Εκδρομές Ναυτικής Ακαδημίας στην Αννάπολη, MD - Επισκέψεις Συμβουλές

Η Ναυτική Ακαδημία είναι ένα αξιοθέατο "πρέπει να δούμε" στην Αννάπολη του Μέριλαντ με την όμορφη πανεπιστημιούπολη 338 στρεμμάτων, γνωστή ως Yard, και τη γραφική τοποθεσία του στον κόλπο Chesapeake . Η αμερικανική Ναυτική Ακαδημία είναι μια τετραετής μονάδα εκπαίδευσης για αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και του Ναυτικού Σώματος. Ο Ναυτικός Ακαδημία, που έχει οριστεί ως Εθνικός Ιστορικός Χώρος, έχει διακεκριμένη ιστορία και γαλλική Αναγέννηση και σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Μια εκδρομή με πεζοπορία 90 λεπτών με οδηγό είναι διαθέσιμη για το κοινό και παρέχει στους επισκέπτες μια επισκόπηση των εμπειριών των midshipmen, καθώς και της ιστορίας, του πολιτισμού, των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών πόρων που διατίθενται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Δείτε φωτογραφίες της Ναυτικής Ακαδημίας

Η είσοδος στην Ναυτική Ακαδημία: Το Κέντρο Πρόσβασης Επισκεπτών βρίσκεται στην Πύλη 1, στην οδό Randall και στον Πρίγκιπα Γιώργο. Οι εισόδους πεζών στην Πύλη 1 βρίσκονται στην οδό Randall Street (μεταξύ Prince George και King George Street) και στην οδό Prince George στο Craig Δρόμος. Και οι δύο εισόδους είναι μόνο ένα τετράγωνο από την αποβάθρα του Annapolis City Dock. Για να μπείτε στην πανεπιστημιούπολη, όλοι οι 16 και άνω θα πρέπει να έχουν αναγνωριστικό φωτογραφίας. Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες, εκτός από αυτούς με ετικέτα με ειδικές ανάγκες (απαιτείται από το Κέντρο Πρόσβασης επισκεπτών). Το πλησιέστερο δημόσιο γκαράζ είναι το Hillman Parking Garage, 150 Gorman Street, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την Main Street.

Οι χώροι στάθμευσης σε ολόκληρη την πόλη της Αννάπολης περιορίζονται σε 2 ώρες. Δείτε το χάρτη της Αννάπολης . Annapolis βρίσκεται 33 μίλια ανατολικά της Ουάσινγκτον, DC και 30 μίλια νοτιοανατολικά της Βαλτιμόρης.

Δημόσιες εκδρομές της Ναυτικής Ακαδημίας

Οι περιηγήσεις με πεζοπορία με ξεναγό ξεκινούν από το Κέντρο Επισκεπτών Armel-Leftwich, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του Κέντρου Πρόσβασης Επισκεπτών.

Υπάρχει ένα τέλος εισόδου $ 10 - Ενήλικες, $ 9 - Ηλικιωμένοι (62+) $ 8 Παιδιά (1η - 12η τάξη).

Ώρες περιήγησης:

Μαρτίου-Ιουνίου, Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου:
Δευτέρα - Παρασκευή, 10 π.μ. - 3 μ.μ.
Σάββατο, 9:30 - 15:00
Κυριακή, μεσημέρι - 3:00 μ.μ.

Ιούλιος Αύγουστος:
Δευτέρα-Σάββατο, 9:30 π.μ. - 3 μ.μ.
Κυριακή, μεσημέρι - 3 μ.μ.

Δεκέμβριος-Φεβρουάριος:
Δευτέρα-Σάββατο, 10:00 π.μ., 11:00, 13:00 και 14:30
Κυριακή, 12:30 μ.μ., 1:30 μ.μ. και 2:30 μ.μ.

Επισκέψεις Συμβουλές

Σημαντικά Σημεία Ενδιαφέροντος για την Περιήγηση στη Ναυτική Ακαδημία

Lejeune Κέντρο Φυσικής Αγωγής - Η αθλητική αίθουσα της φήμης, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και αρένα πάλης βρίσκονται εδώ. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για τις αθλητικές απαιτήσεις των midshipmen.



Dahlgren Hall - Το κτίριο στεγάζει χώρο για κοινωνικές δραστηριότητες για τους midshipmen, καθώς και το Drydock Restaurant που είναι ανοικτό στο κοινό και. Υπάρχει μια ποικιλία από αναμνηστικά πλοίων και αεροσκαφών στην οθόνη.

Bancroft Hall - Ο κοιτώνας στεγάζει τα περισσότερα από 4.400 midshipmen και περιέχει 1700 δωμάτια, 5 μίλια διαδρόμων και περίπου 33 στρέμματα χώρου δαπέδου. Η rotunda, το Memorial Hall και η αίθουσα δειγμάτων είναι ανοιχτά στο κοινό.

Tecumseh Court - Ένα άγαλμα του Ινδιάνου πολεμιστή Tecumseh βρίσκεται στο χώρο των σχηματισμών μεσημέρι για τους midshipmen.

Παρεκκλήσι Ναυτικής Ακαδημίας - οι καθολικές και προτεσταντικές υπηρεσίες διεξάγονται στο παρεκκλήσι και είναι ανοιχτές στο κοινό. Θρησκευτικές υπηρεσίες άλλων θρησκειών πραγματοποιούνται σε άλλες τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης. Περίπου 200 γάμοι εδώ κάθε χρόνο. Το Παρεκκλήσι είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. - 4 μ.μ. από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και μεσημέρι - 4 μ.μ.

Βρίσκεται στη διαδρομή εκτός από την περίπτωση που υπάρχουν γάμοι, κηδείες και ειδικές εκδηλώσεις. Το κύριο παρεκκλήσι είναι γενικά κλειστό τα απογεύματα της Παρασκευής για πρόβες για το γάμο και τα Σάββατα για γάμους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.usna.edu/chaplains.

Πρόσθετα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Ναυτική Ακαδημία

Στοιχεία επικοινωνίας

Κέντρο επισκεπτών Armel-Leftwich
της Ναυτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών
Υπηρεσία Επισκεπτών Πληροφορίες & Ναυτική Ακαδημία
Τηλέφωνο: 410-293-8687
Ιστοσελίδα: www.usna.edu