Το καλύτερο Biergartens στη Δρέσδη

Ο παγετός έχει μόλις εγκαταλείψει τον αέρα πριν οι Γερμανοί φτιάξουν το δρόμο τους στο βιολογικό πάρκο . Ιδανικό για να πιείτε μπύρες καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι κήποι μπύρας της Δρέσδης προσφέρουν το ιδανικό πλεονέκτημα για να απολαύσετε τα πάρκα της πόλης, την πρωτεύουσα του ποταμού και τη βασιλική αρχιτεκτονική του μπαρόκ και άλλα αξιοθρήνητα αξιοθέατα . Εκτός από τις θεαματικές απόψεις σε ένα αυθεντικό γερμανικό περιβάλλον, οι κήποι μπύρας αποτελούν πύλη για την ένταξη στη ζωή της Δρέσδης. Πιείτε στο Best Biergartens της Δρέσδης.

Ποτά στο Biergartens της Δρέσδης

Οι βιοτέχνες συχνά συνδέονται με τα τοπικά ζυθοποιεία και προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της μπύρας και τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε και διαμορφώθηκε από το περιβάλλον της. Δοκιμάστε την περιφερειακή μη φιλτραρισμένη ειδικότητα του Zwickelbier σε .3, .5 και ακόμη και ποσότητες λίτρα. Οι Pilsners είναι επίσης δημοφιλείς. Καθώς η τιμή της ζωής στη Δρέσδη είναι αρκετά χαμηλή, αναμένετε να πληρώσετε τιμές ευκαιρίας μεταξύ € 2 - 3,50 για μισό λίτρο μπύρας.

Εάν προτιμάτε το κρασί ή το αλκοόλ, υπάρχουν συνήθως περιορισμένες προσφορές. Τα παιδιά και όσοι δεν καταναλώνουν πόσιμο μπορούν να συμμετάσχουν στην καλλιέργεια του βιολογικού ζώου με αφρώδες νερό, χυμούς ή σόδα.

Τρόφιμα στο Biergartens της Δρέσδης

Το φαγητό είναι μια εκ των υστέρων σκέψη σε πολλούς κήπους μπύρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει ένα χνούδι. Παραγγείλετε ένα Brätzeln (κουλουράκι) για μόλις € 1, ή δοκιμάστε τα κλασικά biergarten όπως σνίτσελ, currywurst , pommes (Γαλλικά πατάτες) ή Bratwurst με senf (μουστάρδα). Ένα γεύμα κοστίζει συνήθως λιγότερο από € 10!

Σεζόν Biergarten

Οι περισσότεροι κήποι είναι ανοιχτοί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Εάν ο καιρός επιτρέπει την εποχή του βιολογικού αγώνα, μπορεί να επεκταθεί. Αναζητήστε ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο, καθώς και ανοίγματα κατά τη διάρκεια της εποχής των Χριστουγέννων .

Αναρωτιέστε τι συνεπάγεται μια επίσκεψη στον κήπο της μπύρας; Ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας για τους γερμανικούς κήπους μπύρας και δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε αυτά τα πάρκα της Δρέσδης.