Στο εσωτερικό της Ατλάντα: ο Daniel Fuller της σύγχρονης Ατλάντα

Η σύγχρονη επιμελητής Ατλάντα μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον επιμελητή της Ατλάντα Contemporary Daniel Fuller. Το μουσείο φιλοξενεί εκθέσεις στις πολλές γκαλερί του, με έργα διεθνών, εθνικών και τοπικών σύγχρονων καλλιτεχνών, όλο το χρόνο. Επί του παρόντος, Fuller φέρνει νέα ταλέντα από όλη την Ατλάντα και δίνει μια μεγάλη σκηνή σε αναδυόμενους καλλιτέχνες.

Πέρυσι, το μουσείο απέλυσε τα τέλη εισόδου και είναι τώρα δωρεάν. Αν και ο Fuller πήρε την θέση του επιμελητή στην Ατλάντα Contemporary πριν από περίπου ένα χρόνο, απαιτώντας μια μετακίνηση από το Πόρτλαντ, το Μέιν μέχρι τη δίκαιη πόλη μας, πέρασε τις τελευταίες 365 μέρες βυθίζοντας τον πολιτισμό και τη σκηνή της Ατλάντας. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Fuller.

Ζω στην ... "Παλιά τέταρτη αίθουσα. Όταν ήμουν στην πόλη, δεν ήξερα τίποτα. Όμως, όλη η έρευνα στο διαδίκτυο που έκανα, με έδειξε εδώ. Υπάρχει η τεράστια ιστορία με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος, την Εκκλησία Βαπτιστή Βαπτιστή, το ραδιόφωνο WERD και την ιστορική περιοχή Sweet Auburn. Υπάρχουν Wheat Street Gardens, εύκολη πρόσβαση στο Atlanta BeltLine και το απίστευτο ιστορικό τέταρτο πάρκο Ward. Είμαι από τις πόλεις όπου περπατάτε παντού και το ποσό που είναι προσβάσιμο μέσω πόδι είναι απίστευτο εδώ. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "Το Πάρκο Πεδεμόντιο έχει ένα Isamu Noguchi Playscapes.

Ο Noguchi φανταστεί τον εαυτό του έναν σχεδιαστή παιδότοπου και έβαλε ιδέες στη Νέα Υόρκη, το Ντιτρόιτ, το Σικάγο και κανείς δεν είπε ναι - μέχρι την Ατλάντα. Είναι η μόνη παιδική χαρά του στην Αμερική και είναι πολύ cool ".

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στη σύγχρονη Ατλάντα. Βέβαια, είναι όπου εργάζομαι, αλλά είναι εύκολα η αγαπημένη μου θέση στην Ατλάντα.

Έχω τη μεγαλύτερη δουλειά στη γη, ταξιδεύω σε όλο τον χώρο, βλέποντας την τέχνη και φέρνοντας το καλύτερο από το σπίτι της. Ρωτήστε μου στο γραφείο και μπορούμε να παίξουμε πινγκ-πονγκ. "

Είναι η ώρα του δείπνου, κατευθύνω ... "Candler Park Market για να πάρετε ένα μπουκάλι κρασί και να φάτε στο Eat Me Speak Me. Η Miller Union είναι εκεί που είχα την πρώτη μου ημερομηνία με την αγάπη της ζωής μου, γι 'αυτό πάντα θα είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Το λαχανικό τους είναι εξαιρετικά καλό. Κρατάμε στο Gaja για κορεάτικα, στο Octopus Bar για να είμαστε εκεί για όλους μας insomniacs, για τα τρόφιμα του Little για ένα τυρί και πατάτες στη σχάρα και για την Αγορά του Buford Highway Farmer για να είναι η μεγαλύτερη γαστρονομική εμπειρία στη γη.

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Bourbon. Μου αρέσει η Northside Tavern μετά την δουλειά - έχει χαρακτήρα. Το Pub Brick Store, ο Porter και το Argosy είναι λίγο φανταχτερό, αλλά θα κάνουν για μια καλή μπύρα. Και για ένα καλό κοκτέιλ, Kimball House ή Ticonderoga Club. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "Δεντρόφυτο του Airbnb's Buckhead. Ευθεία από μια ταινία. Ονομάστηκε μόνο η # 1 πιο επιθυμητή λίστα σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ανήκει σε έναν εξαιρετικά καλό καλλιτέχνη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Το δημόσιο γλυπτό του Sol LeWitt," 54 Στήλες "Αυτή είναι η τρίτη πόλη στην οποία έχω ζήσει ακριβώς κάτω από το δρόμο από το ένα.

Αυτός, κυριολεκτικά, είναι η Ατλάντα και πρέπει να γιορτάζεται περισσότερο. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... έξω από την πόλη στο Summerville στο Paradise Garden του Howard Finister. Κυριολεκτικά ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στη γη. Μόλις επιστρέψουμε στην πόλη, θα πάμε στο King Center και στην Αιώνια Φλόγα. Περνώντας πέρα ​​από την πεποίθηση. Η τρίτη στάση είναι η Ατλάντα Marriott Το μαρκίζι είναι ένα ξενοδοχείο 52 δωματίων που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα John C. Portman, νεώτερος. Ήταν το μεγαλύτερο αίθριο στον κόσμο μετά την ολοκλήρωσή του το 1985, ύψους 470 πόδια.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Στο πάρκο Memorial του Ατλάντα, το οποίο τρέχει δίπλα στο Tanyard Creek. Είναι ένα διάλειμμα, μια υποχώρηση από μια πολυσύχναστη περιοχή. Επιπλέον, έχει όλα όσα μπορεί να θέλετε σε ένα πάρκο. "

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... "Tweeds στο Westside. Όμορφο πράγμα. Επίσης, είμαι εντελώς σε πάνινα παπούτσια και συχνά χτύπησα το A Ma Maniére, τη Wish και τη Stratosphere σε Little Five Points για νέα κλωτσιά. "