπο. Αυτό είναι τυπικό γερμανικό φαγητό, και είναι νόστιμο.

Μπύρα στο Biergarten

Οι πιο σημαντικές λέξεις σε ένα Biergarten,

Ein Mass Bier bitte!

Δεδομένου ότι πολλά βιοτεχνία συνδέονται με μια ζυθοποιία, σημειώστε ότι μόνο η μπύρα της ζυθοποιίας μπορεί να σερβιριστεί. Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα ζυθοποιεία εξυπηρετούν:

Εάν θέλετε να απολαύσετε μια μέρα στο πάρκο χωρίς να χρειαστεί να περάσετε την επόμενη μέρα στο κρεβάτι, μπορείτε να επιλέξετε το ελαφρύτερο περιεχόμενο αλκοόλ με ποτά σαν ένα ραντάρ - μια μπύρα και ένα μείγμα λεμονάδας.

Για άλλες ελαφριές επιλογές, ανατρέξτε στη λίστα των 8 αλκοολούχων ποτών το καλοκαίρι στη Γερμανία .

Ο καλύτερος γαιοκτήμονας της Γερμανίας