Μέσα στην Ατλάντα: John και Vivian Bencich του Studio Square Square

Οι διευθυντές Studio Square Square μοιράζονται τα αγαπημένα τους σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τους τοπικούς σχεδιαστές John και Vivian Bencich, διευθυντές του Studio Square Square. Οι Bencichs ίδρυσαν την εταιρεία σχεδιασμού τους το 2001 και πρόσφατα ονομαζόταν "50 άνθρωποι που αλλάζουν νότο" της Southern Living . Το έργο της επιχείρησης συνδυάζει απλό σχεδιασμό, αρχιτεκτονική και χαρακτήρα για να δημιουργήσει όμορφους χώρους - μπορείτε να δείτε το έργο τους στην Ponce City Market, όπως το H & F Burger, το Hops Chicken, το Farm to Ladle και το Karoo Optical Boutique.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Bencichs.

Ζούμε σε ... "Druid Hills, σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Emory και το Emory Village. Και ζούσαμε στα βουνά της Βιρτζίνια για 10 χρόνια, ακριβώς κάτω από το δρόμο από όλα τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Ήταν μια συνεχής προτεραιότητα για εμάς να ζούμε σε ένα περιπατητικό τμήμα της πόλης. Η Ατλάντα δεν είναι μόνο η κυκλοφορία αυτοκινήτων -ή δεν χρειάζεται να είναι. "

Επιθυμούμε να μάθουν οι άνθρωποι ... "Η Ατλάντα μεγαλώνει. Έχουμε περισσότερους δρόμους που είναι περιζήτητοι από ποτέ, και η ταυτότητα γειτονιάς βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Όπου μια γειτονιά χτυπά εναντίον άλλου, βλέπετε τα καλύτερα μέρη, όπως η Ponce City Market, η Krog Street Market και τα Little 5 Points ".

Μπορείτε να μας βρείτε ... "Στο μονοπάτι Beltline Eastside, επειδή είναι το κατώφλι γραφείων μας."

Είναι ώρα δείπνου, κατευθυνόμαστε προς ... "Το Nakato είναι ένα από τα αγαπημένα για το σούσι μπαρ. Οι Fox Brothers έχουν τα καλύτερα φτερά. Το τραγούδι Jarrett Stieber's Eat Me Speak Me που αναδύεται στο Gato στο Candler Park είναι εξαιρετικό και διασκεδαστικό.

Όταν πηγαίνουμε για ένα αυτοκίνητο, είναι πιθανώς για την Tasty China στο Kennesaw. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνουμε ... "Οτιδήποτε Miles Macquarrie αναμιγνύει στο Kimball House. Ειδικά κάτι με μπέρμπον και / ή βερμούτ. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Η αγορά της πόλης των ριζών. Το αναδυόμενο παράθυρο γίνεται περίπου μία φορά το ένα τέταρτο, και αξίζει πάντα να το βλέπετε και να ψωνίζετε.

Ελέγξτε το Dining + Design που έχει τοποθετηθεί από το ADC, το AIA Atlanta και το Mailchimp. Τοποθετούμε 3-4 εκδηλώσεις ετησίως για να γιορτάσουμε την ακμάζουσα σκηνή του εστιατορίου της Ατλάντα, εξερευνώντας το ρόλο του σχεδιασμού. "

Παίρνουμε τον ιδρώτα μας ... "Στην ισορροπία της γιόγκα. Ο νέος χώρος μακριά από το Briarcliff αισθάνεται υπέροχα και πήραμε να βοηθήσουμε τον ιδιοκτήτη με το σχέδιο λίγο. Όλοι οι δάσκαλοί τους είναι εκπληκτικοί και συχνά προσφέρουν ειδικά εργαστήρια με διεθνώς γνωστούς εκπαιδευτές γιόγκα. "

Αγαπάμε τα χρήματά μας στο ... "W.Port in Buckhead. Αγαπάμε επίσης την Ann Mashburn, τον Billy Reid και τον Frolic, επίσης στο Buckhead. Έχουμε αγοράσει παπούτσια στο Abbadabba σε Little 5 βαθμούς για χρόνια. Αγαπάμε αυτό το κατάστημα και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι ενημερωμένοι και χρήσιμοι. "